Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, το Σάββατο σκέφτομαι να πάω σε μία συναυλία στην Μαλακάσα και τα λεωφορεία ξεκινάνε από Σταθμό Λαρίσης και το βράδυ κατά τις 12 γυρνάνε πάλι εκεί πίσω στον Σταθμό Λαρίσης...

Τι παίζει σε αυτήν την περιοχή σε σχέση με τους μετανάστες; Είναι επικίνδυνα το βράδυ; Εννοώ παρόλο που είναι ανοιχτό το μετρό μέχρι τις 2...Αλλά και το μεσημέρι κατά την αναχώρηση...:shock:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και φουλ στην εγκληματικότητα να είναι ( που δεν γνωρίζω καν ), όταν σκάσουν πόσα λεωφορεία με άτομα θα έρθουν να σου την πέσουν..?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει πλέον εκεί για αυτό και η ανησυχία...

Όποιος ξέρει ας μας πει... Συγγνώμη αν ακούγεται λίγο ηλίθια η ερώτηση...

Δημοσ.

Περισυ είχα μείνει 2 σκ σε ενα χοστελ κοντα στον Λαρίσης. Μια χαρα περιοχη, το βράδυ κυκλοφορούσαμε με τα ποδια χωρις πρόβλημα, τα αμαξια που τα ειχα φοβο τα βρήκαμε με ολες τις ροδες επάνω και οι πακιστανοι ήταν ευγενικοταοι. Θα ειστε τσουρμο τι φοβασαι, εμεις 4 και δεν ειχαμε θεμα.

Δημοσ.
Περισυ είχα μείνει 2 σκ σε ενα χοστελ κοντα στον Λαρίσης. Μια χαρα περιοχη, το βράδυ κυκλοφορούσαμε με τα ποδια χωρις πρόβλημα, τα αμαξια που τα ειχα φοβο τα βρήκαμε με ολες τις ροδες επάνω και οι πακιστανοι ήταν ευγενικοταοι. Θα ειστε τσουρμο τι φοβασαι, εμεις 4 και δεν ειχαμε θεμα.

Ε με τόσα που έχω ακούσει για τον Άγιο Παντελεήμονα που είναι δίπλα.... φοβάμαι όσο τσούρμο και να είμαστε... γιατί όσο να' ναι και τα λεωφορεία δεν θα φτάσουν όλα ταυτόχρονα.... Επίσης, φοβαμαι μην κάνει ξαφνικά καμία απεργία το μετρό και χαθεί αυτή η "ασφάλεια"... Έχει ταξί εκεί έξω σε περίπτωση ανάγκης;

Μπορεί σε μερικούς να φαντάζουν αστεία όλα αυτά, αλλά για μένα αυτή τη στιγμή δεν είναι(όσοι θέλετε γελάστε ελεύθερα!):X

Τώρα σοβαρά, δεν φοβόσταν περπατητό βραδιάτικα εσείς;

Δημοσ.

Βολεύει να πω εγω που μένω κοντα σε αυτην τη περιοχή?

ΜΗΝ ακους οτι λενε! μια χαρα περιοχή ειναι ολες τις ωρες.-

Ρε τι ειναι αυτο το πραγμα, λες και ειναι εμπόλεμη ζώνη? Δηλ. στις περιοχές που μένετε εχετε γειτόνισσες ξωβιζες παρθένες, και αγγέλους που κατουράνε αγιονερο?

Απο μικρός κυκλοφορώ ΟΛΕΣ τις ώρες.

Βλεπε τα 2 γήπεδα μπάσκετ που εχει εκει.

Βλέπε οταν γυρίζω απο νυχτερινή διασκέδαση με τα ποδια χωρις μηχανη.

Και χιλιαδυο αλλα βλεπε.

Δημοσ.
Βολεύει να πω εγω που μένω κοντα σε αυτην τη περιοχή?

ΜΗΝ ακους οτι λενε! μια χαρα περιοχή ειναι ολες τις ωρες.-

Ρε τι ειναι αυτο το πραγμα, λες και ειναι εμπόλεμη ζώνη? Δηλ. στις περιοχές που μένετε εχετε γειτόνισσες ξωβιζες παρθένες, και αγγέλους που κατουράνε αγιονερο?

Βολεύει πώς δεν βολεύει να μας πεις και σε ευχαριστώ!

Εμ κοίτα, αν δεν τα ξέρεις τα μέρη με τόσα που μας λένε στην τηλεόραση, όσο να' ναι σε πιάνει φόβος όταν τα ακούς συνέχεια... Δες τώρα στον Τριανταφυλλόπουλο, που έχει για αυτό το θέμα...Έχουν περάσει και πολλά χρόνια που είχα βρεθεί εκεί και εξού ο φόβος με τα σημερινά δεδομένα... Ειδικά για μετά τις 12 η ώρα...

