Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα γιατι δεν εχω ορεξη να ξυπναω αυριο απο τις 8 κ να μιλαω στα τηλεφωνα . τσαμπα οι λιστα που εφτιαξα :lol:

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ σχολάω 8, θα ψηνόμουν να στηθώ έξω από κάνα κατάστημα αν:

α: χρειαζόμουν κάτι επειγόντως.

β: είχα και λεφτά να το πάρω.

:P

Δημοσ.

Δηλαδή τηλεφωνικά δεν μπορούμε να παραγγείλουμε ονομαστικά? Δεν νομίζω.

Την προηγούμενη φορά γινόταν πάντως, αν υπήρχε κάτι διαθέσιμο φυσικά, οπότε πέρναγες κάποια στιγμή απο το κατάστημα εντός της ημέρας και το αγόραζες.

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορείς αλλά εξαρτάσαι από την καλή θέληση του κάθε υπαλλήλου που θα ασχοληθεί και δε θα καβατζώσει κάτι για τον εαυτό του ή τους δικούς του.

Ενώ αν πας και το δεις στο ράφι, το πήρες, απλά και πολιτισμένα. ;p

Δημοσ.

Σωστός. :-)

Πάντως όσοι δουλεύουν πρωί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άτυχοι καθώς δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν και αναγκάζονται να παίρνουν τηλέφωνο (αν θέλουν κάτι) μήπως και φανούν τυχεροί.

Έχω ζαχαρώσει κάτι αλλά θα δείξει αν κάτσει. :P

Δημοσ.

Εγω θα ειμαι σε ενα καταστημα plaisio που βρηκα πραγματακια που μου αρεσουν απο τις 8:30...Βεβαια αυτο που πιστευω ειναι οτι θα μου πουν οτι τελειωσαν κ ας ειμαι ο πρωτος που θα μπει στο μαγαζι...Τα πηραν τα φαντασματα το βραδυ που ηταν κλειστο...Μακαρι να βγω ψευτης.Οταν γυρισω θα σας πω εντυπωσεις!

Δημοσ.

παιδες μην τρεχετε τσαμπα.υπαρχουν και τα τηλεφωνα.παντως τηλεφωνικως δεν υπαρχει τιποτα απο τις ευκαιριες.απο τη μια λαμογια στην αλλη παει το πλαισιο

Δημοσ.

Εγώ πάντως παρήγγειλα κάτι τηλεφωνικά και μου είπαν θα το φέρουν αύριο.

Θα ρίξω ένα τηλέφωνο πρώτα πρίν πάω φυσικά καθώς δεν είναι και δίπλα.

Θα ενημερώσω όταν έχω νέα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...