Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 10.9

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τους κατεβάζω τώρα και σκέφτομαι να τους βάλω... είμαι σε 10.5 hotfix και είμαι ψιλο οκ... ελπίζω να μην βάλω τα κλάματα όπως με όλους τους προηγούμενους... (10.6+) ... όποιος τους έχει βάλει και θέλει ας πεί γνώμες.. :-)

---------- Προσθήκη στις 04:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:04 ----------

τους έβαλα τελικά.. το bc2 έχει αυξημένα frames αλλα άρχισε τα κουλά.. textures αναβοσβήνουν κτλπ.. ότι να ναι αυτοί οι drivers της ati ρε γμτ... πάω να δοκιμάσω και άλλα games :-(

---------- Προσθήκη στις 05:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:54 ----------

και το mafia benchmark fail...

xxxin.jpg

πάμε πάλι στους 10.5 ... :-( :-( :-(

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ παίζω απ'την στιγμή που πήρα τη κάρτα μου με τους 10.9. Βλέπεις αισθητή διάφορα στα fps με τους 10.5? Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι παρουσιάζει lag σε παιχνίδια όπως το Anno 1404 και το GTA 4. Αξίζει να πάω σε παλιότερους drivers?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
ναι πήγαινε 10.5 hotfix .. !!

εμένα δεν μου έχει δουλέψει άλλος driver δυστυχώς... :-(

υ.γ έχω 2χ4890 σε crossfire για την σειρά 5 δεν ξέρω τι παίζει..

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-Hotfix.aspx

σου χει βγει πολυ μαπα εσενα το crossfire..

κι ομως ρε συ στο bad company θυμαμαι οτι εκανα τρελη δουλεια σε φιλο

ακομα μια φορα θα πω, ευτυχως που δεν ακολουθησα αυτη την οδο :P

Δημοσ.
ναι πήγαινε 10.5 hotfix .. !!

εμένα δεν μου έχει δουλέψει άλλος driver δυστυχώς... :-(

υ.γ έχω 2χ4890 σε crossfire για την σειρά 5 δεν ξέρω τι παίζει..

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-Hotfix.aspx

Δημοσ.

γιατί μάπα το crossfire? θα ήθελα να μου δείξετε και εσείς αν θέλετε κάποια συγκριτικά με 10.5 -> 10.9 drivers... στο bc2 έχω σταθερά 70-80 fps σε 1600 ανάλυση.. λογικά υπάρχουν τρόποι να πάρω παραπάνω fps αλλα αυτό δεν το κάνει και μάπα..

Δημοσ.
Εγώ παίζω απ'την στιγμή που πήρα τη κάρτα μου με τους 10.9. Βλέπεις αισθητή διάφορα στα fps με τους 10.5? Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι παρουσιάζει lag σε παιχνίδια όπως το Anno 1404 και το GTA 4. Αξίζει να πάω σε παλιότερους drivers?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Καλα για το GTA 4 περιμενες κατι αλλο?Στους 10.5 hotfix γυριζουν οι crossfire users,εσυ αν εισαι με μια καρτα μεινε οπως εισαι.

Δημοσ.

Απαράδεκτοι οι 10.9 με την 4870Χ2.

Το σύστημα ήταν τοσο σταθερό όσο ένα ζελέ φράουλα.Crash to desktop στην καλύτερη,BSOD και ένα γενναίο κρέμασμα στην χειρότερη.Υφίσταται o/c,άλλα δέν είναι τραβηγμένο απο τα μαλλιά (c2d9550 // 8,5χ425@1,21V)

Μπάκ του 10.4...

Δημοσ.
γιατί μάπα το crossfire?

καλα οπως λεγαμε και σε αλλο thread , αμα δουλευεουν οι drivers κανει τρομερη δουλεια, αλλα απο οτι φαινεται δε δουλευουν παντα :-(

Δημοσ.
Απαράδεκτοι οι 10.9 με την 4870Χ2.

Το σύστημα ήταν τοσο σταθερό όσο ένα ζελέ φράουλα.Crash to desktop στην καλύτερη,BSOD και ένα γενναίο κρέμασμα στην χειρότερη.Υφίσταται o/c,άλλα δέν είναι τραβηγμένο απο τα μαλλιά (c2d9550 // 8,5χ425@1,21V)

Μπάκ του 10.4...

Ναι δεν κανει για HD4000.......

Δημοσ.
Εδω με την 5870 μια χαρα παντως.

άρα είναι θέμα κάρτας.. γιατι είχα απορία απο τον μάιο δεν μπορούνε να φτιάξουνε ένα driver της προκοπής...?? :confused:

Δημοσ.
τους κατεβάζω τώρα και σκέφτομαι να τους βάλω... είμαι σε 10.5 hotfix και είμαι ψιλο οκ... ελπίζω να μην βάλω τα κλάματα όπως με όλους τους προηγούμενους... (10.6+) ... όποιος τους έχει βάλει και θέλει ας πεί γνώμες.. :-)

---------- Προσθήκη στις 04:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:04 ----------

τους έβαλα τελικά.. το bc2 έχει αυξημένα frames αλλα άρχισε τα κουλά.. textures αναβοσβήνουν κτλπ.. ότι να ναι αυτοί οι drivers της ati ρε γμτ... πάω να δοκιμάσω και άλλα games :-(

---------- Προσθήκη στις 05:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:54 ----------

και το mafia benchmark fail...

xxxin.jpg

πάμε πάλι στους 10.5 ... :-( :-( :-(

Εγω παλι με τους 10.9 βρηκα την υγεια μου

, με τους ATI_Catalyst_10.7_Hotfix που ημουν καθε λιγο crashαρε το Mafia II ,ενω tσιμπησε προς τα πανω και 3-4 Fps και στο θεμα των επιδοσεων οσον αφορα το mafia II Bemchmark

Δημοσ.
Εγω παλι με τους 10.9 βρηκα την υγεια μου

, με τους ATI_Catalyst_10.7_Hotfix που ημουν καθε λιγο crashαρε το Mafia II ,ενω tσιμπησε προς τα πανω και 3-4 Fps και στο θεμα των επιδοσεων οσον αφορα το mafia II Bemchmark

σε τι κάρτα αυτά..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...