hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια σε μια πρωτη φαση και χωρις ενσημα χωρις προσληψη τους προτεινα 750.. ---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- το σκεφτεται και θα μου πει..καλα εννοειται πιο κατω δεν παω..και αυτο θα ειναι για 2 μηνες και μετα κανονικα επισημα..αλλα λεφτα..
actorius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε, 10 χρόνια προυπηρεσία και ζητάς 750 ευρώ μόνο; Και θα έχεις και διπλό ρόλο και νυχτερινά; Και επειδή ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, είσαι σίγουρος οτι μετά το δίμηνο θα γίνουν όλα επίσημα; Και το δικό σου 'επίσημα' (που είναι κ το σωστό), είναι το ίδιο με το 'επίσημα' στο μυαλό του ιδιοκτήτη; Τα ξεκαθάρισες μαζί του για μετά το δοκιμαστικό ή βλέπουμε;
hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ακομα δεν ξεκαθαριστηκε τιποτα...θα τα πουμε απο κοντα για ποσο και ποτε επισημα.. ξερω και βλεπω με τα ματια μου οτι τα λεφτα που βγαζουν προς το παρον ειναι ισα ισα για τα εξοδα και το προσωπικο.. μου εδειξαν και χαρτια απο το προγραμμα που τα υπολογιζει οταν τους πιεσα λιγο..
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια σε μια πρωτη φαση και χωρις ενσημα χωρις προσληψη τους προτεινα 750.. ---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- το σκεφτεται και θα μου πει..καλα εννοειται πιο κατω δεν παω..και αυτο θα ειναι για 2 μηνες και μετα κανονικα επισημα..αλλα λεφτα.. Τι σκεφτεται ? Μηπως ειναι πολλα τα 750 ? Αλλα και εσυ τι ρωτας τωρα ? Αφου του ειπες 750... Τωρα αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενεις το να εχει ο θεος , και να δει στο μελλον..για κατι παραπανω.
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια σε μια πρωτη φαση και χωρις ενσημα χωρις προσληψη τους προτεινα 750.. ---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- το σκεφτεται και θα μου πει..καλα εννοειται πιο κατω δεν παω..και αυτο θα ειναι για 2 μηνες και μετα κανονικα επισημα..αλλα λεφτα.. πολυ λιγα... σε σημειο κοροιδιας... με 10 χρονια προυπηρεσια, τοσες ώρες και τόσες ευθυνες (υπευθυνος...). τουλαχιστον ας ληταν στα 800 και με ενσημα (θα τα χρειαστεις, να εισαι βεβαιος, εισαι μικρος και δεν καταλαβενεις ακομα γιατι)
hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια θα ειναι για 2 μηνες λεμε στην αρχη και μετα θα του πω με ενσημα και κανονικη προσληψη το λιγοτερο 800€.. μην ξεχναμε πως δεν εχω προυπηρεσια σαν ταμειο ουτε σαν χειριστης ουτε σαν υπευθυνος ενα μαγαζι..θα μου κανουν λεει ενα training..
subdee Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός κι αν το έχεις πραγματικά ανάγκη, πουστιές του τύπου "έλα δοκιμαστικά με χαμηλό μισθό και χωρίς ΙΚΑ και βλέπουμε" θα τις αγνοούσα και θα πρότεινα κανονική πληρωμή με σύμβαση εξ'αρχής. Γιατί στο τέλος εσύ θα βγείς χαμένος.
hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα ο τυπος δουλευε και δουλευει παντα χωρις προσληψεις και επισημοτητες απο οτι εχω καταλαβει... εγω επισημα ειμαι ανεργος επιδοματουχος του οαεδ και τελειωνω απο οαεδ 25/11/10... οποτε ναι εχω αναγκη τη δουλεια την στιγμη μαλιστα που αμα μπεις στα γνωστα sites για αγγελιες και δεις τι πρεπει να ξερει ο τεχνικος σημερα απογοητευεσε.. ουσιαστικα ξεκιναμε αν ειναι με 750 μεχρι να βγω και γω απο τον οαεδ και μετα μου ειπε οτι το βλεπουμε για προσληψη και επισημοτητες...δεν εχει λεει το παραμικρο παραπονο απο μενα -ισα ισα- και αμα τα καταφερω και στο ταμειο-υπευθυνηλικι παμε για προσληψη..
