Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εννοώ ότι cpus/mobos/vgas/hdds δεν με ενδιαφέρουν αυτό τον καιρό αλλά Lian Li cases θα θέλα να καβατζώσω
johnny21a Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Conenct3D-VGA-PCI-X-Conenct3D-4890-1GB-HDMI-DF-C3D-H4890-1GD5E-HDMI.htm Και πηρα αμεσως τηλεφωνο να ρωτησω αν υπαρχει και τι μου ειπε αυτος που μιλησα... "Ειναι παραγγελια πελατη, ειναι μεσα σε υπολογιστη, απλα το εχουμε βαλει σαν αποθεμα..." Ενταξει τα ατομα ειναι εντελως ΓΤΠ, απο εμενα μαυρο στο πλαισιο απο εδω και περα και δεν ξερω αν θα καταφερουμε κατι κανοντας μια ομαδικη καταγγελια γιατι εχει παραγινει το κακο και οσο κανουμε τους μαλα..ς δεν θα διορθωθει κατι...
nikolaos_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το Πλαίσιο κάνει προσφορές και πίτσες. Δε κάνω πλάκα. Αγόρασα καινούργια μελάνια για τον εκτυπωτή μου και τους κολλήσαν κάτι "κουπόνια" στη συσκευασία. Παίρνω υποτίθεται τη συσκευασία, πηγαίνω στο κατάστημα που γράφουν τα αυτοκόλλητα και παίρνω δωρεάν πίτσα. Δε πήγα ακόμα, αλλά για την πλάκα θα το κάνω.
Alkaloid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το Πλαίσιο κάνει προσφορές και πίτσες.Δε κάνω πλάκα. Αγόρασα καινούργια μελάνια για τον εκτυπωτή μου και τους κολλήσαν κάτι "κουπόνια" στη συσκευασία. Παίρνω υποτίθεται τη συσκευασία, πηγαίνω στο κατάστημα που γράφουν τα αυτοκόλλητα και παίρνω δωρεάν πίτσα. Δε πήγα ακόμα, αλλά για την πλάκα θα το κάνω. "Δωρο με τη νεα σας 50ρα LCD και μια πιτσα για να απολαυσετε τις αγορες σας". Ω θεε, τι αλλο θα ακουσουμε πλεον.
gdimoulas7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Conenct3D-VGA-PCI-X-Conenct3D-4890-1GB-HDMI-DF-C3D-H4890-1GD5E-HDMI.htm Και πηρα αμεσως τηλεφωνο να ρωτησω αν υπαρχει και τι μου ειπε αυτος που μιλησα... "Ειναι παραγγελια πελατη, ειναι μεσα σε υπολογιστη, απλα το εχουμε βαλει σαν αποθεμα..." Ενταξει τα ατομα ειναι εντελως ΓΤΠ, απο εμενα μαυρο στο πλαισιο απο εδω και περα και δεν ξερω αν θα καταφερουμε κατι κανοντας μια ομαδικη καταγγελια γιατι εχει παραγινει το κακο και οσο κανουμε τους μαλα..ς δεν θα διορθωθει κατι... Σε λιγο θα πηγαίνουμε για κανα service τον υπολογιστη μας στο Πλαισιο και θα βλεπουμε τα parts του σαν προσφορες στο site, αφου απλα θα τα εχουν βαλει σαν αποθεμα κι αυτα.Ελεος...
KleKoR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κ τις τελευταιες μερες κραζω συνεχεια πηγα για service μια 5770 π ειχα κ ρωτησα αν υπαρχει καμια καρτα διαθεσιμη κ μου εδωσαν asus 8600gt 512mb με 7 ευρω...bulk συσκευασια,μεταχειρισμενη καρτουλα αλλα δεν εχει σημασια!Η αποδειξη γραφει 1 χρονο εγγυηση!!Αυτα εγιναν πριν 1 ωρα στο Πλαισιο Πειραια!Η καρτα τεσταρεται εδω κ 30 λεπτα κ φαινεται οκ!Αυτα απο μενα!Γυρισα αρκετα μαγαζια Πλαισιο αυτες τις μερες κ ειναι η πρωτη φορα που βρηκα κατι απο τις προσφορες! Για την συγκεκριμένη κάρτα πήρα τηλέφωνο 9:30 το πρωί στο πλαίσιο Πειραιά για να μην κατεβαίνω τσάμπα και μου είπαν πως δεν υπάρχει.... έλεος...
extasy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το είδατε; Playstation 3 στα 180 ευρώ. Είναι από το stock house, ξέρει κανείς; Πάντως έχει κανονικά εγγύηση.
Genatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το είδατε; Playstation 3 στα 180 ευρώ. Είναι από το stock house, ξέρει κανείς; Πάντως έχει κανονικά εγγύηση. Παντως στο Mall που πηγα το Σαββατο δεν υπηρχε τιποτα... Τωρα αν το εφεραν σημερα ή χθες τι να πω?Ατυχος...
giannakis1984 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 υπάρχει άραγε κάτι σε κάποιο κατάστημα από τις δήθεν ευκαιρίες??? εγώ πήρα να ρωτήσω για τα χειριστήρια του PS3 και η απαντηση ήταν φυσικά όχι
yiannis2002s Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το είδατε; Playstation 3 στα 180 ευρώ. Είναι από το stock house, ξέρει κανείς; Πάντως έχει κανονικά εγγύηση. Ουτε Γλυφαδα υπαρχει.... Προς τι αυτες οι προσφορες??? Να καιμε βενζινη ή να πληρωνουμε κλησεις για να περνουμε ολο ακυρα??? :mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 προφανώς για ψάρεμα...
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παλι πιστευω πως ειναι μια Πλεκτανη αναμεσα στο Πλαισιο στους Βενζινοπωλες και στην Τροχαια για να αυξησουν τα εσοδα τους εν οψει οικονομικης κρισης.......
altctrldel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Η συντριπτική πλειοψηφία των "ευκαιριών" που παρουσιάζονται στο Πλαίσιο δεν υπάρχει, όχι τώρα αλλά εδώ και μήνες, κι όμως συνεχίζουν τα ίδια ανύπαρκτα προϊόντα να μπαινοβγαίνουν στις υποτιθέμενες "προσφορές" κάθε γιορτή και σχόλη. Δήθεν ξεπουλάν κάθε τρεις και λίγο για να φέρουν τζάμπα κόσμο στο κατάστημα. Και κατόπιν αν πετύχουν κανένα φουκαρά του πασάρουν "κάτι αντίστοιχο", σε τιμή συνήθως υψηλότερη από τη μέση τιμή της αγοράς. Και την επόμενη εβδομάδα ρίχνουν πάλι δίχτυα μπας πιάσουν κανένα φουκαρά ακόμα. Τα ίδια προϊόντα είναι πρωταγωνιστές στις ίδιες προσφορές κάθε εβδομάδα, χωρίς ποτέ να είναι πραγματικά διαθέσιμα... Αν άξιζε καταγγελία για τη διαφήμιση με μικρό απόθεμα που έκανε ο Γερμανός, αξίζει 10 φορές για την πρακτική που ακολουθεί το Πλαίσιο που έχει κάνει την κουτοπονηριά μέθοδο marketing.
PETROS13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μωρε τα μισα που υπαρχουν στο site δεν υπαρχουν πουθενα..απλα ετυχε και δεν τα βγαζουν..ε τωρα αν σε καποιον κατσει κατι τι να πω? απλά ούτε καν στο site δεν έχω δει κάτι για του Ψυχικού..ακόμα και του Συντάγματος βρήκα! άλλο το αν υπάρχει τελικά ή όχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.