Προς το περιεχόμενο

μετονομασία όλων των .html files σε ιστοσελίδα

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ τη μέθοδο που ακολουθώ ως προς τον έλεγχο των rankigs το οποίο προς το παρόν με εξυπηρετεί καλά. (κάποιοι ίσως τα γνωρίζετε ήδη)

Αυτό που κάνω πρώτα πρώτα είναι εννοείται λογκαουτ από οποιονδήποτε λογαριασμό gmail. Επίσης χρησιμοποιώ ΙΕ για τα τεστ αυτά καθώς δεν τον χρησιμοποιώ οπότε δεν κρατάει ιστορικό ή κούκις ή οτιδήποτε και επιπλέον κάνω απενεργοποίηση το Ιστορικό ιστού στο Google (web history στα αγγλικά, πάνω δεξιά γωνία ) και μου δείχνει όσο γίνεται πιο "καθαρά" αποτελέσματα.

και ναι, τσεκάρω και σε άλλους υπολογιστές να δω τι παίζει.

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ τη μέθοδο που ακολουθώ ως προς τον έλεγχο των rankigs το οποίο προς το παρόν με εξυπηρετεί καλά. (κάποιοι ίσως τα γνωρίζετε ήδη)

Αυτό που κάνω πρώτα πρώτα είναι εννοείται λογκαουτ από οποιονδήποτε λογαριασμό gmail. Επίσης χρησιμοποιώ ΙΕ για τα τεστ αυτά καθώς δεν τον χρησιμοποιώ οπότε δεν κρατάει ιστορικό ή κούκις ή οτιδήποτε και επιπλέον κάνω απενεργοποίηση το Ιστορικό ιστού στο Google (web history στα αγγλικά, πάνω δεξιά γωνία ) και μου δείχνει όσο γίνεται πιο "καθαρά" αποτελέσματα.

και ναι, τσεκάρω και σε άλλους υπολογιστές να δω τι παίζει.

Δημοσ.
Τα έχεις κάνει fav (αφού φαίνονται με αστεράκι και στα εμφανίζει πρώτα)

Και εδώ που τα λέμε, γιατί σβήνεις τα προηγούμενά σου ποστ;

Φαίνεται λες και γράφουμε ασυναρτησίες...

πάντως δε συνέβαινε ποτέ αυτό,ναι μεν μου έδειχνε πάντα όσα είχα επισκεφτεί και όσα είχα κάνει fav αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αλλάξει τη σειρά,πάντα κανονικά τα έδειχνε όλα.

το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά επειδή ήμουν logged in στο google webmaster tools και στο google search συγχρόνως με το ιδιο account,

βέβαια στο παρελθόν με τις ίδιες συνθήκες δεν είχε συμβεί τέτοιο πρόβλημα,κάτι έγινε τώρα που δεν ξέρω τι.

τα καθάρισα όλα,ιστορικό,cookies κλπ και έφτιαξε(μέχρι την επόμενη φορά)

το προηγούμενο ποστ το έσβησα γιατί απλά δεν έδειχνε την πραγματικότητα,έχεις δίκιο αλλά τι άλλο να έκανα; βιάστηκα ίσως να το γράψω

βλέπεις την πάτησα γιατί έβλεπα τα ίδια και σε firefox και σε chrome.

Δημοσ.
Τα έχεις κάνει fav (αφού φαίνονται με αστεράκι και στα εμφανίζει πρώτα)

Και εδώ που τα λέμε, γιατί σβήνεις τα προηγούμενά σου ποστ;

Φαίνεται λες και γράφουμε ασυναρτησίες...

πάντως δε συνέβαινε ποτέ αυτό,ναι μεν μου έδειχνε πάντα όσα είχα επισκεφτεί και όσα είχα κάνει fav αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αλλάξει τη σειρά,πάντα κανονικά τα έδειχνε όλα.

το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά επειδή ήμουν logged in στο google webmaster tools και στο google search συγχρόνως με το ιδιο account,

βέβαια στο παρελθόν με τις ίδιες συνθήκες δεν είχε συμβεί τέτοιο πρόβλημα,κάτι έγινε τώρα που δεν ξέρω τι.

τα καθάρισα όλα,ιστορικό,cookies κλπ και έφτιαξε(μέχρι την επόμενη φορά)

το προηγούμενο ποστ το έσβησα γιατί απλά δεν έδειχνε την πραγματικότητα,έχεις δίκιο αλλά τι άλλο να έκανα; βιάστηκα ίσως να το γράψω

βλέπεις την πάτησα γιατί έβλεπα τα ίδια και σε firefox και σε chrome.

Δημοσ.

ντάξει, λάθη κάνουμε όλοι..

το αφήνεις ως έχει...αφού κατάλαβες ότι δεν είχες δίκιο και δεν το συνέχισες...

Δημοσ.

ντάξει, λάθη κάνουμε όλοι..

το αφήνεις ως έχει...αφού κατάλαβες ότι δεν είχες δίκιο και δεν το συνέχισες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...