Προς το περιεχόμενο

Ηχεια μεχρι 35 ευρω

diecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,θελω να αγορασω ηχεια με κυριες χρησεις μουσικη και gaming!!

Λεφτα μεχρι 35 ευρω..

υπαρχουν καποιες προτασεις?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει και άλλα εκτός από αυτά. Αλλά επιδή πάω σε clubάκια ( :D ) είναι καθαρότατος ο ήχος τους και αρκετά δυνατός θα έλεγα. Επίσης το μπάσο είναι αρκετά καλό.

Ομως τα δικά μου κριτίρια μπορεί να διαφέρουν με τα δικά σου. Οπότε προτίνω να πας σε ένα κατάστημα (multirama-plaisio-saturn κτλ) και να τα δοκιμάσεις.

Όταν μιλάμε για logitech από 'σο ξέρω, μιλάμε για ποιότητα :)

Δημοσ.

Με τίποτα τα Χ-210... Δεν είναι για μουσική αλλά για να ακούς θόρυβο από το γούφερ. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα πέρα από την ένταση, τα μπάσα είναι χάλια μαύρα.

Σε αυτά τα λεφτά προτείνω τα Χ-240. Τα έχω και πραγματικά είναι πολύ πιο καλά από τα Χ-210.

Μπορεί να φαίνετε ότι έχουν το ίδιο φούφερ αλλά δεν ισχύει. Το γούφερ των 240 είναι πιο στερεό, και έχει πιο καθαρό μπάσο, εκτός του ότι ρυθμίζετε ανεξάρτητα από την ένταση. Οι δορυφόροι έχουν μεταλλική προστασία και όχι υφασμάτινη που φθείρετε εύκολα όπως στα χ-210, γενικά είναι πιο στηβαρή η κατασκευή τους.

Και φυσικά μπορείς να τους ρίξεις ότι θες επάνω αφού έχουν και δεύτερη audio in εκτός της εξόδου για ακουστικά.

Στα λεφτά που τα δίνουν είναι πολύ τίμια προσφορά και δεν έχω βρει κάτι πιο καλό.

Αν θες τα Χ-210 τα έχω σε μία άκρη και κάθονται και με κοιτάνε. Δε πρόκειτε να τα βάλω πάλι να ακούω μουσική. Στείλε μου pm

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, τα 2.1 απλά μπορούν και "βαράνε" πιο πολύ. Τα 2.0 είναι σχεδόν μόνο για μουσική, ενώ τα 2.1 μπορούν να αποδόσουν καλά και σε ταινίες παράδειγμα.

Δημοσ.

2.0 είναι χωρίς μπάσο ενώ τα 2.1 είναι με μπάσο.(2 δορυφόροι 1 μπάσο). άμα δεν έχεις μπάσο η ποιότητα του ήχου χαλάει πάρα πολύ(τουλάχιστον για εμένα)

Δημοσ.

Παιδες μπασο με μπασο διαφέρει....Βαθυ μπασο με καμια παναγία δεν μπορουν να βγαλουν τοσο χαμηλα αυτα τα φτηνα sub...

Και οι δορυφοροι ειναι για πεταμα.. Σε αυτη τη τιμη μονο θορυβο κάνουν

Δημοσ.
2.0 είναι χωρίς μπάσο ενώ τα 2.1 είναι με μπάσο.(2 δορυφόροι 1 μπάσο). άμα δεν έχεις μπάσο η ποιότητα του ήχου χαλάει πάρα πολύ(τουλάχιστον για εμένα)

Μαλιστα, δηλαδή αν δεν υπάρχει subwoofer σε ένα setup τοτε υστερεί σε μπάσο ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...