Προς το περιεχόμενο

Dance pad

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπάρχει ακόμα ddr παιχνίδι για το ps3, εκτός αν έχεις το backwards compatible ps3 και μιλας για τα ps2 games. υπομονή σου πρωτείνω μέχρι το νοέμβριο που βγαίνει το πραγματικό ddr ps3,που θα έχει και Move support(απορώ γιατί,έτσι και αλλιώς το ddr έχει άλλη φόρμουλα.)

εγώ πάντος θα φτιάξω δικό μου board,κάνα μεταλλικό,αν ψάξεις θα βρεις,αλλα περίμενε πρώτα να δούμε αν θα είναι συμβατοί με το καινούριο παιχνίδι.

εκεί πάντος που δε με ένοιαζαν τα ddr/guitar hero τώρα τρελένομαι να τα παίξω,και πιστέυω θα είναι απίστευτα party games.ίσως τσιμπήσω και το rockband ή το thegig φέτος που οι κιθάρες θα είναι σχεδόν αληθινές(του thegig είναι αληθινή!!)

δες εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ. http://www.stepmania.com/wiki/Dance_Pads δεν είναι όλα συμβατά με το ddr(είναι με το Stepmania του pc μερικά),και κανένα δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι συμβατο με το ps3

Δημοσ.

καταλαβα υπομονη τοτε :-(, οντως ειναι τρομερα games για παρεα και χαβαλε, και εγω στην αρχη δεν η8ελα να παιξω αλλα μετα κολλησα με guitar hero , αν θες να παρεις το rock band προσπαθησε μηπως το παρεις με κανα κολλητο σου για να μοιραστειτε τα εξοδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...