Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο laptop για Game.....

eric_in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα και από εμένα,από pc είμαι άσχετος,απλά μια επισήμανση αν και υποθέτω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη μιας και ασχολείστε με υπολογιστές,εγγυήσεις,service κ.λ.π.,το μίνιμουμ της εγγύησης εδώ και κάποια χρόνια είναι 2 έτη και ας αναγράφει επάνω το προϊόν και 1 μέρα,οπότε επειδή κι εγώ πολλές φορές βλέπω προϊόντα που αναγράφουν εγγύηση 1 έτος να ξέρετε ότι δεν ισχύει.

Στα ευροπαϊκα προϊοιντα,ισχυει ο νομος των 2χρονων,αλλα π.χ. στα αμερικανικα προϊοντα που πωλουντε με μασαζοντες,δεν ισχυει!

Γι'αυτο ειπα οτι το Qosmio x505 εχει μονο ενα χρονο διεθνες εγγυηση απο την αντιπροσωποια!

Δημοσ.

Δεν ήθελα να κουράσω με λεπτομέρειες γιατί το φόρουμ έχει άλλο αντικείμενο γι αυτό και έγραψα τη γνώμη μου πολύ περιληπτικά.Στην πραγματικότητα ούτε για Ε.Ε. ισχύει το 2 χρόνια εγγύηση σαν έννοια αυτή καθ΄ αυτή,γι αυτό και δεν απαγορεύεται ο καθένας να γράφει στα προϊόντα ό,τι του καπνίσει,απλά αν το προϊόν πάθει κάτι εντός 2 ετών από την ημέρα της αγοράς του ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να το επιδιορθώσει δωρεάν(πρακτικά δηλαδή σα να είχε εγγύηση 2 ετών) και αν δε με απατά μνήμη μου κάθε έμπορος ή αντιπρόσωπος ή εισαγωγέας από τη στιγμή που το πουλάει ευθύνεται με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία και όχι την αμερικάνικη.Συγνώμη αν κούρασα,και χίλια συγνώμη στο φίλο που απομάκρυνα το τόπικ από το θέμα του

Δημοσ.

Μπορει να εχεις και δικαιο ,αλλα εδω σου κανου προβληματα στις κανονικες εγγυησεις που σου προσφερουν,σκεψου τι θα γινει οταν πας να απετισεις κατι τετοιο!;)

Δημοσ.

Αυτοί οι τύποι στο e-shop είναι τραγικοί! Το συγκεκριμένο laptop που αναφέρει ο φίλος eric_in (Qosmio Χ505 Q885) το είχα βάλει στο μάτι και εγώ και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω! Έλα όμως που ένα μεσημέρι είδα πως έλειπε από το site του e-shop! Δηλαδή πως την έχουν δει εκεί στο e-shop; Φέρνουνε καινούργια προϊόντα και τα κρατάνε μόνο για 2-3 μέρες; Να τονίσω πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό..

Δημοσ.
Αυτοί οι τύποι στο e-shop είναι τραγικοί! Το συγκεκριμένο laptop που αναφέρει ο φίλος eric_in (Qosmio Χ505 Q885) το είχα βάλει στο μάτι και εγώ και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω! Έλα όμως που ένα μεσημέρι είδα πως έλειπε από το site του e-shop! Δηλαδή πως την έχουν δει εκεί στο e-shop; Φέρνουνε καινούργια προϊόντα και τα κρατάνε μόνο για 2-3 μέρες; Να τονίσω πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό..

Απο το καταστημα(ενα απο τα μεγαλυτερα και πιο αξιοπιστα καταστηματα στην Νεα Υορκη) που το πηρα,καθε φορα που εφερναν το qosmio x505-880 και το asus g73 στις 2-3 μερες εβγεναν out of stock.Και αυτη η κατασταση συνεχιστηκε για δυο μηνες συνεχομενους!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενός gaming laptop και γενικά για Multimedia Εφαρμογές!! Ήταν να πάρω το Qosmio x505 Q885, σήμερα όμως τσέκαρα στα Multirama αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0472017&catid=010200 Βέβαια έχει 1000 ευρώ παραπάνω αλλά είναι πολύ τούμπανο και ψήνομαι άσχημα!! :-D Τι λέτε;

Δημοσ.

