katsouras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το εξης προβλημα.Κατα καιρους κολλαει και δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.Μαζι εχει ενα λογισμικο το Network magic το οποιο ηταν trial και μεσω αυτου εκανα επανασυνδεση καθε φορα αλλα δεν δειχνει και πολυ προθυμο πλεον..Αποτελεσμα να συνδεσω το παλιο μου για να μπω αφου δεν μπορουσα για δυο ωρες.Μονο το λαμπακι του ιντερνετ δεν αναβει,ολα τα αλλα κανονικα.Τι μπορει να φταιει?
louros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου το εχς το συγκεκριμενο modemaki.Απλά μία λέξη το περιγράφει.Μάπα.Το modem του είναι τρελά ασταθές και δεν σήκωνε τη forthnet.Ολο disconnect!Αφού να φανταστείς έβαλα ένα άλλο Modem και αυτό το χρησιμοποιούσα ως router.Το άλλα και ησύχασα!
katsouras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και ειχα σκασει καπου 60 νομιζω...Αμαν!Εχω τωρα το Bautec του ΟΤΕ....Θα τους το κατσω στο κεφαλι...
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε firmware update.δοκιμασε και pppoe me llc και pppoa/vc μηπως και παιξει.
katsouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα τα δοκιμασα...Τιποτα!Ασε που με το bautec πεταει η συνδεση!Απιστευτα πραγματα..Καλα που εχω εγγυηση..Πρεπει να το χω καπου 7 μηνες..
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου το εχς το συγκεκριμενο modemaki.Απλά μία λέξη το περιγράφει.Μάπα.Το modem του είναι τρελά ασταθές και δεν σήκωνε τη forthnet.Ολο disconnect!Αφού να φανταστείς έβαλα ένα άλλο Modem και αυτό το χρησιμοποιούσα ως router.Το άλλα και ησύχασα! δεν ειναι θεμα Linksys και forthnet οσο οτι το linksys δεν αντεχει τρελλο attenuation κτλ. Ολα τα δοκιμασα...Τιποτα!Ασε που με το bautec πεταει η συνδεση!Απιστευτα πραγματα..Καλα που εχω εγγυηση..Πρεπει να το χω καπου 7 μηνες.. 3 χρονια εγγυηση εχει.
skipperas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σόρρυ που πετάγομαι στο άκυρο αλλά έχω μια απορία! Πήρα πρόσφατα το linksys wag120N annex b για isdnΠως στο συνδέεται? Εντάξει το ethernet πάει στη κάρτα δικτίου..έχει και ένα καλώδιο που μοιάζει με τηλεφώνου αλλά λίγο μεγαλύτερο!Αυτό που στο καλό μπαίνει??Στη μπρίζα τηλεφώνου δε χωράει...
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σόρρυ που πετάγομαι στο άκυρο αλλά έχω μια απορία!Πήρα πρόσφατα το linksys wag120N annex b για isdnΠως στο συνδέεται? Εντάξει το ethernet πάει στη κάρτα δικτίου..έχει και ένα καλώδιο που μοιάζει με τηλεφώνου αλλά λίγο μεγαλύτερο!Αυτό που στο καλό μπαίνει??Στη μπρίζα τηλεφώνου δε χωράει... εκει μπαινει το κλασικο τηλεφωνικο καλωδιο.το βυσμα ειναι rj45 αλλα στην πραξη εσυ βαζεις το γνωστο τηλεφωνικο.χωραει και μπαινει κανονικα απλα φαινεται σαν να κουμπωνει λιγο παραξενα.ετσι και αλλιως ειτε pstn ειτε isdn μονο τα 2 μεσαια λειτουργουν.αμα πιανουν τα χερια σου μπορεις το τηλεφωνικο καλωδιο να το βαλεις se rj45 απο την μια για να κουμπωνει ποιο ομοιομορφα στον ρουτερ.κατα τα αλλα και ετσι να τοα φησεις δεν εχεις θεμα.
