Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλα δεν μπορω να το βαλω στο χαλασμενο pc ναι εκανα λαθος
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 λαθος θελω υπνο :lol::lol::lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ---------- dimitriskle καλύτερα δες άν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και δοκίμασε με εκείνη πρώτα ώμος θα βγάλεις αυτήν που έχεις, άμα δεν έχει ενσωματωμένη δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις αλιός καμία κάρτα γραφικών απο φίλο σου πάρε
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 :lol::lol::lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ---------- dimitriskle καλύτερα δες άν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και δοκίμασε με εκείνη πρώτα ώμος θα βγάλεις αυτήν που έχεις, άμα δεν έχει ενσωματωμένη δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις αλιός καμία κάρτα γραφικών απο φίλο σου πάρε έχω και 2η κάρτα απλά δεν είχα πολύ χρόνο σήμερα.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 έχω και 2η κάρτα απλά δεν είχα πολύ χρόνο σήμερα. δοκίμασε την 2η αύριο και μας λές τα αποτελέσματα
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασε την 2η αύριο και μας λές τα αποτελέσματα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
dimitriskle Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή θυρών στη ram και με reset του bios ταυτόχρονα. δεν ξέρω πιο από τα δυο έφταιγε. ευχαριστώ για τις βοήθειες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.