Πότε δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν αυτά τα laptops - αφού στην ουσία δεν είναι φορητό (εκτός αν είσαι ο Trejo) γιατί να μην φτιάξεις 1 tower με τα μισά φράγκα, που και πιο ισχυρό θα είναι και σου μένει και ένα χιλιάρικο να το φας σε Haribo;

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενός gaming laptop και γενικά για Multimedia Εφαρμογές!! Ήταν να πάρω το Qosmio x505 Q885, σήμερα όμως τσέκαρα στα Multirama αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0472017&catid=010200 Βέβαια έχει 1000 ευρώ παραπάνω αλλά είναι πολύ τούμπανο και ψήνομαι άσχημα!! :-D Τι λέτε;

Θα ειναι η μεγαλυτερη μ@λ@κι@ που μπορεις να κανεις!Φιλικα παντα!:-)

Σε δυο εβδομαδες περιπου θα κυκλοφορισουν,πανω κατω στα ιδια λεφτα,τα νεα qosmio x500 με την gtx460m και συ θα πας να παρεις με την gts 360!

Δημοσ.
Θα ειναι η μεγαλυτερη μ@λ@κι@ που μπορεις να κανεις!Φιλικα παντα!:-)

Σε δυο εβδομαδες περιπου θα κυκλοφορισουν,πανω κατω στα ιδια λεφτα,τα νεα qosmio x500 με την gtx460m και συ θα πας να παρεις με την gts 360!

Ναι ε; Δεν το ξερα!! :X Δηλαδή μου προτείνεις να περιμένω τα φρέσκα Qosmio που θα έρθουν; Δεν θέλω να κάνω και καμιά βιαστική κίνηση! :rolleyes:

Caution δεν θέλω να πάρω πάλι σταθερό pc! Θέλω ένα καλό laptop ως αντικατάσταση του σταθερού μου! Όπως και να το κάνεις έχουν άλλο αέρα τα gaming laptops!! ;)

Δημοσ.
Ναι ε; Δεν το ξερα!! :X Δηλαδή μου προτείνεις να περιμένω τα φρέσκα Qosmio που θα έρθουν; Δεν θέλω να κάνω και καμιά βιαστική κίνηση! :rolleyes:

Caution δεν θέλω να πάρω πάλι σταθερό pc! Θέλω ένα καλό laptop ως αντικατάσταση του σταθερού μου! Όπως και να το κάνεις έχουν άλλο αέρα τα gaming laptops!! ;)

Εννοηται οτι πρεπει να περιμενεις!

Εγω το πηρα πρι ενα 6 μηνο αν και ηξερα οτι σε μια φαση,θα εβγενε με τις νεες nvidia gtx dx11(συνηθης τακτηκη της toshiba να αλλαζει τις καρτες και τους επεξεργαστες στα qosmio x,προς το καλυτερο και μεχρι και sli εχει προσθεσει στο χ300).

Αλλα,αν δε το επερνα τοτε,θα εμενα αναγγαστικα,χωρις κομπιουτερ για ενα ολοκληρο χρονο!No way!!!:mad:

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να περιμενεις.

Χτυπα το Asus G73JH , που ειναι αμεσα διαθεσιμο και ειναι σε επιδοσεις ιδιο - αν οχι οριακα γρηγοροτερο .

link για αγορα : http://www.skroutz.gr/s/280731/Asus-G73JH-TZ148V.html?from=suggest&keyphrase=Asus+G73JH-TZ148V

review toshiba : http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Qosmio-X500-Notebook-GeForce-GTX-460M.37088.0.html

review asus : http://www.notebookcheck.net/Review-Update-Asus-G73JH-i7-720QM-FHD-TFT-Notebook.31186.0.html

Δημοσ.
Εννοηται οτι πρεπει να περιμενεις!

Εγω το πηρα πρι ενα 6 μηνο αν και ηξερα οτι σε μια φαση,θα εβγενε με τις νεες nvidia gtx dx11(συνηθης τακτηκη της toshiba να αλλαζει τις καρτες και τους επεξεργαστες στα qosmio x,προς το καλυτερο και μεχρι και sli εχει προσθεσει στο χ300).

Αλλα,αν δε το επερνα τοτε,θα εμενα αναγγαστικα,χωρις κομπιουτερ για ενα ολοκληρο χρονο!No way!!!:mad:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δύσκολο πράμα να μένεις χωρίς pc για μεγάλο χρονικό διάστημα!! :devil: Τα τσέκαρα πριν λίγο, είχες δίκαιο τελικά φίλε ektor7, έρχονται σε λίγες μέρες τα φρέσκα qosmio με τις GTX 460M!! Είναι όντως πολύ δελεαστικές οι νέες κάρτες! Απ' ό,τι είδα όμως έρχεται και το Asus G73 εξοπλισμένο με την GTX 460M αντί της Radeon HD 5870!! Χμμμ.. Για να δούμε πότε θα έρθουν και στα μέρη μας!! liakjim thx για τα links και τα reviews!! Προς το παρόν επειδή δεν βιάζομαι μένω σε αναμονή και περιμένω! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...