Προς το περιεχόμενο

γνωμες για θεση εργασιας σε ιντερνετ cafe

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σου πώ ένα πράγμα το οποίο ισχύει σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού". Αν δεν σε ασφαλίζει στην αρχή δεν πρόκειται να σε ασφαλίσει ποτέ. Εγώ προσωπικά είχα βρεθεί σε μια παρέα και ήταν ένας ιδιοκτήτης internet cafe. "Α εγώ δεν ασφαλίζω κανέναν, σιγά μη πληρώνω το ελληνικό κράτος κτλ κτλ...δεν βγαίνω κ.α.". Οπότε καταλαβαίνεις τι νοοτροπία υπάρχει.

Πήγαινε εκεί...και παράλληλα ψάχνεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

καλα βρισκουν και εργαζομενους που τα δεχονται...

ναι ξερω ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

εχετε σκεφτει τι θα γινοταν αν κανεις(και αλλοδαποι) δεν δεχοταν να δουλεψει χωρις ενσημα και χωρις τον νομιμο μισθο?δεν θα ειχαν αλλη λυση

Δημοσ.
καλα βρισκουν και εργαζομενους που τα δεχονται...

ναι ξερω ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

εχετε σκεφτει τι θα γινοταν αν κανεις(και αλλοδαποι) δεν δεχοταν να δουλεψει χωρις ενσημα και χωρις τον νομιμο μισθο?δεν θα ειχαν αλλη λυση

Δεν έχεις άδικο. Ο σημερινός εργαζόμενος ειναι τόσο απελπισμένος που ο ίδιος πλέον προτείνει στον υποψήφιο εργοδότη του να αμοίβεται με εξευτελιστικούς μισθούς προκειμένου να είναι ανταγωνιστικότερος.

Δημοσ.

ρε εδω μιλαμε καναμε παζαρια 2 και 3 ευρω στην αρχη για το μεροκαματο αν θα ειναι 22,25 η 28 !!

Δημοσ.

μου το ξεκαθαρισε..προσληψη και να πληρωνει ενσημα και δωρα και επιδοματα δεν βγαινει..απο τον αλλο χρονο ισως..

Αν δεν βρίσκεις αλλού δουλειά (τείνουν να εκλείψουν και οι δουλειές του κώλου τελευταία) πήγαινε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεις κάτι άλλο.

Αν δεν σου έχει δώσει μέχρι τότε αυτά που δικαιούσαι από το νόμο, θα κάνεις καταγγελία και θα τα πάρεις μαζεμένα.

Απλά - ελεύθερα - συναρπαστικά.

Αν δεν βγαίνει, πρόβλημά του, να το κλείσει και να πάει να γίνει αυτός ταμίας - τεχνικός - υπεύθυνος - δάσκαλος και καφετζής μαζί για 25€.

Έχω χάσει την τελευταία 4ετία σε αυτή την κωλοδουλειά που το μόνο θετικό που σου προσφέρει είναι πρόσβαση στο ίντερνετ την ώρα της δουλειάς.

Τέλος του μήνα πιστεύω πως θα έρθει και τέλος εποχής, ενώ παράλληλα έχω καταγγελία standby.

Δημοσ.

αυτο θα κανω..θα του πω 750 στο χερι για 2 μηνες και μετα κανονικα επισημα προσληψη οχι σαν απλος υπαλληλος,

με κανα 1000ρικο και αμα θελει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...