Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχουν τίποτα και απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Είχα παραγγείλει λαπτοπ πραγματικά καλό με μόνο 500 ευρώ που έλεγε άμεση διαθεσιμότητα, ε όσο το είδατε εσείς τόσο το είδα και εγώ.

Μετά μου παρήγγειλε η αδερφή μου ένα γραφείο από το πλαίσιο ( μου άρεσε είναι αλήθεια ) ε το έφαγε και αυτό η μαρμάγκα.

Δε το πιστεύω ότι το λέω αυτό αλλά το e-shop είναι πιο αξιόπιστο. Τουλάχιστον εκεί ότι βλέπεις το έχει και όχι μούφες.

Δημοσ.
Δεν έχουν τίποτα και απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Είχα παραγγείλει λαπτοπ πραγματικά καλό με μόνο 500 ευρώ που έλεγε άμεση διαθεσιμότητα, ε όσο το είδατε εσείς τόσο το είδα και εγώ.

Μετά μου παρήγγειλε η αδερφή μου ένα γραφείο από το πλαίσιο ( μου άρεσε είναι αλήθεια ) ε το έφαγε και αυτό η μαρμάγκα.

Δε το πιστεύω ότι το λέω αυτό αλλά το e-shop είναι πιο αξιόπιστο. Τουλάχιστον εκεί ότι βλέπεις το έχει και όχι μούφες.

ή μπορεί απλά να τα παίρνουν οι υπάλληλοι ή να τα δίνουν σε γνωστούς τους..

αν δούλευα σε πλαίσιο αυτό θα κανα αν μου το ζητούσε φίλος μου.

Δημοσ.

Και πάλι δεν παύει να είναι αναξιόπιστο σαν μαγαζί όποιος και αν τα παίρνει.

Δημοσ.

Παιδιά μην το ψάχνετε. Τα καλά τα αγοράζουν από μέσα υπάλληλοι για γνωστούς ή για τους ίδιους.

Εγώ δούλευα σε Oneway κάποτε. Τότε μας ήρθε μια εντολή για ξεσκαρτάρισμα παλιού ή προβληματικού εμπορεύματος με πώληση σε χαμηλότατες τιμές.

Ένας συνάδελφος τότε αγόρασε 2 laptop για αυτόν και την αδερφή του, τα οποία τα πουλούσαν σε χαμηλότατες τιμές λόγω περασμένου μοντέλου ενώ έχασε μέσα από τα χέρια του από άλλον συνάδελφο μια 14αρα TFT (από τα πρώτα πρώτα μοντέλα) που την έδιναν σε τιμή χώμα γιατί είχε γρατζουνιά.

Οι προσφορές όταν βγαίνουν δεν είναι παραμύθι, το ξέρω γιατί αγόρασα κάτι ηχεία T7900 για 5 € από το Πλαίσιο. Απλά έτυχε να μην τα θέλει κανένας πριν από εμένα. Τους έλλειπαν κάποια πράγματα, άλλα τα αγόρασα από ebay, άλλα μου τα έστειλε ένας συνάδελφος από εδώ μέσα και τα έκανα λειτουργικά.

Και να σας πω κάτι που το αθέμιτο για τις αγορές για τους ίδιους ή για γνωστούς? Το ίδιο δεν θα κάνατε? Όταν στο marketing σχεδιάζει ο άλλος μια καμπάνια δεν μπορεί να υπόλογίσει κάτι τέτοιο.

Θα μπορούσαν όμως κάλλιστα να ενημερώνουν τις διαθεσιμότητες άμεσα ώστε να μην τρέχεις άδικα σαν τον μ@λ... αλλά και δυνατόητα on line παραγγελίας με παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε την προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

Παραγγειλα online τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ απο τις δεκαδες μητρικες σε στοκ που με αφηνε να παραγγειλω με 10€.

