Dropsreef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι ο Leonaxe αλλα και εγω σου παραθέτουμε τετραπυρηνο επεξεργαστή και συνεχίζεις να σκεφτεσαι για καινουριο dual core σε εναν socket το οποιο εχει πεθάνει εδω και καιρο? No way Με την μητρικη που σου έδειξα μεχρι και εξαπυρηνο επεξεργαστή μπορεις να βάλεις αργότερα.Επισης υποστηρίζει usb 3.0 και sata 3 οποτε δεν νομιζω πως ειναι καλη επιλογη να σκεφτεσαι ακομα τον E7500.
LeoNaXe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 καλά λέει ο DROPSREEF. ιδικά άμα πάρεις την μητρική που σου προτείνει άνετα θα κάνει και για μελλοντικό υπολογιστή. δεν είναι μόνο τα e-shop, μπορείς να τα κάνεις παραγγελία και να πληρώσεις όταν φτάσουν στο σπίτη σου ---------- Προσθήκη στις 23:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ---------- εγώ σου έκανα απο e-shop γιατί το πιο πιθανόν απο εκεί θα το πάρεις αλλά σκέψου το και λίγο ότι μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερα άμα πάρεις online
osakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 οπως σας ειπα και πιο πριν ειμαι λιγο ασχετος, δεν ειχα καταλαβει οτι οι επεξεργαστες που μου προτεινατε ηταν 4πυρηνοι... παντως σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες με βοηθησαν παρα πολυ!! και αυτο που λες leoNaXe με τις παραγελιες θα το κοιταξω.. ευχαριστω και παλι γεια σας!!
Dropsreef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 απο το pc1 παντως που σου πρότεινα ισχύουν τα κάτωθι: ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Με αντικαταβολή του χρηματικού ποσού κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον οδηγό. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Για αποστολές εκτός Αττικής (με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές) και για αγορά άνω των 120€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση ενώ για αγορά κάτω των 120€ η επιβάρυνση είναι 5€. Στις περιοχές που αναφέρονται ως δυσπρόσιτες από τις εταιρείες courrier τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται βάσει όγκου και βάρους ανεξάρτητα του ποσού αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.