Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω τωρα με φρικαρατε πανω που ειχα παρει τα πανω μου. Δεν εχω κανενα σκοπο να κανω βολτες ουτε προς λιοσιων ουτε αλλου αλλα οκ, προφανως δεν μπορω να κλειδαμπαρωνομαι απο τις 7 στο σπιτι και αν βγω το βραδυ, καπου θα πρεπει να παρκαρω και με καποιο τροπο να φτανω μεχρι την πορτα μου... Δηλ ειλικρινα τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση;δεν ξερω, δεν γουσταρω καθολου τοση ανασφαλεια, απο την αλλη η περιοχη ειναι συνοικια γεματη οικογενειες που (που γνωριζονται ολοι μαλιστα) πως στο διαολο ζουν αυτοι;

Και κατι τελευταιο: η δηλιγιαννη ειναι 2 στενα κατω απο εκει που λεω εγω. Πόσο μπορει να αλλαζει το σκηνικο;:-/

Αυτο που λες με τα αυγά το εχω ακούσει, καθολου ευχαριστο ουτε αυτο

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...άρα το πρόβλημά σου δεν είναι η εγκληματικότητα,,,αλλά το άγχος.

Παρεμπιπτόντως αν δεν "προκαλείς", όσες πιθανότητες έχεις "να πάθεις κάτι στους δρόμους της περιοχής σου" λόγω ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ ("στο λάθος μέρος στη λάθος στιγμή")*, τόσες έχεις να πάθεις και πέριξ του Σταθμού Λαρίσης.

* ...λες από τότε που η ρουκέτα της 17Ν που είχε τη φάτσα του Παλαιοκρασσά επάνω έφαγε εκτός σεναρίου τον Αξαρλιάν, να μην έχει ξαναπεράσει κόσμος από την Καραγιώργη Σερβίας;

Γενικά ούτε μπουλούκια συμμοριών θα δεις να περιδιαβαίνουν την περιοχή, ούτε τράπεζες παίζουν για να πεις ότι τυχόν θα πέσεις πάνω σε ξώφαλτσο πιστολίδι και γενικώς απλά πηγαινοέρχονται "φαντάσματα" ("δυστυχούληδες" που λέει κι ο μπάρμπας), κοσμάκης δηλαδή των πέριξ, ο οποίος δεν αποτελεί καν στόχο (...τί να τους κλέψεις; ) οπότε δεν υπάρχουν κι επιτήδιοι. Άλλες είναι οι περιοχές κι οι δρόμοι που μαζεύεται σαρο-μάρα. Έχοντας πχ κόψει βόλτες στη Ζήνωνος και γύρω βραδυάτικα (όχι ότι ενδείκνυται), με πρεζόνια αριστεροδέξια να βαράνε σε λαιμούς μασχάλες και καβάλους, με μάτσο πουτάνες κάτασπρες και ματσό πελάτες κατάμαυρους και να μην έχει τρέξει κάστανο, θα έλεγα ότι η περιοχή ΣΛ πιο πολύ παρθεναγωγείο θυμίζει, οπότε μην κολλάς.

Δημοσ.

Ο κόσμος που μένει εκεί ξέρει που να μη πηγαίνει, και ποιές ώρες.

Ξέρω αρκετό κόσμο που ψάχνει διαμέρισμα με πάρκινγκ ακριβώς για να μην έχει να περπατήσει απο το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι.

Πάντως γενικώς αν κυκλοφορείς κάτω απο τη Λιοσίων προς Στ.Λαρίσης, Δηληγιάννη και γενικότερα σε όσο το δυνατόν κεντρικότερους δρόμους - ειδικά το βράδυ είσαι μια χαρά. Απλώς, μην κάνεις βολτούλα στην Ηπείρου με τα πόδια βραδυάτικα...

Εντάξει αν είσαι και αντρας κινδυνεύεις λίγο λιγότερο...

Δημοσ.