Τηλεφωνακι την αλλη μερα:

-Φιλε η μητρικη τελειωσε.

-Σοβαρα;

-Σου εχω ομως μια προταση.

-Για πες.

-Σου προτεινω μια αλλη, παλι DFI, παλι με το P45 chipset, αλλα πολυ πιο καλη, με 2x pci express. Ιδια ειδικη τιμη μονο για σενα!

-Α για πες!

-Τι να σου λεω φιλε, μονο για σενα λεω ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ.

-(Εγω) κλικ τουυυυτ...

Αη στην ευχη, για να πω την αληθεια δεν περιμενα ουτε μια στις 1000 να παρω τη μητρικη, αλλα οχι να με κοροϊδεψει και μπροστα στη μουρη μου λεγοντας οτι "ουαου εχει 2 pci-e", αφου και η αλλη που παραγγειλα τοσα ειχε!

Και η ΙΔΙΑ ειδικη τιμη μονο για μενα ηταν 45 ευρω.

Ουστ...!

Ετσι τους αξιζει. Μια αγορα καθε 3 χρονια και αααν ειμαι σε απογνωση και θελω κατι που δεν υπαρχει αλλου τρελά...

Δημοσ.

χεχε κακοήθειες ;)

Δημοσ.

To κολπο ειναι απλο.

Οταν βλεπεις κατι σε πραγματικα εξευτελιστικη τιμη στο internet, ακομα και αν δε το χρειαζεσαι η πρωτη σου σκεψη ειναι να πας να το προλαβεις εσυ σαν τσακαλος που εισαι, πρωτου εξαντληθει.

Αυτοματως αυτη η σκεψη σε κανει να ΤΡΕΞΕΙΣ στο πλαισιο με ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και με τη ΧΑΡΑ οτι θα αναβαθμισεις κατι στο pc σου, χωρις να σκεφτεις εκεινη τη στιγμη κατι περαιτερω.

Πηγαινοντας στο μαγαζι και εισπρατοντας αρνητικη απαντηση για τη διαθεσιμοτητα του προιοντος, ξενερωνεις μεν, ΑΛΛΑ εχεις ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και ενα σωρο καρτες/μνημες/δισκους/επξεργαστες/gadgets/κινητα/πλητρολογια/οθονες/εκτυπωτες/αναλωσιμα κλπ κλπ μεσα στη μυτη σου. Ετσι περνας στη φαση της σκεψης, αλλα πλεον εισαι εκτος εδρας, με ενα σωρο τεχνολογικα επιτευγματα να σε περιτρυγυριζουν σε αποσταση εκατοστων, αρα ειναι πολυ ευκολο να ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ σε μια αλλη αγορα.

Ειτε για να αναπληρωσεις τη χαμενη σου χαρα με την αγορα κατι εναλλακτικου απο αυτο που ηλπιζες οτι θα βρεις σε ευκαιρια. Ειτε επειδη εχεις δρομολογησει για το προσεχες μελλον μια αγορα, αλλα τωρα βρισκεσαι μπροστα στο προιον, εχεις τα λεφτα, οποτε αν για καποιο λογο βρεθεις στο πλαισιο πχ για να προλαβεις μια προσφορα, τοτε με την ευκαιρια θα κανεις και την αγορα που ειχες προγραματισει.

Τα παραπανω ειναι πολλα πολλα ευρω στα ταμεια του πλαισιου.

Εκτος απο ευρω ειναι και εξαιρετικοτατη τακτικη για να χτυπας τους ανταγωνιστες σου. Αν εγω πχ που εχω προγραματισει να παρω την ταδε οθονη, βρεθω στο πλαισιο με λεφτα στην τσεπη θα σκεφτω "ε ας την χτυπησω τωρα να ξεμπερδευω να την χαρω κιολας". Κι ετσι παει στραφι η ερευνα αγορας που θα εκανα που ισως να με οδηγουσε σε ανταγωνιστρια εταιρεια του πλαισιου.

