Blackjack1908 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ανοιξα για πρωτη φορα το Χ10 μου ζητησε αναμεσα σε αλλα να συνδεθω στο λογαριασμο Google. εγω πατησα παραλειψη και τωρα οτι και να κανω δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.Εχω ηδη λογαριασμο στη Google και οταν παω να συνδεθω μου λεει θα διαρκεσει 5 λεπτα αλλα αυτο μετα απο λιγο μου λεει οτι "Δεν ηταν δυνατη η δημιουργεια αξιοπιστης σuνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη." . Ευχαριστω
damastes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Άνοιξε WiFi ή το 3g αν έχεις. Μετά από τα apps άνοιξε την εφαρμογή YouTube. Πατά το menu (κουμπί), και κανε login με τα στοιχεία του gmai. Έτοιμος. sent from my HTC Magic using tapatalk
Blackjack1908 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το εκανα και αυτο με wifi..παλι ακριβως τα ιδια...δεν λεει να συνδεθει....
Blackjack1908 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 οκ..βρηκα τη λυση. αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και δεν μπορει να συνδεθει στο μαρκετ πρεπει να κανει αναβαθμιση το firmware ακομα και αν εχει ηδη την τελευταια εκδοση. ευχαριστω mtsek85
pp6210 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το μαρκετ είναι της google και πρέπει αναγκαστικά να κάνεις log in με το account σου για να έχεις απροβλημάτιστη πρόσβαση αλλά και σύνδεση μέσω 3G, ότι workaround και αν βρήκες κάποια στιγμή θα σε ξαναρωτήσει. Αν για λόγους ασφάλειας δεν θέλεις να συνδέσεις τον primary λογαριασμό σου, φτιάξε έναν νέο που δεν θα έχει τίποτα άλλο μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.