Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο laptop για Game.....

eric_in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ... θέλω να πάρω ένα laptop για παιχνιδάκια αλλά κοντά στο 1000 άντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει.Μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ των 2 παρακάτω.Κάθε βοήθεια δεκτή.

TOSHIBA QOSMIO X505-Q885

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905480

Toshiba Satellite L675-10T

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L675-10T-PSK3EE-024008GE.htm

Δημοσ.

και τα δύο στα ίδια κυβικά είναι από επεξεργαστή, μνήμη, δίσκο, και γραφικούλια! Τώρα για μένα στο laptopaki παίζει μεγάλο ρόλο και το βάρος αν δεις έχουν διαφορά 1,6 κιλά. Η διαφορά στην οθόνη είναι περίπου 1 ίντσα. Αξίζει 1 ίντσα για να κουβαλάς ουσιαστικά 2 laptop?

Αν ήταν εγώ να επιλέξω θα έπαιρνα το Toshiba Satellite L675-10T

Δημοσ.

Το πρωτο!

Αλλα να ξερεις,οτι ειναι αμερικανικο μοντελο(χ505-8χχ) και με ενα χρονο διεθνες εγγυηση απο την Toshiba και χωρις,μεχρι στιγμης,να κανεις επεκταση αυτης.Η μονη επεκταση,νωμιζω,οτι ισχυει μονο για αμερικη!

Τωρα αν το e-shop δινει πραγματι 2χρονια και το τιρησει,αυτο ειναι πολυ θετικο!

Η διεθνης εγγυηση ισχυει,μονο αν το εγγραψεις στη Αμερικανικη ιστιοσελιδα της Toshiba!

Τωρα,για το σκοπο που το θες,ειναι οτι πρεπει!

Μπορεις να παιξεις οτι παιχνιδι θες σε πολυ ψηλες αναλυσεις και λεπτομεριες,χωρις κανενα απολυτος προβλημα!

Τωρα για το L675-10T

Υστερει σε δυνατοτητες,της καρτα γραφικων,σε σχεση με το χ505.Αυτο δε αναιρει το γεγονος, οτι η 5650 ειναι μια πολυ δυνατη καρτα και αρκετα ικανη να παιξεις αρκετα παιχνιδια σε ψηλες αναλυσεις κ λεπτομεριες!

Το θετικο του L675 εναντι του x505,ειναι οτι εχεις σιγουρα 2χρονια εγγυηση απο την toshiba και τον πρωτο χρονο,την "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί"(Το συγκεκριμενο ισχυει μονο οταν το γραψεις στην ιστιοσελιδα της toshiba εντος 7ημερων απο την αγορα του λαπτοπ)

http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543

---------- Προσθήκη στις 03:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ----------

Εδω αν σε ενδιαφερει,μερικα benchmarks,απο το δικο μου.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=399694

---------- Προσθήκη στις 03:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:21 ----------

από τις γραφικών πια είναι καλύτερη ;

στο qosmio ο δίσκος είναι στις 7200 στροφές όμως.

Πληροφοριες για τις δυνατοτητες των δυο καρτων,θα βρεις εδω:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-480M.30196.0.html

Δημοσ.
από τις γραφικών πια είναι καλύτερη ;

στο qosmio ο δίσκος είναι στις 7200 στροφές όμως.

Λίγο καλύτερη αυτή του χ505 χωρίς να σου θάβω την κάρτα του L675-10T. Υποστηρίζουν και οι δύο παιχνίδια τα οποία θέλουν υψηλή ανάλυση. Αυτό στην ερώτηση για τη κάρτα γραφικών.

Όσο για το δίσκο Είδα τις διαφορές στις στροφές, αν δεν σε απασχολεί η διαφορά στο βάρος ψηφίζω καραμπινάτα το πρώτο! Εσύ θα βολευτείς εξάλλου μαζί του!! ;)

Δημοσ.

Αν ειναι συμαντικο γι'αυτον η εγγυηση και η επεκταση της,θα ηταν καλυτερο να παει στο L675!

---------- Προσθήκη στις 03:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:35 ----------

τον δισκο μπορει να τον αλλαξει πολυ φτηνα και ευκολα!Και αν υποστηριζει και 2 δισκους,μπορει να βαλει πιο μετα ενα ssd και τελειωσε!

Δημοσ.

ektor7 ήσουν κατατοπιστικότατος και ειδικά για τις εγγυήσεις.ευχαριστώ

karmen1983 και σένα ευχαριστώ.αυτό με τα κιλά το είδα αλλά δεν με απασχολεί γιατί πάει για ειδική χρήση.

