georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εγκατεστησα μεσα απο τα windows 7 τα Ubuntu 10. η εγκατασταση ολοκληρωθηκε αλλα δεν ξεκινανε. ενω στο παλιο μου μηχανημα με windows xp δουλευουν μια χαρα. καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melenegiorgo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λες οτι δεν ξεκινάνε τι ακριβώς εννοείς ; Σε ποιο σημείο κολλάς ακριβώς; Επίσης η μόνιμη εγκατάσταση μέσα απο windows δεν συνίσταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ανακαλυψα πως το ιδιο προβλημα εχουν και αλλοι. το Ubuntu δεν υποστιριζει την καρτα γραφικων μου ati 5850. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 με hdmi την συνδέεις ή dvi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 με dvi την συνδεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν ξενικάει ο υπολογιστής σου, βγαίνει το μενού που επιλέγιες πιο λειτουργικό φορτώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι βγενει το μενου κανονικα. επιλεγω τα ubuntu. διχνει την οθονη με boot loader αλλα μετα λεει no signal και μαυριζει η οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 άλλαξε την dvi σε vga και δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο δεν ξεκιναει και αλλο δεν ανοιγει μεχρι το γραφικο περιβαλλον καταρχην. Αν εχεις βαλει τον κλειστο driver για την καρτα σου, μπες απο εκει που λεει "Ubuntu blablabla recovery mode" και βγαλτον. Αν δεν τον εχεις βαλει, μπες με τον ιδιο τροπο και βαλτον. Η εντολη ειναι >sudo apt-get autoremove fglrx για να τον βγαλεις και >sudo apt-get install fglrx Προσοχη, ΔΕΝ προτεινω επανεγκατασταση του driver, νομιζω ειμαι σαφης. Τελος, ο fglrx που μπαινει με την παραπανω εντολη ειναι αυτος που εδινε η ati τον Μαρτιο/Απριλιο, αν θες να δεις αν υποστηριζει την καρτα σου κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 πως θα μπω σε αυτο το recovery mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 την ώρα που θα δεις την οθόνη επιλογής πάτα αυτό που σου έχω σημειώσει με το βελάκι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.