Προς το περιεχόμενο

ενδοσυνεννόηση στο σπίτι

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κανείς πώς μπορώ να πετύχω να συννενοούμαι με άλλους όταν βρισκόμαστε στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικούς ορόφους; Εκτός από ειδικές συσκευέςάραγε με τηλέφωνικές συσκευές μπορεί να γίνει; π.χ. να πατάς τοκουμπί της μιας κ να κάνει κάποιο θόρυβο η άλλη ώστε να προειδοποιεί τους άλλους κ να απαντούν.

thanx

Δημοσ.

δεν θέλω να βάλω κάτι τόσο πολύπλοκο και ακριβό, οπότε το τηλ.κέντρο δεν θα το προτιμήσω, thanx πάντως για τη γνώμη

Δημοσ.

αυτο γινεται εδω και πολλα χρονια με οσα τηλεφωνα ασυρματα το υποστηριζουν. Απλα σε οσα το υποστηριζουν αγοραζεις εκτος απο το dock και το ενα ασυρματο που περιλαμβανει η συσκευασια και οσες θες ακομα για καθε μελος.

Δημοσ.

Οι λύσεις είναι δύο για μένα:

1) Αυτή που σου είπε ο O.Y.K. 3 εδώ

2) Δίνεις ένα ποσό από 22,60€ έως 700€+ ( λέμε τώρα ) εδώ

Το πρώτο πάντως τεσταρισμένο είναι οπότε εσύ αποφασίζεις

ps πρωτάρα δεν ήξερα ότι δε βάζω λινκάκι από το ελληνικό άλλο φόρουμ! σορρυυυυυυ

Δημοσ.

δεν υπάρχουν συσκευές τηλεφώνου ενσύρματες που να κάνουν ενδοσυνεννόηση; να πάρω δύο τέτοιες δηλαδή κ να τελειώνω, τα ασύρματα dect δεν τα θέλω

όσο για τη λύση του Ο.Ι.Κ.3 δεν θα ακούει ο άλλος τα κλικ κλικ άμα είναι κάπου μέσα στο σπίτι,πρέπει να είναι πάνω απ τη συσκευή για να την ακούσει, άρα δεν πολυβολεύει

Δημοσ.
δεν υπάρχουν συσκευές τηλεφώνου ενσύρματες που να κάνουν ενδοσυνεννόηση; να πάρω δύο τέτοιες δηλαδή κ να τελειώνω, τα ασύρματα dect δεν τα θέλω

όσο για τη λύση του Ο.Ι.Κ.3 δεν θα ακούει ο άλλος τα κλικ κλικ άμα είναι κάπου μέσα στο σπίτι,πρέπει να είναι πάνω απ τη συσκευή για να την ακούσει, άρα δεν πολυβολεύει

Ναι υπάρχουν εξάλλου στο είπε και ο disqualified

Δημοσ.
με ενα απλο τηλεφωνικο κέντρο και μια καλη διαταξη των συσκευων σε αυτό κάνεις "παπαδες"

δεν θέλω να βάλω κάτι τόσο πολύπλοκο και ακριβό, οπότε το τηλ.κέντρο δεν θα το προτιμήσω, thanx πάντως για τη γνώμη

Δεν νομίζω 40€ να είναι τόσο ακριβά

Δημοσ.
οπότε το ερώτημα ισχύει,ενσύρματες υπάρχουν άραγε;

με το τηλεφωνικο κεντρο οπως σου απαντησαν γινεται. Και με ασυρματες λυσεις παλι θα ειχες καποιο κοστος για τα επιπλεον τηλεφωνα δε τα δινουν δωρεαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...