Προς το περιεχόμενο

Πόσα ποτήρια νερού χρειαζόμαστε ημερησίως

seoko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το νερό είναι πηγή ζωής και ομορφιά, βρήκα ένα καλό εργαλείο, από το Ζαγόρι Rainbow Group, που υπολογίζει πόσα ποτήρια νερού χρειαζόμαστε ημερησίως. Το εργαλείο έχει σαν μεταβλητές ηλικία, φύλο, βάρος και άσκηση.

Το εργαλείο μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.rainbowgroup.gr/el/wellness/hydration-calculator.html

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

12 ποτηρια μου εβγαλε, αν και πινω περισσοτερο! Γενικα υγρα, οχι μονο νερο. Αλλες αναγκες εχει μια κοπελα, ενας αντρας και ενα αθλητης.

Δημοσ.

Νομίζω τα παραλέτε. Ο γενικός κανόνας 8-10 ποτήρια νερό καθημερινά, ισχύει για όλους.

Δημοσ.
Νομίζω τα παραλέτε. Ο γενικός κανόνας 8-10 ποτήρια νερό καθημερινά, ισχύει για όλους.

κανόνας ή θεώρημα είναι αυτό;

Δημοσ.
Εισαι λαθος.
Δημοσ.

Τελείως άκυρο για διάφορους λόγους μεταξύ των οποίων είναι η θερμοκρασία/υγρασία του περιβάλλοντος και το τί ουσίες περιέχονται στη διατροφή που κάνεις. Ακόμα μη ξεχνάμε πως νερό λαμβάνουμε και μέσα από την τροφή σε αρκετές ποσότητες.

Βέβαια καλό είναι να πίνουμε όσο νερό μπορούμε και να μην το ξεχνάμε, για τους νεφρούς μας και μόνο. Απλά άμα το παρακάνεις μετά τη βγάζεις στο κατούρημα και δε βολεύει πάντα.

Υ.Γ. Δεδομένου πως αν πάμε για ένα κατούρημα μία μόνο φορά την ημέρα παίζει να φύγει μισό με ένα λίτρο υγρών και το ποτήρι είναι περίπου στα 250ml, υποθέτω το λιγότερο 3-4 ποτήρια ακόμα και το χειμώνα πρέπει να πίνουν όλοι. Αλλά είναι και θέμα διατροφής, παίζει να πιεις και λιγότερο αν φας κανά φρούτο πχ.

Δημοσ.
Εισαι λαθος.

Μακάρι να πίναμε όλοι τόσο ρε 'συ. Το χειμώνα τη βγάζω με 1-2 ποτήρια πριν πέσω για ύπνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...