Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου βρομάει με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων...

By the way είχα πάρει πέρσι τέτοιο καιρό αυτή τη μητρική στα 120€ περίπου και τώρα την ξαναβγάλανε στα 119 για να ξεστοκάρουν !!! Αυτά είναι:lol::lol::lol:

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι οι περισσοτερες ευκαιριες ειναι απο το stock-house τους και ανακατευουν αυτα τα προιοντα με τα κανονικα. Και επισης εχουν και καποια recertified.

Δημοσ.
παιδες μην τρεχετε τσαμπα.υπαρχουν και τα τηλεφωνα.παντως τηλεφωνικως δεν υπαρχει τιποτα απο τις ευκαιριες.απο τη μια λαμογια στην αλλη παει το πλαισιο

Όπως τα είπες.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ !!!

Πλαίσιο Συντάγματος 09.00 τίποτα(τουλάχιστον από cpu που έψαχνα)και όταν ρώτησα πότε εξαφανίστηκαν η απάντηση που πήρα ήταν ότι είχαν μπει από χτες το πρωί επομένως ήταν λογικό.Στα καπάκια στη Στουρνάρη,τα ίδια(εκεί μου φάνηκε ότι δεν είχαν και ιδέα για τις προσφορές) και στα καπάκια στο Ψυχικό,μια από τα ίδια και εκεί,τίποτα(ένα μπράβο στον πωλητή του Ψυχικού όμως θα το πω.Το παιδί εξυπηρετικότατος.Ευγε !!!)

Δημοσ.

Πήγα στην Καλαμαριά αλλά ψώφια πράγματα, ελάχιστος κόσμος και οι "ευκαιρίες" ελαχιστότατες. Απλά ήθελαν να τραβήξουν πελάτες στα μαγαζιά με τη λογική αφού ήρθε όλο και κάτι θα πάρει.....

Δημοσ.

Παπαρια... ηθελα να σηκωθω να χτυπησω εναν 9400 που ειχε αλλα με πηρε ο υπνος και τωρα τον εφαγε η μαρμαγκα το cpu... :P

Δημοσ.

Στην μεταμορφωση πηγε κανεις; Για καμια μνημη 2χ2gb ψαχνομαι και απο οτι ειδα εχει στο site 2-3 set σε καλη τιμη.

Δημοσ.
Όπως τα είπες.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ !!!

Πλαίσιο Συντάγματος 09.00 τίποτα(τουλάχιστον από cpu που έψαχνα)και όταν ρώτησα πότε εξαφανίστηκαν η απάντηση που πήρα ήταν ότι είχαν μπει από χτες το πρωί επομένως ήταν λογικό.Στα καπάκια στη Στουρνάρη,τα ίδια(εκεί μου φάνηκε ότι δεν είχαν και ιδέα για τις προσφορές) και στα καπάκια στο Ψυχικό,μια από τα ίδια και εκεί,τίποτα(ένα μπράβο στον πωλητή του Ψυχικού όμως θα το πω.Το παιδί εξυπηρετικότατος.Ευγε !!!)

γραφικών τίποτα είχε στου ψυχικού?

Δημοσ.

Μολις πηρα τηλ εναν φιλο που ειναι στο Μαρουσι για μια καρτα γραφικων που εχει με 19e και μου λεει δεν ειναι του κουτιου την βγαζουν απο μηχανημα και στην δινουν εαν παιζει την ελεγχεις εκεινη την ωρα...

Μολις με πηρε τηλ πισω λεει δεν την βρισκουν χαχα και του λεω καλα αστην δεν τρεχει τιποτα

Δημοσ.

καταστημα πατρας,

τηλεφωνακι γυρω στις 10.30 κρατηση την 9400 512mb και παραλαβη πριν απο λιγο.

Προθυμοι και εξυπηρετικοι απο το τηλεφωνο να μου πουν αν υπηρχε καμια διαθεσιμη.

αν παει καποιος απο εκει εχει στανταρ σκληρους recertified και ας ρωτησει και για καρτες.

ΥΓ.η καρτα σε bulk συσκευασια,ουτε καν σε αντιστατικο σακουλακι.

μου ειπαν οτι την ειχαν στο σερβις για να δοκιμαζουν τα μηχανηματα πελατων.

Μονο μειον η 6μηνη εγγυηση.ενω η αποδειξη λεει 3 χρονια ειναι σφραγισμενη για 6 μηνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...