alex89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα την Samsung 940NW αλλά παρέδωσε το πνεύμα. Είναι 19 ιντσών και δε μπορώ να πω πως έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Όμως για τα χρήματά της ήτανε ικανοποιητική. Σκέφτομαι για LG οθόνη γιατί ακούω καλά λόγια και γιατί λένε πως έχει εξυπηρετικό σέρβις αφού έρχονται και την παίρνουν και δε χρειάζεται να χρεώνομαι τα μεταφορικά. Στον υπολογιστή έχω την 8800GT. Την οθόνη τη θέλω περισσότερο για το Office και για σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Παιχνίδια δεν παίζω πολλά, όμως επειδή γράφω στο word και διαβάζω σε word έγγραφα, θέλω να είναι ξεκούραστη. Το budget είναι στα 150 ευρώ βαριά. Επίσης αν γίνεται η πρόταση να είναι από το e-shop. Έχω κοιτάξει και σε 22 ίντσες αυτήν, που έχει πολλά θετικά σχόλια γραμμένα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169562 Ελπίζω να ήμουν αναλυτικός
zanzavar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά τι ψάχνεις? Στον τίτλο μιλάς για 19" και μετά παραθέτεις 22"...... Η μέρα με τη νύχτα! Μήπως στον τίτλο ήθελες να γράψεις: "Προτάσεις αγοράς για αντικατάσταση 19άρας οθόνης"?
alex89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά τι ψάχνεις? Στον τίτλο μιλάς για 19" και μετά παραθέτεις 22"...... Η μέρα με τη νύχτα! Μήπως στον τίτλο ήθελες να γράψεις: "Προτάσεις αγοράς για αντικατάσταση 19άρας οθόνης"? Ενδιαφέρομαι για 19άρα που να μην κουράζει τα μάτια βασικά. Από tft δε γνωρίζω τίποτα με contrast, αποκρίσεις, αντιθέσεις και ότι άλλο έχει για να ξέρω στις 19 ίντσες πόσο πρέπει να είναι το refresh rate, το μέγεθος κουκίδας που ίσχυαν στις CRT και δεν είχα πρόβλημα όταν έκανα επιλογή. Αν τα 150 ευρώ είναι αρκετά για μια ξεκούραστη οθόνη για το word για οθόνη και πάνω από 19 ίντσες, δε θα πω όχι. Αν δεν είναι, τότε στις 19 ίντσες για το συγκεκριμένο budget ποια είναι καλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.