Προς το περιεχόμενο

SE xperia X10 mini Pro με Google account

Blackjack1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ανοιξα για πρωτη φορα το Χ10 μου ζητησε αναμεσα σε αλλα να συνδεθω στο λογαριασμο Google. εγω πατησα παραλειψη και τωρα οτι και να κανω δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.Εχω ηδη λογαριασμο στη Google και οταν παω να συνδεθω μου λεει θα διαρκεσει 5 λεπτα αλλα αυτο μετα απο λιγο μου λεει οτι "Δεν ηταν δυνατη η δημιουργεια αξιοπιστης σuνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη." .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Άνοιξε WiFi ή το 3g αν έχεις. Μετά από τα apps άνοιξε την εφαρμογή YouTube. Πατά το menu (κουμπί), και κανε login με τα στοιχεία του gmai. Έτοιμος.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

οκ..βρηκα τη λυση. αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και δεν μπορει να συνδεθει στο μαρκετ πρεπει να κανει αναβαθμιση το firmware ακομα και αν εχει ηδη την τελευταια εκδοση.

ευχαριστω mtsek85

Δημοσ.

το μαρκετ είναι της google και πρέπει αναγκαστικά να κάνεις log in με το account σου για να έχεις απροβλημάτιστη πρόσβαση αλλά και σύνδεση μέσω 3G, ότι workaround και αν βρήκες κάποια στιγμή θα σε ξαναρωτήσει.

Αν για λόγους ασφάλειας δεν θέλεις να συνδέσεις τον primary λογαριασμό σου, φτιάξε έναν νέο που δεν θα έχει τίποτα άλλο μέσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...