Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για sim slot στο laptop.

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Προσεξα στο λαπτοπ μου και ειδικα κατω απο εκει που μπαινει η μπαταρια εχει μια υποδοχη για sim card...θα ηθελα να μαθω σε τι χρησιμευει..Ευχαριστω:rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν δε κάνω λάθος χρησιμεύει για να έχεις σύνδεση στο ιντερνετ μέσω μιας sim card την οποία σου προμηθεύει ένας πάροχος κινητής. Νομίζω οτι αυτό εφαρμόζεται στο εξωτερικό πιο πολύ όπου σου πουλάνε την σύνδεση ιντερνετ μαζί με τον υπολογιστή. Νομίζω όμως ότι δε μπορείς να βάλεις μια απλή sim και να δουλέψει. Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα απλά να έχεις την υποδοχή αλλά στο εσωτερικό να μην υπάρχει το hardware για την ανάγνωση της κάρτας. Αυτο το κάνουν για να μην παράγουν διαφορετικά περιβλήματα του Laptop (με και χωρίς sim)...

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες.Προσεξα στο λαπτοπ μου και ειδικα κατω απο εκει που μπαινει η μπαταρια εχει μια υποδοχη για sim card...θα ηθελα να μαθω σε τι χρησιμευει..Ευχαριστω:rolleyes:

Είναι υποδοχή για sim card ή για memory card; Ποιο μοντέλο laptop εχεις;

Δημοσ.

βασικα παίζει και να δουλεύει... ειδικα αν τυχον ειναι καμια παραεισαγωγή θα έχει hardware. καλη φάση για ώρα αναγκης (βλ. καρτοιντερνετ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...