Δημοσ.

Σε περιοχή όχι μακριά από το κέντρο... Αλλά δεν βλέπω το νόημα της ερώτησης... Εδώ το Σύνταγμα με την Ομόνοια που είναι 5 βήματα και είναι "άλλος" κόσμος... Και δεν περνάω ποτέ από Σταθμό Λαρίσης...

Αναγνωρίζω ότι πολλοί θα γελάσουν, μάλλον οι περισσότεροι, αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά....

Δημοσ.

Θα βγείς απ΄ την πόρτα του μετρό και θα μπείς στο λωφορείο που είναι ούτε 20 μέτρα πιο κάτω. Τι θέλεις να σου πούμε τώρα εμείς; Αφού έχεις βγάλει το συμπέρασμα οτι η περιοχή είναι ένα τεράστιο κενό στο χάρτη με ταμπέλα HERE BE DRAGONS.

Δημοσ.

Έχω κάνει το Πλατεία Εξαρχείων - Σταθμός μετρό στην Ομόνοια στις 1:40 το βράδυ με τα πόδια,μόνος με 3 κοπέλες και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημαth_081_.gif

Ε για μερικά μέτρα που ναι ο σταθμός του μετρό και με τόσα άτομα που θα είστε δε πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.

Άλλο Σταθμός Λαρίσης - άλλο Αγ.παντελεήμονας....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...αν και ναι είναι κανα 15-20 λεπτά περπάτημα απο κει. Μην ανησυχείς καθόλου για Στ.Λαρίσης...αλλά απο Λιοσίων - Πλ Αττικής προς Αχαρνών μην πας.

Είμαι δίπλα στη περιοχή και ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορεί σε μερικούς να φαντάζουν αστεία όλα αυτά, αλλά για μένα αυτή τη στιγμή δεν είναι(όσοι θέλετε γελάστε ελεύθερα!):X

δεν είναι καθόλου αστείο, δεν είναι εμπόλεμη ζώνη η αθήνα αλλά δεν είναι και να μην προσέχεις

εγώ αν και ποτέ δε φοβόμουν ότι ώρα και να ήταν γιατί μεγάλωσα μέσα-έξω στην αθήνα και ξέρω την ιδιοσυγκρασία των περιοχών αυτών από μικρός, τα τελευταία 1, 2 χρόνια υπάρχουν κάποια σημεία που ούτε κι εγώ δεν περνάω μόνος μου - και είμαι και μεγαλόσωμος και έχω συναντήσει χίλια δυο φρούτα εκεί πέρα, μέχρι και γνωστούς έχω τρόπος του λέγειν

εκεί που λες δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα απολύτως ειδικά για τόσο μικρό διάστημα, μην ανησυχείς

γενικότερα να θυμάσαι να φέρεστε σαν να γεννηθήκατε στην περιοχή και να μην δείχνετε αποστροφή για κανένα ακόμη και αν σας πλησιάσει κανείς, normal, άνθρωποι είναι κι αυτοί και αυτοί φοβούνται απλά μην τους προκαλείτε και να μην πανικοβάλλεστε

επίσης αν έχετε κορίτσια μαζί σας κοιτάξτε να τους κρατάτε το χέρι, είναι κανόνας να φαίνεται πως είναι με τα αγόρια τους και δεν ψάχνονται

αν ακολουθείτε τα παραπάνω και δεν συμπεριφέρεστε λες και δέχεστε βολές κατά ριπάς, και μέχρι τα ξημερώματα να κυκλοφορείτε στο κέντρο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα

Επεξ/σία από oneofthem
Δημοσ.
Σε περιοχή όχι μακριά από το κέντρο... Αλλά δεν βλέπω το νόημα της ερώτησης... Εδώ το Σύνταγμα με την Ομόνοια που είναι 5 βήματα και είναι "άλλος" κόσμος... Και δεν περνάω ποτέ από Σταθμό Λαρίσης...

Αναγνωρίζω ότι πολλοί θα γελάσουν, μάλλον οι περισσότεροι, αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά....

βασικά αυτή η φοβία ξεπερνάει το αστείο και πάει στο σοβαρό...

Απλά να αποφεύγεις αργά την νύχτα έρημους δρόμους, όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση πέρα το ότι το μετρό είναι σε κεντρικό δρόμο, θα κατεβείτε 50 άτομα μαζί. Δίπλα στο μετρό. Δεν ξέρω αν είμαι λίγο αναίσθητος σε αυτό το πράγμα αλλά είμαι σίγουρος το ότι εσύ είσαι τουλάχιστον υπερβολικός. Α! και που σε, κλείσε την τηλεόραση ρε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...