LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μάγκες εγώ πήγα να πάρω μια κάρτα γραφικών και μου είπε ότι είναι μεσα σε υπολογιστή και δεν γίνετε να την βγάλει να την πάρω, γίνετε αυτό το πράγμα?
kantaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μάγκες εγώ πήγα να πάρω μια κάρτα γραφικών και μου είπε ότι είναι μεσα σε υπολογιστή και δεν γίνετε να την βγάλει να την πάρω, γίνετε αυτό το πράγμα? 5850 απο γλυφαδα?
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 οι μλκς, το πρωί πήρα τηλ στο ΠΛΑΙΣΙΟ Κρήτης και μου είπαν ότι δεν υπάρχει και τώρα που ξανά πείρα μου είπαν ότι το έχουν κάνει κράτηση πριν λίγο ---------- Προσθήκη στις 15:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ---------- 5850 απο γλυφαδα? οχι 4890 θεσσ. καλά όποιος πρόλαβε την 5850 είναι πολύ κωλόφαρδος
JohnMik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις γύρισα απο το κατάστημα ευκαρπίας. Κλασσικά ο πωλητής μου λέει "μόλις την έδωσα την 9800". Μετά του βγάζω μια λίστα και λέω δεν μπορεί κάτι θα έχει... Τα ψιλοκοιτάζει και λέει μισό να κοιτάξω στην αποθήκη. Μετά επιστρέφει και μου λέει "Αυτά τα κομμάτια που θέλεις είναι απο έτοιμες συνθέσεις Η/Υ δεν πωλούνται χωριστα!!!!" Ούτε καν του απάντησα γέλασα ειρωνικά και την έκανα για πάντα απ το πλαίσιο!
lionheart75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις γύρισα απο το κατάστημα ευκαρπίας.Κλασσικά ο πωλητής μου λέει "μόλις την έδωσα την 9800". Μετά του βγάζω μια λίστα και λέω δεν μπορεί κάτι θα έχει... Τα ψιλοκοιτάζει και λέει μισό να κοιτάξω στην αποθήκη. Μετά επιστρέφει και μου λέει "Αυτά τα κομμάτια που θέλεις είναι απο έτοιμες συνθέσεις Η/Υ δεν πωλούνται χωριστα!!!!" Ούτε καν του απάντησα γέλασα ειρωνικά και την έκανα για πάντα απ το πλαίσιο! Aυτό συνέβη και σε εμένα στις καλοκαιρινές προσφορές. Οι μισές κάρτες που έψαξα τηλεφωνικά με κωδικούς έπαιζαν σε μηχανήματα και δεν πωλούνταν χωριστά ενώ οι άλλες μισές είχαν εξαντληθεί. Εγώ όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα πώ ακόμα τίποτα (αν και επιφυλακτικός). Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με την ονομαστική παραγγελία που έκανα τηλεφωνικά σήμερα το πρωί κατα τις εννιάμιση, καθώς αφενός δέχτηκαν να παραγγείλω και αφετέρου είπαν ότι θα το έχουν λογικά αύριο (ενώ στο site αναφερόταν βέβαια οτι υπήρχε στο συγκεκριμένο κατάστημα ). Θα πάρω λοιπόν ένα τηλεφωνάκι αύριο το πρωί πρίν κάνω τον κόπο να πάω. Θα ενημερώσω φυσικά εξελίξεις.
isaias1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ειδα μια 4770 τιμη 30 ευρω :shock: Μονο στα ονειρα σου!!! :p
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 όλοι το μπ...... πήρανε, τζάμπα ξύπνησα και γω το πρωί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι μην φας, έχει γλαρόσουπα
lionheart75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πλαίσιο Προσφορές 9/22/2010 Άσε λαμβάνω συνέχεια τέτοια e-mails, αλλά αφορούν αποκλειστικά το stock house της μεταμόρφωσης. Οπότε ποιός τρέχει μέχρι εκεί αν δεν είναι σίγουρος ότι θα βρεί κάτι? Εγώ πάντως που απέχω 30 χιλιόμετρα απο εκεί .... με τίποτα. ---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- Eν το μεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο κατασκευαστής της συγκεκριμένης twintech GTS250 είναι.... η ATi !! :lol:
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλά απο πλαίσιο έχω ξενερώσει τρελά, ευτυχώς δεν έχουμε στην Ξάνθη και δεν θα το βλέπω καν
kantaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πλαίσιο Προσφορές 9/22/2010 υπαρχουν αλλα ειναι χυμα=επισκευασμενες
Anubis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κανανε και την εξυπναδα να εχουν τις τιμες stock house μαζι με του μαγαζιου..τι epic κολπο ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.