Προς το περιεχόμενο

Πόσα ποτήρια νερού χρειαζόμαστε ημερησίως

seoko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

16 ποτήρια=4 λίτρα χρειάζομαι εγώ λέει. Κάνει λάθος. Χρειάζομαι τον ετήσιο όγκο χυνόμενου νερού του Νιαγάρα. Ειδικά αμα έχω φάει ΛΑΚΕΡΔΑ.

• Moderators
Δημοσ.

Απλά άμα το παρακάνεις μετά τη βγάζεις στο κατούρημα και δε βολεύει πάντα.

Σε μενα λεει πως χρειαζομαι 15 ποτηρια. Εγω πινω γυρω στα 6-7 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι (οχι δεν εχω υψηλο ζαχαρο ή κατι αλλο). Συνδεσε το με το quote :lol:

Δημοσ.
Σε μενα λεει πως χρειαζομαι 15 ποτηρια. Εγω πινω γυρω στα 6-7 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι (οχι δεν εχω υψηλο ζαχαρο ή κατι αλλο). Συνδεσε το με το quote :lol:

Καλο δεν κανεις με τοσο πολυ νερο. Αν οντως διψας τοσο που να χρειαζεσαι 6-7 λιτρα, ψαξτο λιγο...

• Moderators
Δημοσ.
Καλο δεν κανεις με τοσο πολυ νερο. Αν οντως διψας τοσο που να χρειαζεσαι 6-7 λιτρα, ψαξτο λιγο...

Bασικα δεν ειναι τοσο θεμα διψας οσο συνηθειας και λογω τσιγαρου θελω να εχω "καθαρη" αισθηση στο στομα. Σε δυο γιατρους παντως που το ειχα αναφερει δεν μου ειπαν κατι ανησυχητικο. Τι κακο μπορει να προκληθει απο το νερο ομως?

• Moderators
Δημοσ.
Χοντρα, χοντρα http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication

και ενα αιτιο πολυουριας/πολυδιψιας σχετικα σπανιο,καμια σχεση ομως με τον κοινο διαβητη, ειναι ο αποιος διαβητης.

http://en.wikipedia.org/wiki/Diabetes_insipidus

Tωρα με βαζεις σε σκεψεις, αν και για το δευτερο δεν εχω τα συμπτωματα που αναφερονται και φανταζομαι πως θα το εδειχναν οι εξετασεις αιματος και ουρων που κανω καθε χρονο.

Οσον αφορα το πρωτο, μαλλον θα πρεπει να περιορισω την ποσοτητα καθως οπως ειπα ειναι περισσοτερο μηχανικο παρα πραγματικη διψα.

Τhanks για τις πληροφοριες :-)

Δημοσ.

Οπως ειπα και προηγουμενος, αν κανεις επι καθημερινη βαση γυμναστικη, χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο νερο, καθως ιδρωνεις. Εγω μονο στο γυμναστηριο πινω 1,5ml νερο. Και πριν κοιμηθω κοντα στο 1λιτρο.

Δημοσ.
Και πριν κοιμηθω κοντα στο 1λιτρο.

Και δεν ξυπνάς για κατούρημα?:shock:

Ρε παιδιά εγώ το βράδυ και ελάχιστο νερό να πιω, μετά απο 5-6 ώρες ύπνου ξυπνάω γιατί με καλεί η φύση. Βέβαια, μετά ξανακοιμάμαι αμέσως, αλλά πρέπει να ανησυχώ?

Δημοσ.
Και δεν ξυπνάς για κατούρημα?:shock:

Ρε παιδιά εγώ το βράδυ και ελάχιστο νερό να πιω, μετά απο 5-6 ώρες ύπνου ξυπνάω γιατί με καλεί η φύση. Βέβαια, μετά ξανακοιμάμαι αμέσως, αλλά πρέπει να ανησυχώ?

Ξεκίνα να ανησυχήσεις αν δέν ξυπνήσεις ή δέν προλάβεις να ξυπνήσεις ...if you know what i mean...

Γενικά όταν παγώνει ο καιρός έχω θέμα.Μια φορά μάλιστα είχα πάει 14 φορές (μετρημένες,δέν κάνω πλάκα) μέσα σε 24 ώρες,μπορεί όμως να έφταιγαν και οι 3 φραπέδες που είχα χτυπήσει...

Δημοσ.

εγώ σοβαρά μπορεί να πίνω και 8 λίτρα νερό την μέρα.μόνο που βγαίνω από το μπάνιο πίνω 2 λίτρα.μάλλον είναι και λόγο που καπνίζω πουράκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...