Ολα τα παραπανω ειναι απλα να τα σκεφτει κανεις, δεν παυουν ομως να ειναι τρικ κατα του καταναλωτη. Ηθικα αθεμιτα και στα ορια της νομιμοτητας.

Δημοσ.

Επειδη οντως σαν Ελληναρες το ιδιο θα καναμε ολοι, δλδ αν δουλευαμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα αγοραζαμε πραγματα προσφορων για εμας η για φιλους, αν ειμουν το ΠΛΑΙΣΙΟ θα απαγορευα αγορες οσων δουλευουν εκει μεσα σε οτιδηποτε ειναι προσφορα. Μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο σαν λυση αλλα το ιδιο ισχυει και σε διαγωνισμους που σου λενε πως δεν μπορουν να λαβουν μερος ατομα που δουλευουν στην ταδε εταιρεια και οι οικογενειες τους.

Δημοσ.
Παραγγειλα online τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ απο τις δεκαδες μητρικες σε στοκ που με αφηνε να παραγγειλω με 10€.

Τηλεφωνακι την αλλη μερα:

-Φιλε η μητρικη τελειωσε.

-Σοβαρα;

-Σου εχω ομως μια προταση.

-Για πες.

-Σου προτεινω μια αλλη, παλι DFI, παλι με το P45 chipset, αλλα πολυ πιο καλη, με 2x pci express. Ιδια ειδικη τιμη μονο για σενα!

-Α για πες!

-Τι να σου λεω φιλε, μονο για σενα λεω ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ.

-(Εγω) κλικ τουυυυτ...

Αη στην ευχη, για να πω την αληθεια δεν περιμενα ουτε μια στις 1000 να παρω τη μητρικη, αλλα οχι να με κοροϊδεψει και μπροστα στη μουρη μου λεγοντας οτι "ουαου εχει 2 pci-e", αφου και η αλλη που παραγγειλα τοσα ειχε!

Και η ΙΔΙΑ ειδικη τιμη μονο για μενα ηταν 45 ευρω.

Ουστ...!

Ετσι τους αξιζει. Μια αγορα καθε 3 χρονια και αααν ειμαι σε απογνωση και θελω κατι που δεν υπαρχει αλλου τρελά...

Κλασσικά, τα ίδια μου λέγανε σε μια κάρτα γραφικών πριν καμιά δεκαριά μέρες.... εεεε έχουμε μια ίδια, άλλη μάρκα βέβαια, εξίσου καλή κάρτα, την θέλετε; γιατί όχι λέω εγώ.... αλλά ξέρετε συνεχίζει, δεν έχει κουτί.....

αρνήθηκα, βέβαια μετά το ξανασκέφτηκα, από το τίποτα... αλλά κατέληξα να μην το μετανιώσω με την λογική ότι πρέπει να πάρω αυτό που παρήγγειλα και όχι να πάρω ότι παραπλήσιο υπάρχει σε οποιαδήποτε κατάσταση απλά και μόνο για να πάρω κάτι...

Το λάθος είναι καθαρά δικό τους, εσύ από τη στιγμή που παραγγέλνεις και δέχεσαι μάλιστα απάντηση ότι έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σου( δεν λέω για το πρώτο αυτοματοποιημένο mail το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι δεν είναι δεσμευτικό ως προς το πλαίσιο, αλλά για το δεύτερο που έρχεται μετά την καταχώρηση της παραγγελίας από τον υπάλληλο), έχεις μείνει με την πεποίθηση ότι το έχεις αγοράσει, ότι είναι δικό σου, μπορεί κάλλιστα εσύ, με αφορμή αυτή την παραγγελία, να αγοράσεις και κάποια άλλα πράγματα όχι απαραίτητα από το ίδιο κατάστημα, τα οποία μετά θα σου μείνουν στα χέρια. Δεν μπορούν να έρχονται μετά και να σου λένε "ξέρετε λάθος του συστήματος, πλασματικό υπόλοιπο", ΔΕΝ με ενδιαφέρει, να φτιάξουν καλύτερο σύστημα που να μην επιτρέπει τέτοια "λάθη", δεν μπορούν να το κάνουν; να σταματήσουν να πουλάν προϊόντα μέσω ίντερνετ... Πραγματικά δεν με νοιάζει, κατανοώ βέβαια ότι είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εξαιτίας του συστήματος, αλλά να δεχθώ να γίνεται σε 1-2 άτομα το πολύ την φορά και όχι σε όλα τα άτομα εκτός 1-2...

