juno12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ με 4870 και 10.9 είμαι the best!!!!... κι εδώ το ίδιο...
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πωωω βάλε βγάλε drivers το pc έφαγε φρίκη... μέχρι πριν 10 λεπτά έτρωγα απανωτά bsod και το crossfire ήπιε redbull... !! επιτέλους λίγη δράση είχα βαρεθεί να πηγαίνουν όλα καλά.. !! edit:(5:57) still nothing... μετα απο 873712 restarts και διάφορες δοκιμές ο CCC δεν λέει να ανοίξει και το crossfire το ψάχνω ακόμα.... άβυσσος η ψυχή της ATI ... edit:(8:56) τελικά το CF βγήκε off.. δεν ξέρω τι φταίει.. ίσως το bridge,γιαυτό και τα bsod. προσπαθούσα να επαναφέρω το σύστημα πόσες ώρες και τελικά κατάφερα να μείνω με την μία κάρτα και τους 10.9... το BC2 πάει σφαίρα πάντως.
LuNaTiC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα οι 10.9 μια χαρα super με πολυωρη χρηση Starcraft 2 και γραφικα στο τερμα ολα 19ΧΧ χ 1200 ... εκτος του μονιμου προβληματως που δεν ανοιγει ο control catalyst βεβαια
Nemo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εκτος του μονιμου προβληματως που δεν ανοιγει ο control catalyst βεβαια Aυτο μαλλον συμβαινει λογω προβληματικης απεγκαταστασης .... Καθε φορα εκτος απο το uninstall ,καθαριζω με το DriverSweeper ,και το Atiman Unistaller καπακι και μετα κανω εγκατασταση τους καινουριους Catalyst ... Αλλιως συνηθως εχω το γνωστο προβλημα με το Catalyst Control Panel
nikolas8141 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'την επομενη μερα που βγηκαν οι 10.9 κυκλοφορησαν και οι hotfix......(ειναι αρκετα πιο δυνατοι, δοκιμαστε τους)!!! http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst109Hotfix.aspx
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτα εδω τα αποκαλεις ''αρκετα πιο δυνατα''? * ATI Radeon™ HD 4870 X2 and ATI Radeon HD 4850 X2 series of products use both Graphics Processing Units (GPU) for high performance * Intermittent hangs with Pop Cap games in a system with an ATI Radeon series graphics card installed * High-Definition Multimedia Interface (HDMI) overscan / underscan settings are restored upon system reboot Απλα απο οτι λενε εχουν φτιαξει το crossfire στις HD4000.
nikolas8141 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα κοιτας μονο αυτα.......αν ψαξεις σε διαφορα φορα θα διαβασεις πολυ καλα σχολια.....αλλα δεν μενω μονο εκει..... εγω στο συστημα της υπογραφης μου δεν εχω καπιο προβλημα (cod4, f1 2010, fifa 11, pes 11, nfs shift) ολα τα παιζω στο full!!!! και τελος ειδα μια αυξηση(μικρη) στο Heaven Benchmark v2.1.....
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Aυτο μαλλον συμβαινει λογω προβληματικης απεγκαταστασης .... Καθε φορα εκτος απο το uninstall ,καθαριζω με το DriverSweeper ,και το Atiman Unistaller καπακι και μετα κανω εγκατασταση τους καινουριους Catalyst ... Αλλιως συνηθως εχω το γνωστο προβλημα με το Catalyst Control Panel εγώ τι να πώ που έφαγα όλο το "βράδυ" να κάνω uninstall και driver sweeper και ccleaner... και κάθε φορά έπαιρνα το μήνυμα installation failed.. τέτοιο σκάλωμα πρώτη φορά βλέπω.. Απλα απο οτι λενε εχουν φτιαξει το crossfire στις HD4000. δυστυχώς για 2 χ 4890 δεν ισχύει... μόνο οι 10.5a είχαν καλά αποτελέσματα (+20-30fps) αλλα δυστυχώς και αυτοί σε μερικά games υστερούνε (bc2) ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καντε και κανα format ......Να καθαρισει ο τοπος
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καντε και κανα format ......Να καθαρισει ο τοπος το χειρότερο είναι οτι μόλις πριν 3 μέρες έγραψα πάλι τα windows και εκτώς απο το BC2 και το Civ 5 δεν υπάρχει τίποτα άλλο μέσα στον δίσκο... και έγινε ένα μπάχαλο με τους drivers...
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω δοκιμασει τα παντα ολα... ο CCC δεν θελει να δουλεψει με τπτ ... Πιστευω οτι κατι παιζει με τα .ΝΕΤ Framework νομιζω ... η μου λειπει κατι ... η κατι τετοιο Το χω παρει αποφαση παντως οτι αμα δε κανω φορματ δεν προκειτε να δω settings ... και φορματ αμα δεν παρω SSD δεν κανω...
qsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το χειρότερο είναι οτι μόλις πριν 3 μέρες έγραψα πάλι τα windows και εκτώς απο το BC2 και το Civ 5 δεν υπάρχει τίποτα άλλο μέσα στον δίσκο... και έγινε ένα μπάχαλο με τους drivers... να σε ρωτησω, τι μητρικη εχεις?
Luciddream Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τα έβαλα πάλι στην υπογραφή... γτ?
qsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ναι σορρυ , δε το προσεξα.. ηθελα να δω μπας και ειχες κανα 2ο pcie χ4 , αλλα και τα δυο σου ειναι x16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.