Προς το περιεχόμενο

Αρχείο mkv κρυπτογραφημένο με md5

anlirader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορείς,πρέπει να σου δώσουν τον κωδικό,μιας και είναι 128bit δεν είναι πρακτικό να σπάσεις με οποιονδήποτε τρόπο ένα τέτοιο αρχείο.

Κατά κανόνα μην επιχειρήσεις να πάρεις και τον κωδικό αφού θα είναι σελίδα με ιούς.

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν έχω δεί τέτοιο αρχείο κρυπτογραφημένο και έχω κατεβάσει εκατοντάδες βίντεο.Δηλαδή το βάζεις να στο παίξει στον player και δεν το παίζει; Πρώτη φορά το ακούω...

Δημοσ.

OK τώρα μπερδεύτηκα. Νομιζα ότι το MD5 είναι αλγόρυθμος message digest και όχι κρυπτογράφησης με την διαφορά να έγκυται στο γεγονός ότι ένα αλγόριθμος κρυπτογράφησης σου επιτρέπει να πάρεις τα αρχικά δεδομένα μετά από αποκρυπτογράφηση ενο ο message digest ασχέτος του μεγέθους των αρχηκών δεδομένων θα παράγει ένα σταθερού μεγέθους αποτέλεσμα και δεν επιτρέπει την αποκωδηκοποιήση του το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολλή μικρό για μια ολόκληρη ταινία, το μόνο που μένει είναι το MD5 του κωδικού αποκωδικοποίησης της ταινίας αλλά αυτό σημαίνει ότι η ταινία είναι κρυπτογαφημένη με άλλο αλγόριθμο και όχι με MD5 και είτε χρησημοποιήται σαν γρήγορη μέθοδος επαλήθευσης του κωδικού ή σαν κωδικός.

Κάνω λάθος?

Όσο για MKV αρχεία εγώ τα παίζω με τον media player classic ή τον VLC.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και ένα screenshot που να δείχνει την απαίτηση κωδικού.

Συνήθως το md5 χρησιμοποιείται για έλεγχο του integrity του αρχείου που κατέβηκε με κάποιο πρόγραμμα σαν π.χ. το MD5 Check.

Ούτε εγώ έχω δει πουθενά mkv αρχείον κλειδωμένο με md5.

Δημοσ.

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις τους.Αλλά επειδή δεν κατέχω και πολλά από pc το διέγραψα από τον δίσκο και ησύχασα.

Δημοσ.

Μήπως κατέβασες κανένα trial player και έληξε η περίοδος χρήσης του και δεν σου επιτρέπει να παίξεις το αρχείο;Δοκίμασες άλλο mkv και στο έπαιζε ή όχι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...