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια θα ειναι για 2 μηνες λεμε στην αρχη και μετα θα του πω με ενσημα και κανονικη προσληψη το λιγοτερο 800€..μην ξεχναμε πως δεν εχω προυπηρεσια σαν ταμειο ουτε σαν χειριστης ουτε σαν υπευθυνος ενα μαγαζι..θα μου κανουν λεει ενα training.. Ναι γιατί είναι τόσο δύσκολη η δουλειά που πρέπει να σε έχουν 2 μήνες δοκιμαστικά... ( Δε μιλάω για το τεχνικό κομμάτι ή το κομμάτι της καθαριότητας )
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Βρίσκουν και τα κάνουν. Δική μου άποψη όπως και τον περισσοτέρων ζήτησε πρόσληψη και παίρνε όσα είναι να παίρνεις κι άσε το ταμείο ανεργίας για κανά πραγματικά άνεργο.
hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε φιλε finn δεν λειτουργει ετσι οπως το λες...ο πραγματικος ανεργος δεν θα παρει το υπολοιπο του ταμειου ανεργιας μου...2 μηνες.. κριμα δεν ειναι να το χασω..? και μενα με διωξανε μετα απο 5 χρονια λογω κρισης..! μου το ξεκαθαρισε..προσληψη και να πληρωνει ενσημα και δωρα και επιδοματα δεν βγαινει..απο τον αλλο χρονο ισως..
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ρε φιλε finn δεν λειτουργει ετσι οπως το λες...ο πραγματικος ανεργος δεν θα παρει το υπολοιπο του ταμειου ανεργιαςμου...2 μηνες.. κριμα δεν ειναι να το χασω..? και μενα με διωξανε μετα απο 5 χρονια λογω κρισης..! μου το ξεκαθαρισε..προσληψη και να πληρωνει ενσημα και δωρα και επιδοματα δεν βγαινει..απο τον αλλο χρονο ισως.. Μα και σε βρε hammerd , στην αρχη ρωτας τι να ζητησεις για να μην σε πιασει κωτσο και τωρα τον εχεις και το εχεις (το 750) δικαιολογησει απο 100 πλευρες Εσυ ξερεις , τις αναγκες σου,κανενας δεν μπορει να κατηγορει καποιον για αυτο.. Η εκμεταλλευση μας τη δινει πιο πολυ (εμενα ετσι μου φαινεται,οταν καποιος πληρωνε παλιοτερα 5 υπαλληλους επιπλεον και τωρα σκεφτεται το 750.Δεν βγαινει ??Στην διακριτικη του ευχερεια ειναι τα δωρα ?Αλλα τεσπα ..)
hammerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι τον δηκαιολογω...δειξε μου 1 απο τις 100 πλευρες..εγω απλα ρωταω.. ακουω τωρα το καλυτερο..τα 3 απο τα 4 παιδια που κανανε τις βαρδιες και φυγανε τα ειχε 2 μηνες και ακομα τους χρωσταει..ο υπευθυνος τον τελευταιο μηνα δουλευε τσαμπα..!
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι τον δηκαιολογω...δειξε μου 1 απο τις 100 πλευρες..εγω απλα ρωταω..ακουω τωρα το καλυτερο..τα 3 απο τα 4 παιδια που κανανε τις βαρδιες και φυγανε τα ειχε 2 μηνες και ακομα τους χρωσταει..ο υπευθυνος τον τελευταιο μηνα δουλευε τσαμπα..! Εγω δεν θα εμενα απληρωτος ουτε μερα.Το σκεφτομαι και γινονται εκρηξεις στο μυαλο μου Αμα δεν βγαινει ας βαλει ενεχυρο το αυτοκινητο του (θα εχει φανταζομαι )και το παιρνει οταν ''ευκαιρησει',αντι να εχει απληρωτους τους αλλους .Αυτα δεν ειναι τα ρισκα της επιχειρησης ? Η εχει συνεταιρακια τους υπαλληλους μονο στην χασουρα αλλα οχι φυσικα στα κερδη..Αλλα μην με ακους καλυτερα...κανε εσυ δουλεια σου
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι τον δηκαιολογω...δειξε μου 1 απο τις 100 πλευρες..εγω απλα ρωταω..ακουω τωρα το καλυτερο..τα 3 απο τα 4 παιδια που κανανε τις βαρδιες και φυγανε τα ειχε 2 μηνες και ακομα τους χρωσταει..ο υπευθυνος τον τελευταιο μηνα δουλευε τσαμπα..! Εγώ πάντως σε συμβούλευσα από την αρχή τι εστί εργασία σε ιντερνετ καφέ και πόσο " καλοπληρωμένη " δουλειά είναι. Τα λεφτά σου τα έχεις πάρει που δουλεύεις από τέλη Ιουλίου ή λέγοντας ότι είσαι " δοκιμαστικά " εννοείς ότι είσαι αμισθί κιόλας ; Δε μου κάνει εντύπωση ότι τους έχει απλήρωτους, " φωνάζει " το πράγμα από μακριά , τι άλλο να σου πω; Αν θέλει τσάμπα υπάλληλο να το κρατάει μόνος του το μαγαζί , να φτιάχνει pc και να κάνει την καθαριότητα πες του ( όπως κάνουμε άλλοι που δεν μας παίρνει πια οικονομικά λόγω πτώσης του τζίρου ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.