Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να το ρισκάρω και γω και την πάτησα.

Παρήγγειλα αυτές τις μνήμες, http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr3-6Gb-Kit-1333-Em3-10666-998585.htm τις είχανε αφήσει να μπορείς να τις πάραγγείλεις από το internet. Να τονίσω πως πουθενά δεν έλεγε πως είναι εκθεσιακό κομμάτι, απλά προϊόν BULK.

Σήμερα παρέλαβα δύο μνήμες αντί για τρεις!

Το μόνο καλό οτι δεν αρχίσανε τα μα και μου, όταν τους είπα πως θέλω πίσω τα χρήματα μου. Μετά από επικοινωνία με το τμήμα του internet, πήγα και επέστρεψα το προϊόν στο κατάστημα.

Ταλαιπωρία χωρίς λόγο, και ζημιωμένος κατά 3 ευρώ. Ένα ευρώ στον courier και δυο ευρώ τα εισιτήρια.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είπα να το ρισκάρω και γω και την πάτησα.

Παρήγγειλα αυτές τις μνήμες, http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr3-6Gb-Kit-1333-Em3-10666-998585.htm τις είχανε αφήσει να μπορείς να τις πάραγγείλεις από το internet. Να τονίσω πως πουθενά δεν έλεγε πως είναι εκθεσιακό κομμάτι, απλά προϊόν BULK.

Σήμερα παρέλαβα δύο μνήμες αντί για τρεις!

Το μόνο καλό οτι δεν αρχίσανε τα μα και μου, όταν τους είπα πως θέλω πίσω τα χρήματα μου. Μετά από επικοινωνία με το τμήμα του internet, πήγα και επέστρεψα το προϊόν στο κατάστημα.

Ταλαιπωρία χωρίς λόγο, και ζημιωμένος κατά 3 ευρώ. Ένα ευρώ στον courier και δυο ευρώ τα εισιτήρια.

Να τα να τα το πλασιο...στηριξει τα μεσα μαζικης μεταφορας σε αυτη την δυσκολη περιοδο...:-D

Δημοσ.

Ερώτηση λίίγο offtopic:

Για πόσο καιρό είναι το πιστωτικό του πλαισίου ρε παιδιά; :o

Εγώ είχα ακούσει κάτι για ένα χρόνο ( ή ότι δε λήγει καν) και βλέπω τώρα στην απόδειξη του φάδα, ότι γράφει:

ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ: <το ποσό> Euro Ελεύθερα 15 Ημέρες ( ΜΕΤΡΗΤΑ) ***

Τόσο κρατάει το πιστωτικό; Εγώ τον είχα καθησυχάσει ότι έχει πολύ καιρό ακόμα και τώρα πέρασε :fear::shock:. ( καλά και αυτός είναι λίγο ότι να 'ναι διότι δε ρώτησε, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι τον ενημέρωσαν, καθώς μου έβγαλαν την πίστη για να του το δώσουν με πολύ τραγική συμπεριφορά που με προδιαθέτει ότι θέλουν να τη σκαπουλάρουν όσο και όποτε μπορούν..)

Και αν όντως είναι τόσο, νομικά μπορούν να το κάνουν τόσο μικρό χρονικό διάστημα;; Μα 15 μέρες; :confused:

Δημοσ.

Ερώτηση λίίγο offtopic:

Για πόσο καιρό είναι το πιστωτικό του πλαισίου ρε παιδιά; :o

Εγώ είχα ακούσει κάτι για ένα χρόνο ( ή ότι δε λήγει καν) και βλέπω τώρα στην απόδειξη του φάδα, ότι γράφει:

ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ: <το ποσό> Euro Ελεύθερα 15 Ημέρες ( ΜΕΤΡΗΤΑ) ***

Τόσο κρατάει το πιστωτικό; Εγώ τον είχα καθησυχάσει ότι έχει πολύ καιρό ακόμα και τώρα πέρασε :fear::shock:. ( καλά και αυτός είναι λίγο ότι να 'ναι διότι δε ρώτησε, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι τον ενημέρωσαν, καθώς μου έβγαλαν την πίστη για να του το δώσουν με πολύ τραγική συμπεριφορά που με προδιαθέτει ότι θέλουν να τη σκαπουλάρουν όσο και όποτε μπορούν..)

Και αν όντως είναι τόσο, νομικά μπορούν να το κάνουν τόσο μικρό χρονικό διάστημα;; Μα 15 μέρες; :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω το ειχα δει και μου ειχε κανει εντυπωση αλλα τους ρωτησα επιτοπου και μου ειπαν οτι ηταν κατι δικο τους αυτο το "15 μερες" για λογιστικους λογους. Μετα απο 7-8 μηνες βρηκα κατι που να αξιζει στο μαγαζακι, αρα μην αγχωνεσαι, μου ειχαν πει αλλωστε οτι δεν ληγει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...