Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί στο πλαίσιο είναι για τρελά χαστούκια, μέχρι και μηνύσεις. Ξεσήκωσα τα σόγια μου Αθήνα & Θεσ/νίκη να με βρουν κάποια πράγματα (μνήμες κυρίως) και δεν υπήρχε τίποτα. Άντε να πω τελείωσαν από την 1η ώρα, τι τα κρατάνε ακόμα στο site και ξεροσταλιάζει ο κόσμος στα τηλέφωνα και στα δρομολόγια?

Να καίγεσαι για κάτι, να μην έχεις τα χρήματα που κοστίζει κανονικά και να είναι απάτη η προσφορά που το βλέπεις, ε είναι χωρίς υπερβολή απάνθρωπο!

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα προϊόντα με τη σήμανση bulk, που έχει για παραγελία από το site, είναι μεταχειρισμένα;

bulk κανονικά είναι οταν δεν υπάρχει συσκευασία&παρεπλεκόμενα παρα μόνο η συσκευή που θες να αγοράσεις.Τωρα αν το πλαισιο δινει μτχσμενα δεν μπορω να σου πω.

Δημοσ.
bulk κανονικά είναι οταν δεν υπάρχει συσκευασία&παρεπλεκόμενα παρα μόνο η συσκευή που θες να αγοράσεις.Τωρα αν το πλαισιο δινει μτχσμενα δεν μπορω να σου πω.

Αυτό ήξερα και γώ. Αλλά κάποια προϊόντα, όπως πχ. κουτί υπολογιστή σε bulk συσκευασία, λίγο περίεργο μου φαίνεται.

Δημοσ.

Επίσης σε πολλά λέει εκθεσιακό κομμάτι...ειναι λειτουργικά?γιατί στο κατάστημα Αργυρούπολης πχ μητρικές κάρτες γραφικών κ τέτοια έιναι βιδωμένα με ξυλόβιδες στα ο θεός να τα κάνει "πανελ"...οι κάρτες σίγουρα έχουν κατεστραμένες επαφές PCI οι μητρικές κατεστραμένα πιν στο socket κ άλλα όμορφα!!

κ μετά δεν σου καλύπτουν εγγύηση επειδή άλλαξες ψύκτρα?μας δουλεύουν κανονικά!!

κ αν δεν δουλεύει αυτό που αγόρασες...πιστωτικό κ πάρε κάτι άλλο...κ όσοι δεν γνωρίζουν θα τους πουν κ εξυπηρετικότατους!

Δημοσ.

Αν κάνω παραγγελία 2 προιόντων με παραλαβή απ το κατάστημα αλλά αλλάξω γνώμη και θέλω τελικά μόνο το ένα απ΄ τα δύο γίνεται να το πάρω?

Δημοσ.
Αν κάνω παραγγελία 2 προιόντων με παραλαβή απ το κατάστημα αλλά αλλάξω γνώμη και θέλω τελικά μόνο το ένα απ΄ τα δύο γίνεται να το πάρω?

Εννοείται πως μπορείς.

Δημοσ.

Κομμάτια που βρίσκονται στις βιτρίνες/ράφια του καταστήματος και οι πελάτες μπορούν να τα περιεργάζονται ή/και να τα βλέπουν σε λειτουργία.

Δημοσ.
ΤΙ είναι το εκθεσιακό κομμάτι?

κάτι που άμα το δείς δεν το βάζεις στο ρεύμα μαζί με το υπόλοιπο hardware που έχεις ακόμα κ αν στο έχουν δώσει τσάμπα!

είναι πράγματα στην βιτρίνα,στους πάγκους μεσα στο μαγαζί όπου τα ακουμπάει ο καθένας δεν προστατεύονται από τζάμι ή κάτι τέτοιο...πράγματα που λειτουργούν 24/7 στους υπολογιστές του καταστήματος κ τέτοια!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα προϊόντα με τη σήμανση bulk, που έχει για παραγελία από το site, είναι μεταχειρισμένα;

refurbished είναι λογικά...

Δημοσ.

εχει αρχισει να μου θυμιζει λιγο μοναστηράκι κατασταση το πλαίσιο... Οτι φαμε οτι πιούμε και οτι αρπάξει ο απαφτος μας... Σε λιγο θα βγάλουν και τα γραφεία τους για πούλημα και θα κάθονται οι υπάλληλοι οκλαδόν.. δεν το κλείνουν να ησυχάσουμε...;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DNVhU3ADUkE[/ame]

ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ

---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:13 ----------

δεν ειναι κακη ιδεα και το ντατσουν με παραδοση κατ οικον τωρα που το σκεφτομαι...

Δημοσ.

Και οι απαράδεκτοι συνεχίζουν....παιδιά ό.τι αναφέρει διαθέσιμο στα καταστήματα με το γκρι banner απλά δεν υπάρχει πουθενά. Τιμολογιακή πολιτική ψευτομάρκετινγκ μπας και προσελκύσουν κόσμο. Εδώ τους έχουμε πάρει πρέφα και έχουμε ενημερώσει φιλούς και συγγενείς να μην ψωνίζουν από εκεί. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η παραπλανητική τους διαφήμιση έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι που δε γνώριζαν να πληρώσουν βενζίνη και να κατέβουν Αθήνα νομίζοντας ότι θα βρουν αυτές τις "προσφορές".

Δημοσ.

και εγώ πείρα τηλ σε 2-3 καταστήματα για κάποιες μνήμες τίποτα πρόλογο μου πουλούσαν ο καθένας τα δικά του. είναι για γέλια να μου λένε έλα από εδώ και κάτι θα βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...