SwAToNeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πάντως το αστείο στο stock house είναι οι πελάτες. Που πάει ο οποιοσδήποτε και αρχίζει και ρωτάει. "Είναι καλή μητρική;" "Θα δουλέψει στον υπολογιστή μου;" Και βέβαια μέσα σε αυτό το γιουσουρουμ ο τεχνικός απέφευγε τις ερωτήσεις "Τώρα ήρθα σε αυτό το τμήμα και δε ξέρω να σας απαντήσω" Τηλέφωνα συνέχεια να χτυπάνε και βέβαια δε το σηκώναν γιατί δε προλάβαιναν τα παιδιά. Πραγματικά δε χρειάστηκε να ρωτήσω καν για σελίδα, προϊόν κλπ. Κάναν άλλοι τις ερωτήσεις και η απάντηση ήταν "Μέχρι τις 12 οι καλές προσφορές έχουν αγοραστεί ήδη κύριε". Άντε το καταλαβαίνω ότι με το stock house να μην είναι η σελίδα updated συνέχεια. Αλλά και με τα καταστήματα πάλι χάος;
outlaw star Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/G-Skill-Ddr3-6Gb-Kit-F3-12800CL9T-6GBNQ.htm εννοείται ότι τις παρήγγειλα απο το site..αν πράγματι υπάρχουν είναι αρκετά καλή προσφορά...πάντως ως συνήθως κρατώ μικρό καλάθι...θα ενημερώσω
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ... Απαντω στην υπογραφη σου... Και εγω αλλα 100 στον πρωτο εξωγήινο που θα δω στο δρομο...
runner69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 story: παραγγελνω κατι μνημες μεσω του internet, καθως εδινε αυτη την δυνατοτητα, με παραλαβη απο καταστημα. Την επομενη μερα βλεπω καποιες αλλες και ακυρωνω τηλεφωνικα την παραγγελια (δεν τις ειχαν στειλει ακομα) και προχωραω σε νεα παραγγελια αφου με διαβεβαιωσε ο κατα τα αλλα ευγεναστατος κυριος οτι υπηρχε στο αποθεμα (ηταν στο τμημα πληροφορικης και μπορουσε να κοιταξει τη διαθεσιμοτητα). Σε ερωτηση μου αν υπηρχε περιπτωση να μην υπαρχει πραγματικο αποθεμα ηταν αρνητικος. Πηγαινω στο καταστημα να παραλαβω το προιον και με εκπληξη μου λενε οι υπαλληλοι οτι δεν εχουν παραλαβει κατι τετοιο και δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα/αποθηκη το συγκεκριμενο. Πηρα τηλεεφωνο τον κυριο με τον οποιο ειχα μιλησει για να κανω την παραγγελια (δεν τον πετυχα τον ιδιο αλλα μιλησα με συναδελφο του) του εξηγω την κατασταση και μου λενε: ξερετε; λαθος.... Αφου εγινε το πρωτο λαθος ρωτω στο καταστημα μηπως και ειχε ερθει η πρωτη παραγγελια μου (που ειχα ακυρωσει) γιατι μου ειχαν στειλει email οτι θα το στειλουν (μετα το τηλεφωνημα διακοπης lol). Εβλεπαν στο συστημα του καταστηματος τους οτι οντως ειχε ερθει αυτη η μνημη αλλα δεν υπηρχε πουθενα στο καταστημα οσο και αν εψαξαν και δεν ειχε φυγει και απο αυτο. Οταν τους ρωτησα πως γινεται να συμβαινει κατι τετοιο η απαντηση τους ηταν: "λαθος..." Λαθος στην μια περιπτωση, λαθος και στην αλλη και ακομα μεγαλυτερο το δικο μου λαθος που ασχοληθηκα μαζι τους. Ειχαν φτιαξει καποτε ενα καλο ονομα που πολλοι απο εμας εκτος απο χρονιοι πελατες τους ημασταν και οι δωρεαν διαφημιστες τους σε φιλους και συγγενεις. Η πορεια τους ομως τελευταια ειναι μονο πτωτικη. Μπορει να πετυχαινουν προσωρινα μια αυξηση ανθρωπων (οχι απαραιτητα και πελατων) που επισκεπτονται τα καταστηματα τους μηπως και βρουν μια απο τις δεκαδες "νεκρες" ευκαιριες τους, το μονο ομως που εξασφαλιζουν ειναι αγανακτηση απο τους πελατες τους. Δεν χτιζεται σε μια μερα το ονομα ενος καταστηματος και δεν γκρεμιζεται παλι σε μια μερα. Εσεις ομως το ξεφτιλισατε γιατι αυτα τα φαινομενα πλεον δεν ειναι μεμονωμενα. ΥΓ. Οι υπαλληλοι παντως οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ευγεναστατοι και εξυπηρετικοι Ηθελα να 'ξερα ποτε θα παρουν ποδι αυτα τζιμανια στο τμημα μαρκετιν
kantaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/G-Skill-Ddr3-6Gb-Kit-F3-12800CL9T-6GBNQ.htm εννοείται ότι τις παρήγγειλα απο το site..αν πράγματι υπάρχουν είναι αρκετά καλή προσφορά...πάντως ως συνήθως κρατώ μικρό καλάθι...θα ενημερώσω μαλλον θα τις παρεις χυμα και οχι retail
outlaw star Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 μαλλον θα τις παρεις χυμα και οχι retail ε τότε θα τις κρατήσουν για κάποιον άλλον διότι εγώ θέλω αυτό που βλέπω στη φώτο..και ούτε λέει ότι είναι εκθεσιακό κομμάτι...αν τελικά είναι bulk θα προτιμήσω να δώσω άλλα 40 ευρά και να πάρω κάτι άλλο απο pc1,e-shop κτλ...
kantaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ε τότε θα τις κρατήσουν για κάποιον άλλον διότι εγώ θέλω αυτό που βλέπω στη φώτο..και ούτε λέει ότι είναι εκθεσιακό κομμάτι...αν τελικά είναι bulk θα προτιμήσω να δώσω άλλα 40 ευρά και να πάρω κάτι άλλο απο pc1,e-shop κτλ... μην μασας οταν ερθει ο courier ανοιξε το κουτι για check επιτοπου.εγω ετσι κανω παντα ,και αν ειναι μαπα το καρπουζι τους το επιστρεφω στη μαπα
outlaw star Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 μην μασας οταν ερθει ο courier ανοιξε το κουτι για check επιτοπου.εγω ετσι κανω παντα ,και αν ειναι μαπα το καρπουζι τους το επιστρεφω στη μαπα yeap i know έτσι και αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα μου συμβεί
telis_petsotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Οι δυο λασι που εχουν 45 ευρω τι λενε ειναι μαπα κ τους εχει τοσο η απλα θελει να τους ξεφορτωθει; http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/All/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/RMA.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 σκληρό από stockhouse? θες τόσο απεγνωσμένα να χάσεις data? λασι? πουλάνε σκύλους στο πλαίσιο?
telis_petsotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 σκληρό από stockhouse? θες τόσο απεγνωσμένα να χάσεις data? λασι? πουλάνε σκύλους στο πλαίσιο? ειπα να μην το γραψω κόλεϊ κ μπερδεψω τους αναγνωστες..... απλα ετσι ρωτησα..αλλωστε δεν αλλαζω στους seagate εξωτερικους μου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 προσωπικά και τσάμπα να μου τους έδιναν δεν θα τους έπαιρνα, αν με πλήρωναν όμως θα δεχόμουν
kantaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Οι δυο λασι που εχουν 45 ευρω τι λενε ειναι μαπα κ τους εχει τοσο η απλα θελει να τους ξεφορτωθει; http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/All/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/RMA.htm θα δεις και τσαμπα τσοντα που μπορει να εχουν μεσα
Palm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 θα δεις και τσαμπα τσοντα που μπορει να εχουν μεσα:loll: θα δεις και τσαμπα τσοντα :loll:
orck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Οι δυο λασι που εχουν 45 ευρω τι λενε ειναι μαπα κ τους εχει τοσο η απλα θελει να τους ξεφορτωθει; http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/All/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/RMA.htm Δισκο με 6 μηνες εγγυηση; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.