@^^: Ε κάποια μπουλούκια θα τα δει όσο να ναι. Κατεβαίνοντας την Ιουλιανού προς σταθμό Λαρίσης αργά τ απόγευμα, πολλές φορές χρειάζεται να σταματήσεις (όταν είσαι μ αμάξι ή μηχανή) για ν αδειάσει λίγο ο δρόμος απ τη λαοθάλασσα που ξεχειλίζει στα πεζοδρόμια. Αν είσαι και με τα πόδια, παίζει ν αγριευτείς λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Thanx για τα φωτα σας. Το ρεζουμε ειναι αυτό που υποθετω ισχυει για ολες τις περιοχες του κεντρου, οπουδηποτε στον κοσμο. Use common sense στο πως θα κινεισαι και τι θα αποφευγεις και θα εισαι οκ.Μιλησα και με ενα τυπο που εχει ξενοδοχειο στη ν. Μεταξα και μου ειπε οτι τα τελευταια δύο χρονια, η περιοχη του αγιου παυλου δεν πολυακουγεται σε σχεση με παλιοτερα, που καθημερινα ακουγαν για 2-3 περιπτωσεις μικροεγκληματικοτητας.Αντρας ειμαι, οχι και κοκκαλο, εχω λιγο ογκο (λιγο) Thanx again

...άρα το πρόβλημά σου δεν είναι η εγκληματικότητα,,,αλλά το άγχος..
Φυσικα, το παραδεχθηκα εξαρχης ειμαι εμμονικος και φοβιτσιαρης. Νομιζω οτι το ερωτημα μου εχει καποια λογικη, αλλα παραλληλα με ανησυχει τοσο, σε σημειο που παραλογιζομαι και βασανιζομαι. Βασικο ρολο παιζει και η εξοικιωση. Δηλαδη δεν με νοιαζει να περπαταω στις 4 το πρωι στον ερυθρο για ωρες, γιατι τη ξερω τηνπεριοχη, μου ειναι οικεια. Φυσικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι επικινδυνο, η δικη μου αντιληψη ως προς αυτο αλλαζει ομως ;)
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση είμαι αγόρι 21 ετών δείχνω σαν 17αρης..θα έρθω Αθήνα στην κοπέλα μου κ Σάββατο βράδυ ωρα 12 θα φύγω με τρένο..στο σταθμό Λαρίσης,όταν βγω απο μετρό σε πόση ωρα φτάνω;Επίσης έχει μαύρους τοξικομανείς κτλ γενικά θα κινδυνεψω;

Δημοσ.

Μόλις βγεις από το μετρό η είσοδος είναι ακριβώς στις σκάλες ούτε 1 λεπτό δεν θα κάνεις να μπεις στο σταθμό. Δεν θα κινδυνέψεις, αλλά καλό είναι να είσαι ψιλιασμένος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Παιδιά μια ερώτηση είμαι αγόρι 21 ετών δείχνω σαν 17αρης..θα έρθω Αθήνα στην κοπέλα μου κ Σάββατο βράδυ ωρα 12 θα φύγω με τρένο..στο σταθμό Λαρίσης,όταν βγω απο μετρό σε πόση ωρα φτάνω;Επίσης έχει μαύρους τοξικομανείς κτλ γενικά θα κινδυνεψω;

σε 10 δευτερόλεπτα φτάνεις και είσαι οκ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Προλαβαίνεις να αφήσεις μούσια!!

Απο άσπρους τοξικομανείς δεν φοβάσαι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Προλαβαίνεις να αφήσεις μούσια!!

Απο άσπρους τοξικομανείς δεν φοβάσαι;

Ήθελα να βαλω , σορρυ😂 εε απλα οσο να ναι αγχώνεσαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Μόλις βγεις από το μετρό η είσοδος είναι ακριβώς στις σκάλες ούτε 1 λεπτό δεν θα κάνεις να μπεις στο σταθμό. Δεν θα κινδυνέψεις, αλλά καλό είναι να είσαι ψιλιασμένος.

Τι ψιλιασμενος να είναι για 20 μέτρα περπάτημα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vtsola είπε

μωρε το προβλημα δεν ειναι οταν βγεις απ'το μετρο, αλλα οταν φτασεις ΜΕΣΑ στον σταθμο και μπεις ΜΕΣΑ στο τρενο! ειδικα τετοια ωρα που βρηκες και εσυ να ταξιδεψεις, τα 3/4 του τρενου και του σταθμου θα ειναι παρεες νεαρων...επενδυτων...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kr0m είπε

μωρε το προβλημα δεν ειναι οταν βγεις απ'το μετρο, αλλα οταν φτασεις ΜΕΣΑ στον σταθμο και μπεις ΜΕΣΑ στο τρενο! ειδικα τετοια ωρα που βρηκες και εσυ να ταξιδεψεις, τα 3/4 του τρενου και του σταθμου θα ειναι παρεες νεαρων...επενδυτων...

Τόσο καλά!ελπίζω μόνο να κάθονται φρόνημα και ασ είναι οσοι επενδυτές θέλουν😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...