qsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορείς να παραγγείλεις, πρέπει να πας από εκεί να τον πάρεις... γιατι αμα μπορουσα θα γινοταν κατι? αντε παλι ψαξιμο τωρα..
cortaN@ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ναι προφανώς, απλά για να τα λέμε σωστά (GTS450 έτσι ) nVidia GTS 460 Cuda xaxaxa...!
moldovan20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή καλά που δε σηκώθηκα από Σέρρες να πάω Θεσσαλονίκη
LeoNaXe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 καλά ρε παιδιά αυτοί δουλεύουν κυριολεκτικά τον κόσμο, κοιτάξτε στην εικόνα που τράβηξα απο πλαίσιο. ο επεξεργαστής που υποτίθεται είναι ευκαιρία και εέχει μήνη στα αποθέματα με το μοντέλο 425 κάνει 73,5 ευρώ ενώ το επόμενό του μοντέλο που πωλείτε κανονικά και είναι καλύτερος έχει διαφορά τιμής 2,42 ευρά (με την ονλίνε τιμή)
terry308 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 καλά ρε παιδιά αυτοί δουλεύουν κυριολεκτικά τον κόσμο,κοιτάξτε στην εικόνα που τράβηξα απο πλαίσιο. ο επεξεργαστής που υποτίθεται είναι ευκαιρία και εέχει μήνη στα αποθέματα με το μοντέλο 425 κάνει 73,5 ευρώ ενώ το επόμενό του μοντέλο που πωλείτε κανονικά και είναι καλύτερος έχει διαφορά τιμής 2,42 ευρά (με την ονλίνε τιμή) Ki o AMD Athlon II X4 630 (AM3, 2.8GHz, Cache 2MB, Box) ................ 45E !!! μας βρηκαν καλους.... μ@λ@κες
PETROS13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχουν νέα εμπορεύματα και πάνε να πουλήσουν τα παλιά!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Live feed σήμερα από Πλαίσιο Μεταμόρφωσης και Αγ. Παρασκευής. Πλαίσιο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - 16:00 ώρα : "Γεια σας, για τον Athlon II X4 630 που έχετε διαθέσιμο μόνο στο κατάστημά σας στα 45 ευρώ" - Δεν υπάρχει διαθέσιμος. "Μα έτσι γράφει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα" - Μάλλον θα το είδατε προηγούμενες μέρες. "Το είδα πριν 10 λεπτά στο αυτοκίνητό μου, μέσω laptop με wi-fi" - Α ξέρετε αυτό αφορά κομμάτι που βρίσκεται μέσα στον η/υ, μέσα σε κάποιον από τους έτοιμους που πουλάμε και είναι χύμα "Ωραία ας τον ανοίξουμε να τον πάρω" - Δε γίνεται αυτό κύριε. "Εδώ γίνεται να μου πλασάρετε cpu box στα 45 ευρώ, ως part έτοιμου η/υ. Εφόσον τον πουλάτε standalone στο κατάστημα απαιτώ να τον αγοράσω, έστω και χρησιμοποιημένο. Φέρτε μου το κουτί να τον δούμε. Τι έγινε; Δεν υπήρχε καν κουτί με αυτό το cpu και ο υπάλληλος την έκανε με ελαφρά. Προιόν φάντασμα. Φεύγοντας μου λέει, ρίξτε μια ματιά, έχουμε μεγάλη ποικιλία προιόντων. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ θα βρείτε... Ki o AMD Athlon II X4 630 (AM3, 2.8GHz, Cache 2MB, Box) ................ 45E !!! μας βρηκαν καλους.... μ@λ@κες Και ενω περασαν αλλες 30 ωρες (μια ολοκληρη εργασιμη μερα) ειναι ακομα "διαθεσιμο στο καταστημα Μεταμορφωσης". Σκοπιμοτητα και παραμυθιασμα στο φουλ - τροφη για τα ζωα! Τοση εκτιμηση εχουν στο πελατολογιο τους (διαθεσιμο και εν δυναμει)... Και βεβαια η ιστορια αυτη δεν ειναι καινουργια, δυο χρονια αυτη τη δουλεια κανουν και ειναι ανενδοτοι - αυτο λεει πολλα - ειναι πολιτικη τους, οχι λαθη! ΞΕΦΤΙΛΑ
batistapao13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 δεν παλευονται...εχω παρει σε ολα τα καταστηματα που εχουν 8800gts 4670 4650 και δεν τις εχει κανενα....απο την παρασκευη αυτο και μεχρι και σημερα υπαρχουν στο site....ελεος.....πλεον για μενα το πλαισιο τελειωσε....εχω τραβηξει αρκετα με αυτη την αλυσιδα
darksoho33 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες την στιγμή που ο εκάστοτε κωδικός αντιστοιχεί σε προϊόν του συγκεκριμένου καταστήματος είναι υποχρεωμένοι να το δώσουν. Γιατί σε έναν πελάτη το έκαναν και το είδα μπροστά μου ο πωλητής άνοιξε το pc και αφαίρεσε τον επεξεργαστη.
SofoS@ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και η 5770 που πηρα τηλέφωνο προχθες και ρωτησα μου ειπαν δεν υπαρχει (στης μεταμορφωσης), φαινεται ακομα διαθεσιμη στο σαιτ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5770-SVGA-Hawk-PCI-Express-1GB-R5770-Hawk.htm
barman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Η συγκεκριμενη καρτα στοιχιζει απο 170Ε ΕΩΣ 220Ε Εγω χτες την αγορασα 200Ε ΟΧΙ απο πλαισιο. Χτυπαει 10.000 στο 3d mark vantage. Τωρα αν την βρεις με 139Ε παιρνω αλλλες 2. Δυσκολα. Μην τρωτε παραμυθι !!!
ikskarda Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο καταστημα γλυφαδας αναφερουν οτι υπαρχει 5850 με 169 ευρω
barman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο καταστημα γλυφαδας αναφερουν οτι υπαρχει 5850 με 169 ευρω Το αναφερουν απλα για να πας Σου λεει.."Δε μπορει κατι θα αγορασει" !!!!! Εαν βρεις παρε με τηλεφωνο-στο δινω private...Θα σου στειλω αριθμο πιστωτικης μου και θα μου αγορασεις 20 κομματια. Φιλε ΠΑΠΑ πουλανε στο πλαισιο.
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Το αναφερουν απλα για να παςΣου λεει.."Δε μπορει κατι θα αγορασει" !!!!! Εαν βρεις παρε με τηλεφωνο-στο δινω private...Θα σου στειλω αριθμο πιστωτικης μου και θα μου αγορασεις 20 κομματια. Φιλε ΠΑΠΑ πουλανε στο πλαισιο. πραγματικα αν δε βαρεθω θα παω καμια βολτα αυριο μιας και ειναι κοντα.. οχι οτι ψηνομαι να παρω 5850, απλα και μονο για να δω αν λενε αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.