lynch Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι μου βρομάει με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων... By the way είχα πάρει πέρσι τέτοιο καιρό αυτή τη μητρική στα 120€ περίπου και τώρα την ξαναβγάλανε στα 119 για να ξεστοκάρουν !!! Αυτά είναι:lol:
default Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το αστειο ειναι οτι οι περισσοτερες ευκαιριες ειναι απο το stock-house τους και ανακατευουν αυτα τα προιοντα με τα κανονικα. Και επισης εχουν και καποια recertified.
eric_in Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μην τρεχετε τσαμπα.υπαρχουν και τα τηλεφωνα.παντως τηλεφωνικως δεν υπαρχει τιποτα απο τις ευκαιριες.απο τη μια λαμογια στην αλλη παει το πλαισιο Όπως τα είπες.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! Πλαίσιο Συντάγματος 09.00 τίποτα(τουλάχιστον από cpu που έψαχνα)και όταν ρώτησα πότε εξαφανίστηκαν η απάντηση που πήρα ήταν ότι είχαν μπει από χτες το πρωί επομένως ήταν λογικό.Στα καπάκια στη Στουρνάρη,τα ίδια(εκεί μου φάνηκε ότι δεν είχαν και ιδέα για τις προσφορές) και στα καπάκια στο Ψυχικό,μια από τα ίδια και εκεί,τίποτα(ένα μπράβο στον πωλητή του Ψυχικού όμως θα το πω.Το παιδί εξυπηρετικότατος.Ευγε !!!)
FiKiFiKi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα στην Καλαμαριά αλλά ψώφια πράγματα, ελάχιστος κόσμος και οι "ευκαιρίες" ελαχιστότατες. Απλά ήθελαν να τραβήξουν πελάτες στα μαγαζιά με τη λογική αφού ήρθε όλο και κάτι θα πάρει.....
default Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εγω τσιμπησα εναν 500αρη seagate Προφανως εννοεις αυτον: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/SEAGATE-SATA-II-500-GB-16MB-7200RPM-ST3500418AS.htm Και επισης γνωριζεις οτι ειναι Recertified.
darksoho33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αυτον. στην αποδειξη γραφει 38ευρω Omg
nem52 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαρια... ηθελα να σηκωθω να χτυπησω εναν 9400 που ειχε αλλα με πηρε ο υπνος και τωρα τον εφαγε η μαρμαγκα το cpu...
snik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στην μεταμορφωση πηγε κανεις; Για καμια μνημη 2χ2gb ψαχνομαι και απο οτι ειδα εχει στο site 2-3 set σε καλη τιμη.
PETROS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως τα είπες.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ !!! Πλαίσιο Συντάγματος 09.00 τίποτα(τουλάχιστον από cpu που έψαχνα)και όταν ρώτησα πότε εξαφανίστηκαν η απάντηση που πήρα ήταν ότι είχαν μπει από χτες το πρωί επομένως ήταν λογικό.Στα καπάκια στη Στουρνάρη,τα ίδια(εκεί μου φάνηκε ότι δεν είχαν και ιδέα για τις προσφορές) και στα καπάκια στο Ψυχικό,μια από τα ίδια και εκεί,τίποτα(ένα μπράβο στον πωλητή του Ψυχικού όμως θα το πω.Το παιδί εξυπηρετικότατος.Ευγε !!!) γραφικών τίποτα είχε στου ψυχικού?
thanos75x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις πηρα τηλ εναν φιλο που ειναι στο Μαρουσι για μια καρτα γραφικων που εχει με 19e και μου λεει δεν ειναι του κουτιου την βγαζουν απο μηχανημα και στην δινουν εαν παιζει την ελεγχεις εκεινη την ωρα... Μολις με πηρε τηλ πισω λεει δεν την βρισκουν χαχα και του λεω καλα αστην δεν τρεχει τιποτα
ktsolkas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καταστημα πατρας, τηλεφωνακι γυρω στις 10.30 κρατηση την 9400 512mb και παραλαβη πριν απο λιγο. Προθυμοι και εξυπηρετικοι απο το τηλεφωνο να μου πουν αν υπηρχε καμια διαθεσιμη. αν παει καποιος απο εκει εχει στανταρ σκληρους recertified και ας ρωτησει και για καρτες. ΥΓ.η καρτα σε bulk συσκευασια,ουτε καν σε αντιστατικο σακουλακι. μου ειπαν οτι την ειχαν στο σερβις για να δοκιμαζουν τα μηχανηματα πελατων. Μονο μειον η 6μηνη εγγυηση.ενω η αποδειξη λεει 3 χρονια ειναι σφραγισμενη για 6 μηνες.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν καταντήσει τελείως ΞΕΦΤΙΛΑ στο Πλαίσιο, ούτε στις λαϊκές δε τα κάνουν αυτά.
greenmachine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν καταντήσει τελείως ΞΕΦΤΙΛΑ στο Πλαίσιο, ούτε στις λαϊκές δε τα κάνουν αυτά. Συμφωνώ απόλυτα..
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 no more burning our money @ plaisio plaisio sux!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.