Προς το περιεχόμενο

γνωμες για θεση εργασιας σε ιντερνετ cafe

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..

Τελη Ιουλιου ξεκινησα δοκιμαστικα σαν τεχνικος σε ενα Internet Cafe.

αυτη την βδομαδα σταματησε να εργαζεται ο υπευθυνος του καταστηματος και 4 υπαλληλοι που εκαναν τις κλασικες 8ωρες βαρδιες στο 24ωρο

που ειναι ανοιχτο το μαγαζι..

Ετσι σημερα το αφεντικο μου εκανε προταση να γινω εγω ο υπευθυνος του καταστηματος και να κανω και 4 απογευματινες βαρδιες και να

παραμεινω και στο τεχνικο τμημα οπως ημουν ο μοναδικος τεχνικος..δηλαδη τεσσερα 10 ωρα την εβδομαδα και πσκ free..

Η ερωτησεις μου ειναι : Με τι μισθο θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος ?

Ποιες ειναι οι λιγοτερες αποδοχες που θα πρεπει να δεχθω προκειμενου να μην με πιασουν "κωτσο" ?? ;)

Αν καποιοι δουλευουν ηδη χρονια σε νετκαφε παρακαλω πολυ να μου πουν την γνωμη τους..

Εγω δεν εχω ξαναδουλεψει σε νετκαφε και δεν ξερω πως πληρωνουν..:fear:

Παρακαλω μονο υπευθυνες και τεκμηριωμενες απαντησεις απο τεχνικους και υπευθυνους καταστηματων νετκαφε καθως και ιδιοκτητες αν τυχον ειναι καποιος..

ευχαριστω προκαταβολικα..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εισαι πτυχιούχος; θα εχεις νυχτερινα; τι δυναμικότητας είναι το νετ καφε; θα εχεις και άλλες αρμοδιότητες (π.χ. να φτιάχνεις καφέδες); αθηνα ή επαρχια; αλυσιδα ή όχι...; εξαρτάται απο πολλά...

τουλάχιστον 750-800 + ενσημα (πλέον ειναι πολλές οι ώρες) πιστευω τα αξίζεις εφόσον θα είσαι και τεχνικός

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:12 ----------

υ.γ. έχω φίλο με νετ καφε που στον τεχνικό του δίνει εφάπαξ 150/μηνα είτε χαλασει 1 pc είτε όλα. Γενικά στους υπαλλήλους δίνει 3-4,5 €/ώρα αναλογως της βάρδιας. Φτιάχνουν και καφέδες. Δυναμικότητα 50 pc, επαρχία.

Δημοσ.

θα πηγαινω εκει 2 ωρες πριν την 8ωρη βαρδια και θα ασχολουμε με τα τεχνικα προβληματα των υπολογιστων..συν σφουγγαρισμα και παγκους στην βαρδια μου..

ειναι 32 pc μαζι με τον σερβερ κα το pc του ταμειου..

ναι εχω χαρτι απο ιεκ προγραμματιστης πολυμεσων και 10 χρονια εργασιακη εμπειρια σαν τεχνικος η/υ και

στα δικτυα τα απολυτως βασικα..

αθηνα ναι - αλυσιδα οχι ..

750 - 800 ειναι νορμαλ η το λιγοτερο ?

Δημοσ.

Δε ρωτάς καλύτερα τον Pantelwolf που το έχει φάει το λούκι να κάνει και βάρδιες , να είναι υπεύθυνος και ταυτόχρονα να είναι και ο τεχνικός του μαγαζιού ; Δεν ήταν ο μόνος που τα πέρναγε αυτά απλά ήταν ο μόνος που είχε και το manageriliki. Ευτυχώς που δεν έχω σπουδάσει πληροφορική και δεν είχα να φτιάχνω και pc ( οι άλλοι δυστυχώς όμως ήξεραν). Καλά το καθάρισμα είναι all - time classic ( και αυτό παίρνει ώρα , μη το υποτιμάς ειδικά εάν δεν έχει καθαρίστρια ή την απασχολεί λίγες ημέρες ) . Υπολόγισε ότι θα έχεις επίσης τον κάθε πελάτη να σε απασχολεί με οτιδήποτε βλακεία μπορείς να φανταστείς γιατί συνήθως δεν έχουν ιδέα από Internet οι περισσότεροι.