πιο πολύ με νοιάζει η γραφικών και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά απο την GTS 360M.

Δημοσ.
Αν ειναι συμαντικο γι'αυτον η εγγυηση και η επεκταση της,θα ηταν καλυτερο να παει στο L675!

---------- Προσθήκη στις 03:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:35 ----------

τον δισκο μπορει να τον αλλαξει πολυ φτηνα και ευκολα!Και αν υποστηριζει και 2 δισκους,μπορει να βαλει πιο μετα ενα ssd και τελειωσε!

ektor7 δε διαφωνώ πουθενά μαζί σου. Αυτό που είπα απλά είναι ότι για ΕΜΕΝΑ στο laptop βασικό ρόλο παίζει και το βάρος ( εξάλλου φορητό τον είπαμε ).

Αλλά και κάτι που το έχουμε ζήσει όλοι λίγο πολύ με το θέμα <<εγγύηση>>. Το πας μετά από 6 μήνες πχ (όλο και κάτι θα έχει πάθει) βρίσκουν μία γρατζουνιά της πλάκας και σου λένε "λυπούμαστε πολύ αλλά η εγγύηση δεν καλύπτει την όποια βλάβη έχει το laptop, επειδή το χτυπήσατε."

Οπότε πάλι για ΕΜΕΝΑ μιλάω την εγγύηση σορρυ κιόλας αλλά δεν την κοιτάω ποτέ.

---------- Προσθήκη στις 03:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:46 ----------

ektor7 ήσουν κατατοπιστικότατος και ειδικά για τις εγγυήσεις.ευχαριστώ

karmen1983 και σένα ευχαριστώ.αυτό με τα κιλά το είδα αλλά δεν με απασχολεί γιατί πάει για ειδική χρήση.

πιο πολύ με νοιάζει η γραφικών και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά απο την GTS 360M.

Καλορίζικος λοιπόν!!!!! :-D

Δημοσ.

Οτι και να παρεις,καλοριζικο!

Και μη ξεχασεις/αμελησεις,μολις το παρεις να κανεις την εγγραφη στο σαιτ της Toshiba!;)

---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:49 ----------

ektor7 δε διαφωνώ πουθενά μαζί σου. Αυτό που είπα απλά είναι ότι για ΕΜΕΝΑ στο laptop βασικό ρόλο παίζει και το βάρος ( εξάλλου φορητό τον είπαμε ).

Αλλά και κάτι που το έχουμε ζήσει όλοι λίγο πολύ με το θέμα <<εγγύηση>>. Το πας μετά από 6 μήνες πχ (όλο και κάτι θα έχει πάθει) βρίσκουν μία γρατζουνιά της πλάκας και σου λένε "λυπούμαστε πολύ αλλά η εγγύηση δεν καλύπτει την όποια βλάβη έχει το laptop, επειδή το χτυπήσατε."

Οπότε πάλι για ΕΜΕΝΑ μιλάω την εγγύηση σορρυ κιόλας αλλά δεν την κοιτάω ποτέ.

Επιδει εχω και ενα HP 17αρη εκτος απ'αυτο,δε βρηκα ιδιετερη τη διαφορα στο βαρος,το περιμενα κι εγω πολυ πιο βαρη!

Οσο για την εγγυηση,αν και αμερικανικο μοντελο,οταν εκαψα μια απο τις usb θυρες και το πηρα στην toshiba,το πηραν και το αλλαξαν χωρις καν να με ρωτησου το πως και το γιατι!

Να αναφερω επισεις οτι ηταν λιγο κτυπημενο στην γωνια,απο ποτηρι,αλλα παλι δε ειπαν τιποτα!

Αυτο δε σημενει οτι αν πηγενα με μια καμενη μητρικη ή καρτα γραφικων,δε θα με ειχα ταραξει στην ανακριση!;)

Δημοσ.
Οτι και να παρεις,καλοριζικο!

Και μη ξεχασεις/αμελησεις,μολις το παρεις να κανεις την εγγραφη στο σαιτ της Toshiba!;)

---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:49 ----------

Επιδει εχω και ενα HP 17αρη εκτος απ'αυτο,δε βρηκα ιδιετερη τη διαφορα στο βαρος,το περιμενα κι εγω πολυ πιο βαρη!

Οσο για την εγγυηση,αν και αμερικανικο μοντελο,οταν εκαψα μια απο τις usb θυρες και το πηρα στην toshiba,το πηραν και το αλλαξαν χωρις καν να με ρωτησου το πως και το γιατι!

