Προς το περιεχόμενο

netgear dgn 2000 και utorrent

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το netgear dgn 2000 και αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν λειτουργεί το utorrent.Συγκεκριμένα το utorrent κατεβάζει με 1,6-1,8Mb και ανεβάζει ταυτόχρονα με 50-80κb,οπότε που να μείνει εύρος ζώνης για το internet!Δε μπορώ να κάνω τον browser να λειτουργήσει!Μέσα από το router πήγα στο Qos και έβαλα priotity στο torrent low και στο port 80 highest.Το πρόβλημα όμως παραμένει!Καμιάμ idea?

Δημοσ.

Τότε όμως όταν δε χρησιμοποιώ τον browser θα περιορίζεται το utorrent και δε θα κατεβάζει max speed!Θέλω δηλαδή και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!!

Δημοσ.

den γινεται να τα εχεις ολα.να κατεβαζεις full να ανεβαζεις full και browsing το ξεχνας.adsl εχεις οχι οπτικη.εδω πολλες φορες ανεβαζεις μονο και σουρνεται το browsing.οταν θες να σερφαρεις θα κοβεις to upload απο το mtorrent και οταν τελειωνεις θα το αυξανεις παλι.αυτο κανω και εγω.απλα οταν κατεβαζω επισης κοβω λιγο το upload για να κατεβαζει καλυτερα .οταν surfaro το πολυ να εχω full upload αλλα οχι και full download μαζι.ετσι την σκιζεις την γραμμη.ανεβαζεις με 80 τα αλλα 20 ειναι απο το down για τα πακετα επιβεβαιωσης κτλ ειναι και πολλα connections ε και περιμενεις να παιξει μετα το http.αυτο δεν γινεται.αλλιως αν θες σε software λυση πας στο Net limiter για να τα περιοριζεις απλα με ενα tick.

Δημοσ.

δεν θα ανεβοκατεβασεις τα ορια up down απο το utorrent. συνδεσεις θα κοψεις. ετσι θα φτιαξει. καπου λεει οριο συνδεσεων βαλε καμια 90-100 εκει αναλογα με το ποσο δυνατο ειναι το ρουτερ.

Δημοσ.

Με 200 στο συγκεκριμένο router δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν τα έχεις όλα unlimited τι να σου κάνει και αυτό.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.
δεν θα ανεβοκατεβασεις τα ορια up down απο το utorrent. συνδεσεις θα κοψεις. ετσι θα φτιαξει. καπου λεει οριο συνδεσεων βαλε καμια 90-100 εκει αναλογα με το ποσο δυνατο ειναι το ρουτερ.

αν δεν κοψει up ακομα και με 100 connections θα εχει θεμα διοτι παλι θα του floodarουν την συνδεση.δεν ειναι οτι δεν αντεχει το ρουτερ αλλα του τρωει ολο το bandwidth

Με 200 στο συγκεκριμένο router δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν τα έχεις όλα unlimited τι να σου κάνει και αυτό.

sent from my HTC Magic using tapatalk

+1 .μεχρι και ενα σημειο πανε ολα.1 Mbit upload εχει οχι 10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...