Λεφτά σε net kafe μη περιμένεις να δεις ( ειδικά αφού βλέπεις ότι διώχνει άτομα ) , το βασικό θα παίρνεις λογικά και αν είσαι και πολύ κωλόφαρδος θα σου βάζει κανονικά ένσημα για όλες τις ημέρες. Εμείς δουλεύαμε 6 ωρα ( 6,5 ωρα στην ουσία με το άνοιγμα και το κλείσιμο του ταμείου ) και μας είχανε δηλωμένους σαν 4ωρους... Στα 3, κάτι καθαρά η ώρα κυμαίνονταν οι αποδοχές.

Επίσης με τη λέξη " δοκιμαστικά " τι εννοείς ; Δεν έχετε υπογράψει σύμβαση ; Τα λεφτά γενικά είναι της πλάκας στα περισσότερα νετ και απο ένσημα, άδειες κ.λ.π. βράστα , λίγοι τα τηρούν.

Υ.Γ. Έχω συγγενείς που έχουν internet cafe και πλέον έχουμε καταλήξει σε συνεργασία με εταιρεία για την τεχνική υποστήριξη και παλαιότερα έχω δουλέψει σε καταστήματα αλυσίδας . Όσους τεχνικούς είχαμε φέρει αρχικά - εγώ φώναζα να συνεργαστούμε από την αρχή με την εταιρεία αλλά κάποιος δεν άκουγε - που δεν είχαν εμπειρία με pc games μας τα κάνανε θάλασσα . Το θετικό βέβαια είναι το αρχικό στήσιμο έχει ήδη γίνει στη δική σου περίπτωση.

Δημοσ.

βαλε κατω ποσες ωρες θα δουλευεις αν θα παιρνεις ενσημα(ο υπευθυνος παει και αυτοφορο?)και πολ/σε τα με ενα 4ε...

Δημοσ.

οι ωρες ειναι 40 την εβδομαδα...ενσημα χμμμ.. εεε ..προς το παρον οχι μαλλον...

το "με ενα 4ε.." τι εννοεις ???

Δημοσ.

Το συζητησες μαζι του ? Ποσα σου ειπε ? Εφυγε ο υπευθυνος και 4 υπαλληλοι και θα τους αναπληρωσεις εσυ ολους κατα καποιο τροπο (εστω τους 2 που ηταν στην βαρδια σου )? :P

Δημοσ.

ουσιαστικα ναι αναπληρωνω εναν που εκανε βαρδια και τον υπευθυνο...

neal,bluesattack και weathor με τι μισθο λετε εσεις ?

Δημοσ.
ουσιαστικα ναι αναπληρωνω εναν που εκανε βαρδια και τον υπευθυνο...

neal,bluesattack και weathor με τι μισθο λετε εσεις ?

Αυτο που ειπε ο αποπανω φιλος ειναι λογικο και δικαιο.Θα εισαι υπευθυνος ετσι , με χρεη και τεχνικου.Ειναι λογικο να μην παιρνεις το βασικο ετσι ? Απο κει και περα, ειναι και ποσο αναγκη την εχεις την δουλεια..

Δημοσ.
970 ευρά και ΙΚΑ και αν δε σε θέλει να σε διώξει.

φιλε μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως εβγαλες το 970€ ?

θα με βοηθουσε αρκετα..

Δημοσ.
φιλε μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως εβγαλες το 970€ ?

θα με βοηθουσε αρκετα..

Τα 700-800 ειναι λιγα (αντικειμενικα), τα 1100-1200 φανταζουν μη ρεαλιστικα .

Το 970 ειναι ψυχολογικο , πως ειναι το 9.99 στις τιμες των σουπερμαρκετ :lol:

Συζητησε το με αυτον,δεστον τι ροτα τραβαει και βλεπεις...:P Μπορει να σου αρχισει τα 'δεν βγαινω' , 'υπαρχει κριση' ,'ειναι πολλοι που περιμενουν' , 'ετσι ειναι η ζωη' και να σου πει κανα 700 ..και ενσημα αφου τελειωσει η.. δοκιμαστικη περιοδος .Πατα στο τεχνικος...(ποσα επαιρνε ο προηγουμενος ?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...