Να αναφερω επισεις οτι ηταν λιγο κτυπημενο στην γωνια,απο ποτηρι,αλλα παλι δε ειπαν τιποτα!

Αυτο δε σημενει οτι αν πηγενα με μια καμενη μητρικη ή καρτα γραφικων,δε θα με ειχα ταραξει στην ανακριση!;)

Μάλλον είσαι ο τυχεράκιας στα θέματα εγγύησης ;). Εμένα 2 φορές που έπεσα μέσα σε εγγύηση τη μία το αρνηθήκανε λόγω μίας γρατζουνιάς από μηχανικό μολύβι που είχα αφήσει πάνω στο γραφείο και έγδαρε λίγο το laptop και την άλλη απλά άστο!!! :mad:

Για να μη ξεφύγει όμως η συζήτηση από αγορά laptop σε συζήτηση περί εγγυήσεων, καλορίζικο στο παλικάρι ότι επιλέξει!!!! Καλό ξημέρωμα σε όλους μας ;)

Δημοσ.

laptop για παιχνίδια δεν είναι καλή ιδέα!!

Καθόλου καλή μάλιστα! Ακόμα και σαν desktop replacement να το έχεις, το μηχάνημα θα παίρνει φωτιά και οι επιδόσεις αρχικα θα είναι καλές, σε 6 μήνες μέτριες και σε 1-1,5 χρόνο κλάφτα!

Θα σου πρότεινα με 150Ε ένα XBOX360 και καθάρισες!

Αν τώρα το θέμα δεν είναι να έχεις ΚΑΙ laptop τότε πάρε ενα μικρό, κομψό και ελαφρύ όπως π.χ vaio ή ακόμα και apple αν είσαι fan της φασιστικής τους πολιτικής!

Δημοσ.
laptop για παιχνίδια δεν είναι καλή ιδέα!!

Καθόλου καλή μάλιστα! Ακόμα και σαν desktop replacement να το έχεις, το μηχάνημα θα παίρνει φωτιά και οι επιδόσεις αρχικα θα είναι καλές, σε 6 μήνες μέτριες και σε 1-1,5 χρόνο κλάφτα!

Θα σου πρότεινα με 150Ε ένα XBOX360 και καθάρισες!

Αν τώρα το θέμα δεν είναι να έχεις ΚΑΙ laptop τότε πάρε ενα μικρό, κομψό και ελαφρύ όπως π.χ vaio ή ακόμα και apple αν είσαι fan της φασιστικής τους πολιτικής!

μπορω να σου πω,οτι στους 6μηνες η αποδωση του σε gaming βελτιοθηκε,αντις να μειωθει,οπως προβλεψες!

Και οσο για το χ-box/ps κ.τ.λ,δεν μπορουν να φτασουν/συναγωνιστουν σε κανενα επιπεδο τα gaming laptop!

Kαι επιδει πολλοι θα αναφερθουν στο θεμα τιμης.Να μην ξεχναμε οτι εκτος απο φορητη παιχνιδομηχανη(και με δικη της οθονη),ειναι και ενα πολυ δυνατο pc!

Δημοσ.

Για κοιτα και αυτο : http://www.skroutz.gr/s/265709/Asus-N61JQ-JX004V.html?keyphrase=asus+n61

Σαφες πλεονεκτημα ο τετραπυρηνος cpu.

H καρτα γραφικων ειναι μια 5650 με ποιο μεγαλους χρονισμους. Σαφως η 360gts ειναι ποιο δυνατη αλλα η 5730 ποιο συγχρονη.

Δημοσ.

Αν ειχε καποιο γνωστο στην Αμερικη(επιδη ειναι πιο φτηνα εκει),θα του προτινα να επερνε απο τα νεα qosmio x505 με την gtx 460m.

Τα μοντελα με τους ι5 θα κυμενοντε γυρο στα 900-1100ευρο.

Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα,από pc είμαι άσχετος,απλά μια επισήμανση αν και υποθέτω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη μιας και ασχολείστε με υπολογιστές,εγγυήσεις,service κ.λ.π.,το μίνιμουμ της εγγύησης εδώ και κάποια χρόνια είναι 2 έτη και ας αναγράφει επάνω το προϊόν και 1 μέρα,οπότε επειδή κι εγώ πολλές φορές βλέπω προϊόντα που αναγράφουν εγγύηση 1 έτος να ξέρετε ότι δεν ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...