Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπερδεύει το power factor με το efficiency (ο runner69).

εχεις δικιο :shock:. Εγραφα το μηνυμα μου σκεπτομενος τον συντελεστη ισχυος και το εχω μπερδεψει γιατι πεταω μετα τον ορο αποδοση

Thrylos7 συμφωνω με αυτα που λες. Γραψε ακυρο για το post μου. Το μονο νοημα που θα ειχε το post μου (αναφορικα με τον συντελεστη ισχυος) θα ηταν αν μιλαγαμε για το pfc του τροφοδοτικου

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/G-Skill-Ddr3-6Gb-Kit-F3-12800CL9T-6GBNQ.htm εγώ αυτές τις είχα παραγγείλει απο το νετ σήμερα τις παρέλαβα κανονικά στη συσκευασία τους στα 99 ευρώ με lifetime εγγύηση..τώρα αν είναι χρησιμοποιημένες δε μπορώ να ξέρω γιατί η συσκευασία φαίνεται νορμαλ.
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/G-Skill-Ddr3-6Gb-Kit-F3-12800CL9T-6GBNQ.htm εγώ αυτές τις είχα παραγγείλει απο το νετ σήμερα τις παρέλαβα κανονικά στη συσκευασία τους στα 99 ευρώ με lifetime εγγύηση..τώρα αν είναι χρησιμοποιημένες δε μπορώ να ξέρω γιατί η συσκευασία φαίνεται νορμαλ.

ωραιος ;)

Δημοσ.
ωραιος ;)

thx man λόγω έλλειψης ρευστού φτιάχνω ένα budget συστηματάκι i7 για games..βασικά ήθελα μόνο mobo+ram+cpu..μέχρι τώρα έδωσα 99 ευρώπουλα για μια foxconn flaming blade gti και άλλα 99 για τις μνήμες..δηλαδή 198 ευρά..τώρα μένει η cpu την οποία θα αγοράσω με τα parts 775 που θα πουλήσω και ένα μικρό ποσό..not bad at all:-D

Δημοσ.

6 μηνες εγγυηση λεει στην εικονα...

Δημοσ.
93332403.png

Στην ιδια σελιδα λεει ΚΑΙ 6μηνες εγγυηση ΚΑΙ εφορου ζωης εγγυηση. Οποτε εσυ ως πελατης αντε να βρεις το δικιο σου. Καταγγελια στεγνη θελουν.

Παντως κλασικα καμια προχειροτητα μπακαλιστικη του πλαισιου θα ειναι, δηλαδη copy-paste το description των μνημων απο το παλιο link. Που συνηθως εχει αυτο το μπλαμπλα περι "εγγυησης απο το πλαισιο".

Δημοσ.
6 μηνες εγγυηση λεει στην εικονα...

αυτες δεν μπορεις να τις παραγγειλεις απο το net,προφανως ηταν το ιδιο set ,καινουριο ομως που δεν υπαρχει πλεον με πολλα-πολλα ;;;;;;;;;;;;;;;

το θεμα ειναι αλλου

αυτην την στιγμη οι μοναδικες που ειναι διαθεσιμες για παραγγελιος απο το net ειναι οι

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-6Gb-Kit-Ram-Ddr3-Tr3X6G1333C7-TR3X6G1333C7-G.htm

στα 207€ με παραδοση λεει 72 ωρων, παλι με παρα πολλα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μπαχαλο δηλ.

στην ουσια δεν υπαρχουν μνημες 6gb ddr3 με αμεση παραδοση,new plaisio rules .......

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=Kingston+6GB+DDR3

οι κυριοι του πλαισιου λοιπον καλως λενε οτι διελυσαν τον ανταγωνισμο με εικονικα προιοντα.

και αφου τον διελυσαν γιατι χρησιμοποιουν τετοιες ελλεινες μεθοδους;;

το κακο ειναι οτι δεν ειναι οτι μονο μαγαζι που χρησιμοποιει αυτην την μεθοδο για να τραβηξει πελατες

οι υπεθυνοι του υπουργειου που ειναι οεο!!!!!!

Δημοσ.

ναι έχω δει τώρα τι λέει το site...εγώ όμως τις παρήγγειλα απο το νετ και πολύ πιθανόν να ήταν και το μοναδικό κομμάτι..(στην απόδειξη πάνω πάντως γράφει ότι το προϊόν καλύπτεται με εφ'όρου ζωής εγγύηση...καλά αυτά το πλαίσιο τα κάνει καιρό, απλά τώρα το έχουν παραχέσει!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Ακουστε κ την καινουρια μου ιστορια απο το Πλαισιο....

Προχθες βραδυ παραγγειλα μεσω internet 3 καρτες γραφικων,ενα ποντικι κ μια μνημη που ηταν διαθεσιμα για αγορα.Κανω την παραγγελια,μου ερχεται email επιβεβαιωσης,ολα καλα.To πρωι μου ερχεται email οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας κ να επικοινωνησω μαζι τους.Ετσι κ εκανα.

Πηρα τηλεφωνο μιλησα 10-15 λεπτα με ενα ευγενεστατο υπαλληλο κ μου ειπε για το προβλημα που υπαρχει με το συστημα online κλπ.Μετα απο αρκετη ωρα προσπαθησαμε να βρουμε μια αλλη καρτα γραφικων(αφου δεν υπηρχαν μνημη-ποντικι σε χαμηλες τιμες..)κ καταληξαμε σε μια καρτα γραφικων που υπηρχε διαθεσιμη ΣΙΓΟΥΡΑ οπως μου ειπε κ θα την παραλαμβανα σημερα το πρωι απο το καταστημα που ηθελα...

Σημερα το πρωι λοιπον πηρα τηλεφωνο στο καταστημα για να παω να παραλαβω.

Στο καταστημα δεν ηξεραν τιποτα για το κωδικο παραγγελιας που μου εδωσαν χθες ουτε υπαρχει καρτα γραφικων στο ονομα μου...

Πηρα στα κεντρικα κ μετα απο αρκετη ωρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ουτε αυτη η καρτα...

Να σημειωθει οτι ο υπαλληλος χθες ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Κ RETAIL....

Τοση κοροιδια δεν την περιμενα παντως....

Το μαγαζι το μονο που κανει τις τελευταιες 3 εβδομαδες ειναι να παιζει μαζι μας.

Οποιαδηποτε λεπτομερεια για τα προιοντα,κωδικο παραγγελιας,το ονομα μου! αν μου τα ζητησει καποιος μπορω να τα δωσω κ να μιλησουμε αν νομιζει οτι λεω ψεμματα.Εχω προσπαθηθει να παραγγειλω πανω απο 50 προιοντα κ το μονο που εχω παρει ειναι 1 που τυχαια ηρθε στα χερια μου οταν ημουν σε ενα καταστημα.

Δημοσ.
Το μαγαζι το μονο που κανει τις τελευταιες 3 εβδομαδες ειναι να παιζει μαζι μας.

Τα τελευταια 3 ΕΞΑΜΗΝΑ..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...