skipperas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εκει μπαινει το κλασικο τηλεφωνικο καλωδιο.το βυσμα ειναι rj45 αλλα στην πραξη εσυ βαζεις το γνωστο τηλεφωνικο.χωραει και μπαινει κανονικα απλα φαινεται σαν να κουμπωνει λιγο παραξενα.ετσι και αλλιως ειτε pstn ειτε isdn μονο τα 2 μεσαια λειτουργουν.αμα πιανουν τα χερια σου μπορεις το τηλεφωνικο καλωδιο να το βαλεις se rj45 απο την μια για να κουμπωνει ποιο ομοιομορφα στον ρουτερ.κατα τα αλλα και ετσι να τοα φησεις δεν εχεις θεμα. σ´ευχαριστω πολυ! και κάτι άλλο..για να μην ανοίξω άλλο θέμα! αύριο θα πάω να πάρω κάρτα δυκτίου!Μπορείς να μου πείς τι να προσέξω πάνω-κάτω? Εχω 2αρα σύνδεση αλλά σκέφτομαι να την κάνω 24άρα!
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καρτα δικτυου οτι και να παρεις δεν εχεις θεμα.μιλαμε για ενσυρματη καρτα η για ασυρματη?γενικα να παρειςμια σωστη μαρκα.οχι crypto tp link air ties Κτλ.υπαρχουν πολλες γνωστες μαρκες και σε wireless και σε μη wireless.το pc σου δεν εχει ενσυρματη καρτα?
skipperas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καρτα δικτυου οτι και να παρεις δεν εχεις θεμα.μιλαμε για ενσυρματη καρτα η για ασυρματη?γενικα να παρειςμια σωστη μαρκα.οχι crypto tp link air ties Κτλ.υπαρχουν πολλες γνωστες μαρκες και σε wireless και σε μη wireless.το pc σου δεν εχει ενσυρματη καρτα? Όχι έχει μια κάρτα που γράφει απέξω line-phone άλλωστε δεν ταιριάζει και με το ethernet!Είναι και σχετικά παλιό το pc! Έπειδή είμαι τελείως άσχετως από αυτά δεν ξέρω,υποθέτω ενσυρματη θα ναι καλύτερη!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι έχει μια κάρτα που γράφει απέξω line-phone άλλωστε δεν ταιριάζει και με το ethernet!Είναι και σχετικά παλιό το pc!Έπειδή είμαι τελείως άσχετως από αυτά δεν ξέρω,υποθέτω ενσυρματη θα ναι καλύτερη! μην βαλεις τιποτα εκει,αυτο δεν ειναι καρτα δικτυου ειναι Modem 56k.αυτο βγαλτο αχρηστο ειναι.ωραια παρε μια καρτα 10/100 η 10/100/1000 στην πραξη δνε θα εχει καμια διαφορα.κοντα στα 10 ευρω κανουν.μαρκες 3com,dlink,netgear ,θα βρεις πολλες.ενσυρματη αν ειναι κοντα το ρουτερ ειναι προτιμοτερο.στο ρουτερ απλα κλεισε το wireless η κλειδωσε το να μην σε κλεβουν
skipperas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 μην βαλεις τιποτα εκει,αυτο δεν ειναι καρτα δικτυου ειναι Modem 56k.αυτο βγαλτο αχρηστο ειναι.ωραια παρε μια καρτα 10/100 η 10/100/1000 στην πραξη δνε θα εχει καμια διαφορα.κοντα στα 10 ευρω κανουν.μαρκες 3com,dlink,netgear ,θα βρεις πολλες.ενσυρματη αν ειναι κοντα το ρουτερ ειναι προτιμοτερο.στο ρουτερ απλα κλεισε το wireless η κλειδωσε το να μην σε κλεβουν Ωραία!Σ´ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να σαι καλά!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wired-Network-Cards.htm μια asus μετα μια Netgear.θα βρεις και σε eshop.
skipperas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ποο θα τρελαθώ...σοβαρή πολύ αυτή η netgear!!! Πήρα την καρτούλα άνετα και ωραία...την έβαλα μια χαρά.... και δεν έχουν driver για windows 7!!!!Το cd που χει μαζί κάνει έως και για vista,και στην σελίδα τουσ δεν έχουν κανένα driver για 7.....ελεος!!! Λένε απλά ότι κάνει μόνο του την εγκατάσταση,πράγμα που δεν γίνεται σ´εμένα!! Τι να κάνω καμιά ιδέα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.