Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Πλαίσιο σε διάφορα είδη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν άξιζε καταγγελία για τη διαφήμιση με μικρό απόθεμα που έκανε ο Γερμανός, αξίζει 10 φορές για την πρακτική που ακολουθεί το Πλαίσιο που έχει κάνει την κουτοπονηριά μέθοδο marketing.

Νομίζω πως το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε για αρχή είναι να σταματήσουμε να προτείνουμε το πλαίσιο για αγορές. Όχι μόνο σε φίλους αλλά και στις συνθέσεις που προτείνουν παιδιά στο φόρουμ κλπ... Μπορεί να μην καταφέρουμε κανένα τρομερό πλήγμα στις πωλήσεις του αλλά θα είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι ηθικά:-)

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με δεν πιστευεις!!:X

υπαρχει..

65001084.jpg

Μπορεις να μου πεις πως εκανες τα προιοντα στο plaisio να φαινεται ετσι??? απο περιεργια και μονο...

Δημοσ.
Για την συγκεκριμένη κάρτα πήρα τηλέφωνο 9:30 το πρωί στο πλαίσιο Πειραιά για να μην κατεβαίνω τσάμπα και μου είπαν πως δεν υπάρχει....

έλεος...

Παρεμπιπτοντως ακομα την εχουν διαθεσμιη στο site στο καταστημα του Πειραια :lol:. Αυτο θα πει ενημερωση!

Δημοσ.

καλά εντάξει πέρασα σήμερα απο το κατάστημα στο athnes heart και τι να δω....στους υπολογιστές ότι σχεδόν δίναν στους πελάτες ανοίγαν έτοιμους πύργους που είχαν, τα βγάζαν απο μέσα και τα πουλούσαν..εντάξει οι τύποι είναι για πολλά κλοτσίδια έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς..αλλά για να τα λέμε όλα και οι πελάτες ζώα..ότι βγάζαν και τους δίναν χωρίς συσκευασία-χύμα(πχ επεξεργαστές,dvd recorders κτλ) τα παίρνανε αδιαμαρτύρητα!!μάλιστα ένας ζήτησε και δίσκο και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν ''δε μπορώ να σας τον δώσω τώρα πρέπει να περάσει απο το service για να γίνει format''..ουστ απο εδώ λαμόγια...

Δημοσ.
Ουτε Γλυφαδα υπαρχει....

Προς τι αυτες οι προσφορες??? Να καιμε βενζινη ή να πληρωνουμε κλησεις για να περνουμε ολο ακυρα??? :mad::mad:

μπορεις να βρεις μια χαρα να παρκαρεις εκει κατω νομιμα, δε σου φταιει κανεις αν θες να αφησεις το αυτοκινητο σου εξω απο τη πορτα του μαγαζιου και τελικα τρως κληση

Δημοσ.
μπορεις να βρεις μια χαρα να παρκαρεις εκει κατω νομιμα, δε σου φταιει κανεις αν θες να αφησεις το αυτοκινητο σου εξω απο τη πορτα του μαγαζιου και τελικα τρως κληση

Τηλεφωνικες κλησεις! :P

Δημοσ.

ναι μπορείς ακόμα γιατι έχουν φάει μηνύσεις για το parking επι πληρωμή στην πλατεία στο δημαρχείο.. για πόσο ακόμα όμως :mad::mad:

Δημοσ.

offtopic

αλλα ειναι τελειως απαραδεκτοι οι μ@λακες :mad:

βεβαια εγω σπανια παρκαρα εκει, παντα τη βολευα πιο μεσα (τοσα χρονια εχω και τις καβατζες μου :P ), αλλα οπως και να το κανουμε αυτο το παρκινγκ ηταν σωτηριο για πολυ κοσμο..

εχουν φαει τα κερατα τους και προσπαθουν να βγαλουν φραγκοδιφραγκα απο το παρκινγκ :-(

προσφατα παντως που πηγα σε γαμο στο δημαρχειο, απλα παρκαρα ενα τετραγωνο πιο πανω, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ουτε μισο ευρω για παρκινγκ πουθενα :P

(αντε πες με εξαιρεση το κεντρο πχ κολωνακι που παω μια στο τοσο.. αλλα εκει υπαρχει μεγαλο προβλημα και το πληρωτεο παρκινγκ ελυσε κατα ενα πολυ μεγαλο βαθμο το προβλημα , δε συγκρινεται με την απλα της Γλυφαδας)

δεν ηξερα για τις μηνυσεις παντως, ελπιζω να προχωρησει το θεμα και να κοπουν αυτα τα καραγκιοζηλικια

Δημοσ.

Πήγα σήμερα το πρωι από Ευκαρπία, έχοντας σημειώσει 2 κάρτες γραφικών, μνήμες και 2 DVDRW που αναφέρονται στο site τους ως ευκαιρια και ότι είναι διαθέσιμα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η απάντηση του πωλητή ήταν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Τον ρώτησα γιατί αναγράφονται ακόμη στο site και μου είπε ότι θα τα κατεβάσουν σήμερα. Γύρισα από τη δουλειά τώρα και βλέπω ότι είναι διαθέσιμα ακόμη....

τι να πω.......

Δημοσ.

εμείς φταίμε που δεν τους "κατεβάζουμε" το site... άντε να φάει κανα καλό ddos να σου πώ εγώ αν θα ξαναβάλουν τίποτα... :devil:

Δημοσ.

παιδιά όντως ότι υπάρχει στο site είναι ανύπαρκτο... εγώ κατά τύχη βρήκα ένα cosmos στα 50 ευρώ (εκθεσιακό του ελειπαν κατι drive bay κλπ)

και το τσίμπησα γιατι ετοιμάζομαι να φτίαξω νεο tower και θεωρησα ότι αξίζει τον κόπο... βέβαια δεν υπήρχε στο site σαν προσφορά απλώς ένας υπάλληλος όταν ρώτησα για κουτιά με ενημέρωσε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...