gpanagiotou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι το ποτήρι του νερού είναι 220ml.
freedubus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 16 ποτήρια=4 λίτρα χρειάζομαι εγώ λέει. Κάνει λάθος. Χρειάζομαι τον ετήσιο όγκο χυνόμενου νερού του Νιαγάρα. Ειδικά αμα έχω φάει ΛΑΚΕΡΔΑ.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά άμα το παρακάνεις μετά τη βγάζεις στο κατούρημα και δε βολεύει πάντα. Σε μενα λεει πως χρειαζομαι 15 ποτηρια. Εγω πινω γυρω στα 6-7 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι (οχι δεν εχω υψηλο ζαχαρο ή κατι αλλο). Συνδεσε το με το quote
doctorkostis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μενα λεει πως χρειαζομαι 15 ποτηρια. Εγω πινω γυρω στα 6-7 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι (οχι δεν εχω υψηλο ζαχαρο ή κατι αλλο). Συνδεσε το με το quote Καλο δεν κανεις με τοσο πολυ νερο. Αν οντως διψας τοσο που να χρειαζεσαι 6-7 λιτρα, ψαξτο λιγο...
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο δεν κανεις με τοσο πολυ νερο. Αν οντως διψας τοσο που να χρειαζεσαι 6-7 λιτρα, ψαξτο λιγο... Bασικα δεν ειναι τοσο θεμα διψας οσο συνηθειας και λογω τσιγαρου θελω να εχω "καθαρη" αισθηση στο στομα. Σε δυο γιατρους παντως που το ειχα αναφερει δεν μου ειπαν κατι ανησυχητικο. Τι κακο μπορει να προκληθει απο το νερο ομως?
doctorkostis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Χοντρα, χοντρα http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication και ενα αιτιο πολυουριας/πολυδιψιας σχετικα σπανιο,καμια σχεση ομως με τον κοινο διαβητη, ειναι ο αποιος διαβητης. http://en.wikipedia.org/wiki/Diabetes_insipidus
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Χοντρα, χοντρα http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication και ενα αιτιο πολυουριας/πολυδιψιας σχετικα σπανιο,καμια σχεση ομως με τον κοινο διαβητη, ειναι ο αποιος διαβητης. http://en.wikipedia.org/wiki/Diabetes_insipidus Tωρα με βαζεις σε σκεψεις, αν και για το δευτερο δεν εχω τα συμπτωματα που αναφερονται και φανταζομαι πως θα το εδειχναν οι εξετασεις αιματος και ουρων που κανω καθε χρονο. Οσον αφορα το πρωτο, μαλλον θα πρεπει να περιορισω την ποσοτητα καθως οπως ειπα ειναι περισσοτερο μηχανικο παρα πραγματικη διψα. Τhanks για τις πληροφοριες
Luxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως ειπα και προηγουμενος, αν κανεις επι καθημερινη βαση γυμναστικη, χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο νερο, καθως ιδρωνεις. Εγω μονο στο γυμναστηριο πινω 1,5ml νερο. Και πριν κοιμηθω κοντα στο 1λιτρο.
greenmachine Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και πριν κοιμηθω κοντα στο 1λιτρο. Και δεν ξυπνάς για κατούρημα? Ρε παιδιά εγώ το βράδυ και ελάχιστο νερό να πιω, μετά απο 5-6 ώρες ύπνου ξυπνάω γιατί με καλεί η φύση. Βέβαια, μετά ξανακοιμάμαι αμέσως, αλλά πρέπει να ανησυχώ?
Tenshi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και δεν ξυπνάς για κατούρημα?Ρε παιδιά εγώ το βράδυ και ελάχιστο νερό να πιω, μετά απο 5-6 ώρες ύπνου ξυπνάω γιατί με καλεί η φύση. Βέβαια, μετά ξανακοιμάμαι αμέσως, αλλά πρέπει να ανησυχώ? Ξεκίνα να ανησυχήσεις αν δέν ξυπνήσεις ή δέν προλάβεις να ξυπνήσεις ...if you know what i mean... Γενικά όταν παγώνει ο καιρός έχω θέμα.Μια φορά μάλιστα είχα πάει 14 φορές (μετρημένες,δέν κάνω πλάκα) μέσα σε 24 ώρες,μπορεί όμως να έφταιγαν και οι 3 φραπέδες που είχα χτυπήσει...
elven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι κακο μπορει να προκληθει απο το νερο ομως? έχουν πεθάνει άτομα απο πολύ νερό πάντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 έχουν πεθάνει άτομα απο πολύ νερό πάντως από πνιγμό?
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ σοβαρά μπορεί να πίνω και 8 λίτρα νερό την μέρα.μόνο που βγαίνω από το μπάνιο πίνω 2 λίτρα.μάλλον είναι και λόγο που καπνίζω πουράκια.
freedubus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι νερό όμως; Δεν πιστεύω να πίνεις της βρύσης, ή τπτ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.