πφφφ νευρίασα πρωί πρωί....:mad:

btw η παραγγελία μου συνεχίζει να υπάρχει στο site του πλαισίου:mrgreen:

Πλάκα είχε το κλείσιμο της κουβέντας...

Υπάλληλος: Σας ευχαριστούμε πολύ.

Εγώ: Εγώ δεν σας ευχαριστώ καθόλου.:-D

Καλημέρα σε όλους!!!!

Δημοσ.
Επειδη οντως σαν Ελληναρες το ιδιο θα καναμε ολοι, δλδ αν δουλευαμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα αγοραζαμε πραγματα προσφορων για εμας η για φιλους, αν ειμουν το ΠΛΑΙΣΙΟ θα απαγορευα αγορες οσων δουλευουν εκει μεσα σε οτιδηποτε ειναι προσφορα. Μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο σαν λυση αλλα το ιδιο ισχυει και σε διαγωνισμους που σου λενε πως δεν μπορουν να λαβουν μερος ατομα που δουλευουν στην ταδε εταιρεια και οι οικογενειες τους.

τον ελληναρα δεν τον πιανεις πουθενα.μπορει να μην αγοραζουν οι υπαλληλοι αλλα τα καβατζωνουν απο κατω απο τον παγκο και δινουν συρμα για εφοδο στους κολλητους

Δημοσ.

βεβαια καλιστα μπορει την ωρα που βαζετε παραγγελιες να υπαρχουν σε στοκ αλλα μετα καποια εξυπνοπουλια που δουλευουν εκει να τα αγοραζουν, να τα αφαιρουν καπως απο το στοκ και αρα απο την κρατηση της παραγγελιας και το συστημα να μην μπορει να κανει κατι.

Δημοσ.
To κολπο ειναι απλο.

Οταν βλεπεις κατι σε πραγματικα εξευτελιστικη τιμη στο internet, ακομα και αν δε το χρειαζεσαι η πρωτη σου σκεψη ειναι να πας να το προλαβεις εσυ σαν τσακαλος που εισαι, πρωτου εξαντληθει.

Αυτοματως αυτη η σκεψη σε κανει να ΤΡΕΞΕΙΣ στο πλαισιο με ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και με τη ΧΑΡΑ οτι θα αναβαθμισεις κατι στο pc σου, χωρις να σκεφτεις εκεινη τη στιγμη κατι περαιτερω.

Πηγαινοντας στο μαγαζι και εισπρατοντας αρνητικη απαντηση για τη διαθεσιμοτητα του προιοντος, ξενερωνεις μεν, ΑΛΛΑ εχεις ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και ενα σωρο καρτες/μνημες/δισκους/επξεργαστες/gadgets/κινητα/πλητρολογια/οθονες/εκτυπωτες/αναλωσιμα κλπ κλπ μεσα στη μυτη σου. Ετσι περνας στη φαση της σκεψης, αλλα πλεον εισαι εκτος εδρας, με ενα σωρο τεχνολογικα επιτευγματα να σε περιτρυγυριζουν σε αποσταση εκατοστων, αρα ειναι πολυ ευκολο να ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ σε μια αλλη αγορα.

