Προς το περιεχόμενο

LORD OF THE RINGS-Aragorn's Quest

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ "Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Πάρε το ρόλο του βασιλιά Aragorn και μαζί με τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού φέρε εις πέρας όλες τις αποστολές που θα σου ζητηθούν, ταξιδεύοντας στη Μέση Γη.

Χαρακτηριστικά:

Το σενάριο βασίζεται στις κινηματογραφικές ταινίες.

Αντιμετώπισε γνώριμους εχθρούς όπως τα Orcs, Trolls, Uruk-hai, Spiders και τα Ringwraiths.

Λάβε μέρος σε μάχες σώμα με σώμα αλλά και πάνω σε άλογα.

Μάζεψε όσο περισσότερο ασήμι και χρυσό μπορείς για να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου.

Δυνατότητα συνεργασίας δυο παικτών - Ο 2ος παίκτης μπορεί να διαχειρίζεται τον γνωστό Gandalf.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=H2NqTJ8gWaE[/ame]

Πειτε μου την γνωμη σας :-D εχω ακουσει οτι κανεις τις αποστολες αμα θελεις (τυπου gta) και βουτας αλογα, και κανεις βολες οπως μπορειτε να δειτε στο βιντεο.

Δημοσ.

σα να μου θυμίζει πρόχειρη κόπια του twilight princess στην κίνηση..μετριότητα και στα γραφικά αλλά κυρίως στο gameplay,

σαν θέμα έχει ζουμί που μπορούν να κάνουν θαύματα αν θέλουν αλλά αρκούντε σε φτηνές παραγωγές που δεν αξιοποιούν ούτε τις βασικές δυνατότητες των σύγχρονων κονσολών.

όπως τότε με το third age,άσχετα αν μου άρεσε επειδή ήταν turn based.

Δημοσ.
σα να μου θυμίζει πρόχειρη κόπια του twilight princess στην κίνηση..μετριότητα και στα γραφικά αλλά κυρίως στο gameplay,

σαν θέμα έχει ζουμί που μπορούν να κάνουν θαύματα αν θέλουν αλλά αρκούντε σε φτηνές παραγωγές που δεν αξιοποιούν ούτε τις βασικές δυνατότητες των σύγχρονων κονσολών.

όπως τότε με το third age,άσχετα αν μου άρεσε επειδή ήταν turn based.

Αυτο ειναι σιγουρο αλλα δεν νομιζω οτι μπορουμε να κρινουμαι απο ενα μονο trailer! Εικαζω πως σιγουρα το παιχνιδι (και γενικοτερα το gameplay) θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο αυτο που νομιζουμε! Εγω παντως για να σχηματισω ολοκληρωμενη γνωμη, νομιζω πως πρεπει πρωτα να παιξω το παιχνιδι και μετα το ξανασυζηταμε! Ειναι παντως ενα παιχνιδι που κυριολεκτικα κανεις οτι θες (το σκας απο την μαχη, μπορεις να επισκευτεις οποια πολη θες, μπορεις να προκαλεσεις σε μαχη ακομα και τους πρωταγονιστες, κλεβεις αλογα -τυπου GTA- και κανεις βολτες, βουτας μες στην μαχη και παιρνεις το μερος οποιου θες κτλ) εγω παντως σιγουρα θα το παρω!

Δημοσ.

Το LOTR franchise είναι πλέον τελειωμένο εμπορικά εδώ και χρόνια. Ότι βγάλουν θα είναι για ξεπέτα όπως είπε ο Gherudos.

Τώρα μένει να δούμε αν το Hobbit θα μεταφερθεί σε videogame.

Δημοσ.
Το LOTR franchise είναι πλέον τελειωμένο εμπορικά εδώ και χρόνια. Ότι βγάλουν θα είναι για ξεπέτα όπως είπε ο Gherudos.

Ισως ειναι αληθεια αλλα δεν θελω να το πιστευω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...