mihalis19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα.εχω ενα προβλημα.δεν ξερω πως θα βρω ποιον οδηγο χρειαζεται γιατι δεν ξερω τι καρτα εχει.ο driver Που εβαλα κανει κατι περιεργα αρα δεν πρεπει να ειναι αυτος.στο site της εταιριας λεει 1) Wireless Lan Driver Realtek Semiconductor Corporation 2) Wireless Lan Driver Intel 3) Wireless Lan Driver Atheros Και μεσα σε αυτα τα λινκς εχει παλι drivers απο διαφορες εταιριες??πως να βγαλω ακρη??
ss13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα.εχω ενα προβλημα.δεν ξερω πως θα βρω ποιον οδηγο χρειαζεται γιατι δεν ξερω τι καρτα εχει.ο driver Που εβαλα κανει κατι περιεργα αρα δεν πρεπει να ειναι αυτος.στο site της εταιριας λεει 1) Wireless Lan Driver Realtek Semiconductor Corporation 2) Wireless Lan Driver Intel 3) Wireless Lan Driver Atheros Και μεσα σε αυτα τα λινκς εχει παλι drivers απο διαφορες εταιριες??πως να βγαλω ακρη?? Τι περίεργα σου κάνει ; Εδώ είναι οι οδηγοί http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU εγκατέστησε τους κανονικά έναν έναν , τι λειτουργικό έχεις ;
mihalis19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι περίεργα σου κάνει ; Εδώ είναι οι οδηγοί http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU εγκατέστησε τους κανονικά έναν έναν , τι λειτουργικό έχεις ; Μου βγαζει σφαλματα και δεν συνδεετε παντα δεν συνδεετε με ασυρματα.δηλαδη κανει συνδεση αλλα λεει οτι ειναι μονο τοπικα γιατι υπαρχει προβλημα κατι τετοιο.!στο site έχει 3 διαφορετικους και μεσα σε αυτα τα λινκς εχει παρα πολλους.δεν ξερω ποιος κανει για το δικο μου μοντελο.θελω για vista 32bit! ---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ---------- Μου βγαζει σφαλματα και δεν συνδεετε παντα δεν συνδεετε με ασυρματα.δηλαδη κανει συνδεση αλλα λεει οτι ειναι μονο τοπικα γιατι υπαρχει προβλημα κατι τετοιο.!στο site έχει 3 διαφορετικους και μεσα σε αυτα τα λινκς εχει παρα πολλους.δεν ξερω ποιος κανει για το δικο μου μοντελο.θελω για vista 32bit! μου λεει οτι συνδεετε μονο τοπικα.ειδα οτι αυτο ειναι προβλημα των vista γενικοτερα.τι να κανω??μαλλον δνε εφταιγε ο driver.!
Gunix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να πήρες laptop new και να είχε εξαρχείς!! Πολύ περίεγο. Για βάλε win 7. Και πες μας ή ξανά βάλε τα win vista 32 bit. Επίσης αν θες να δοκημάσεις για βάλε το intel αλλιώς Atheros
mihalis19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 με windows 7 δεν το εκανε.με τα vista τα μαμισια παλι δεν το εκανε.με τα vista που εβαλα το εκανε.ομως τα συγκεκριμενα ειναι δοκιμασμενα σε αλλο pc και δουλευαν μια χαρα!εβαλα atheros driver επειδη μιλησα με toshiba αλλα απο οτι ειδα παλι το κανει!αν κανω αποσυνδεση και συνδεση μπαινει κατευθειαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.