Ειτε για να αναπληρωσεις τη χαμενη σου χαρα με την αγορα κατι εναλλακτικου απο αυτο που ηλπιζες οτι θα βρεις σε ευκαιρια. Ειτε επειδη εχεις δρομολογησει για το προσεχες μελλον μια αγορα, αλλα τωρα βρισκεσαι μπροστα στο προιον, εχεις τα λεφτα, οποτε αν για καποιο λογο βρεθεις στο πλαισιο πχ για να προλαβεις μια προσφορα, τοτε με την ευκαιρια θα κανεις και την αγορα που ειχες προγραματισει.

Τα παραπανω ειναι πολλα πολλα ευρω στα ταμεια του πλαισιου.

Εκτος απο ευρω ειναι και εξαιρετικοτατη τακτικη για να χτυπας τους ανταγωνιστες σου. Αν εγω πχ που εχω προγραματισει να παρω την ταδε οθονη, βρεθω στο πλαισιο με λεφτα στην τσεπη θα σκεφτω "ε ας την χτυπησω τωρα να ξεμπερδευω να την χαρω κιολας". Κι ετσι παει στραφι η ερευνα αγορας που θα εκανα που ισως να με οδηγουσε σε ανταγωνιστρια εταιρεια του πλαισιου.

Ολα τα παραπανω ειναι απλα να τα σκεφτει κανεις, δεν παυουν ομως να ειναι τρικ κατα του καταναλωτη. Ηθικα αθεμιτα και στα ορια της νομιμοτητας.

Το έκανα quote μήπως και το ξαναδιαβάσουμε όλοι μας και το εμπεδώσουμε!

Είναι η κλασική αρχή Μάρκετινγκ και ψυχολογίας καταναλωτή - ομολογώ με θάρρος οτι αναγνώρισα τον εαυτό μου σε αυτό που περιγράφεις για τουλάχιστον 3-4 φορές στο παρελθόν, που για άλλο πήγα και άλλο αγόρασα.... "φέρτον μέσα στο κατάστημα με μια προσφορά, και μετά θα αγοράσει κάτι ακομά" ήταν το μοτο του Δ/ντη Μάρκετινγκ της 1ης αλυσίδας κινητής+πληροφορικής το 2000.

Δημοσ.
τον ελληναρα δεν τον πιανεις πουθενα.μπορει να μην αγοραζουν οι υπαλληλοι αλλα τα καβατζωνουν απο κατω απο τον παγκο και δινουν συρμα για εφοδο στους κολλητους

ρε παιδια κατι τετοιο, κακα τα ψεματα, θα το καναμε ολοι μας! Και δεν πιστευω οτι θα το εκανε μονο ο Ελληναρας οπως λετε και οχι ο Γερμανος ή ο Γαλλος. Μπορει να μην ειναι ηθικα σωστο αλλα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ουτε το πλαισιο και το καθε πλαισιο μπορει να απαγορεψει στους φιλους των υπαλληλων να μην ερχονται να ψωνιζουν γιατι και να θελει δεν θα μπορει να ελεγξει κατι τετοιο. Και δεν ειναι υποχρεωτικο να καβατζωνουν κομμματι κατω απο τον παγκο για να περασει αργοτερα ο φιλος τους αλλα να ειναι ο πρωτος που θα ενημερωθει και θα προχωρησει σε παραγγελια πριν το μυριστουν οι υπολοιποι

Δημοσ.

Φιλε μου κανει ΜΕΓΑΛΟ λαθος...Ο Αγγλος και ο Γερμανος τουλαχιστον αυτο Δεν θα το εκαναν, να εισαι σιγουρος. Μια φορα παραγγειλα κατι απο Αγγλια με παραδοση Express...Κοστιζε 80ε η παραδοση.....Καθυστερησαν μια μερα να το στειλουν και μου εκοψαν τα χρηματα της παραδοσης.....

Εδω αυτο δεν θα γινοταν ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...