CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εκοψα μια συνδεση cosmote για να βαλω cosmoκαρτα. Χτες κοπηκε η συνδεση και σημερα οποτε παω να παρω τηλ. μου λεει να παω να δηλωσω το κινητο μου. Πηγα στο Γερμανο και μου ειπαν πως δεν χρειαζεται και πως θα γινει μονο του. Ισχυει αυτο (ισως επειδη ηδη εχουν τα στοιχεια μου λογω της συνδεσης) η μου ελεγε μ@λ@κιες ο τυπος και θα περιμενω αδικα?
basi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 συνήθως η δήλωση των σττοιχείων όταν κόβεις μια σύνδεση γίνεται αμέσως για να μπορεί να υφίσταται το καρτοκινητό. χθες όμως μου τυχε και μένα σε πελάτη να μην έχει γίνει η δήλωση του και του την ξαναέκανα γιατί έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα με σένα. περίμενε καλύτερα μέχρι αύριο κι αν δεν ανοίξει πήγαινε να το δηλώσεις.
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον ό,τι ήθελαν σου είπαν. Εγώ είχα γυρίσει πριν ελάχιστους μήνες ένα συμβόλαιο σε καρτοκινητό και δεν είχε δηλωθεί αυτόματα. Έπρεπε να πάω σε κατάστημα να το δηλώσω ο ίδιος.
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 πρεπει να ξανακανεις δηλωση εφόσον αλλαξε η καρτα sim
basi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη δουλευω σε τετοιο καταστημα η διαδικασία ειναι όπως την περιεγραψα. όταν κόβεις μια σύνδεση σου ταυτοποιούνε το νούμερο. αν τύχει κάτι και δε γίνει τότε πας και το δηλώνεις. και η κάρτα sim δεν αλλάζει!!!!!!!! η ίδια παραμένει
CROM271 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι η καρτα sim ειναι η ιδια. Θα περιμενω 1-2 μερες ακομα και αν δεν γινει τιποτα θα παω. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.