Προς το περιεχόμενο

Μητρικη KAI μνήμες

KRIKON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠAIΔIA μια απορία μια μητρική που δέχεται μνήμες ραμ 800αρες και πανω ,ΘA δουλέψει με μικρότερες?667 ας πουμε.. θα ανοιξει ο υπολογιστης?ευχαριστώ

Δημοσ.
ΠAIΔIA μια απορία μια μητρική που δέχεται μνήμες ραμ 800αρες και πανω ,ΘA δουλέψει με μικρότερες?667 ας πουμε.. θα ανοιξει ο υπολογιστης?ευχαριστώ

Άν μιλάς για αυτήν την μητρική http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=m4cR4iaPdABNLtQa πήγαινε στο QVL και θα δείς ότι τις υποστηρίζει.

Δημοσ.

η μητρικη EINAI του αδερφού μου ΞEPΩ TI μνήμες υποστηρίζει TO ΛEΩ άλλωστε 800αρες KAI ΠANΩ ,EΓΩ EΓΩ KATI 667αρες και αναρωτιέμαι AN του τις δεχθεή η μητρική του..εστω στην συχνότητα που EINAI..AΠΛA AN ΘA ανιξει ο υπολογιστής ρωτάω με τις μικρότερες σε POΛOΓIA μνήμες ραμ..

Δημοσ.
η μητρικη EINAI του αδερφού μου ΞEPΩ TI μνήμες υποστηρίζει TO ΛEΩ άλλωστε 800αρες KAI ΠANΩ EΓΩ EΓΩ KATI 667αρες και αναρωτιέμαι AN του τις δεχθεή η μητρική του.?εστω στην συχνότητα που EINAI..AΠΛA AN ΘA αξίξει ο υπολογιστής ρωτάω με τις μικρότερες ρε POΛOΓIA μνήμες ραμ..

Καταρχήν ''μην φωνάζεις'' δεν θα σε φοβηθεί κανένας,κατά δεύτερον κάνε σωστές ερωτήσεις για να πάρεις σωστές απαντήσεις και κατά τρίτον ποιά είναι αυτή η μητρική που ντρέπεσαι να μας πείς....

Δημοσ.
Καταρχήν ''μην φωνάζεις'' δεν θα σε φοβηθεί κανένας,κατά δεύτερον κάνε σωστές ερωτήσεις για να πάρεις σωστές απαντήσεις και κατά τρίτον ποιά είναι αυτή η μητρική που ντρέπεσαι να μας πείς....

Δεν φωναζα απλα εγραφα απο κινητο με Τ9 και γινοταν αυτοματα caps.Να φωναξω για πιο λογο?Τελοςπαντον..Η μητρικη ηταν μια αsrock και επειδη εψαχνα τι προβλημα εχει επειδη δεν ανοιγε το Pc ειπα μπας και φταιει ο υποσυνχρονισμος τον Ram.Aλλα τελικα το προβλημα ηταν στα Slots των Ram

Δημοσ.
OK φίλε μου λάθος κατάλαβα :-),και δυστυχώς το πρόβλημά ήταν χειρότερο απ'ότι περίμενες.

αστα να πανε..και το 8εμα ειναι οτι ειναι η δευτερη μητρικη που παπαλα..ειχα την asus p5w deluxe και την πηρε μαζι του το τροφοδοτικο ετσι εβαλα μια ασροκ παλια του αδερφου μου αλλα και αυτη τιποτα(το προβλημα που ανεφερα) οποτε τωρα ειμαι στη αναζητηση και νεας μητρικης socket775 .Σκεφτομουν να αλλαξω και cpu αλλα πανε πολλα τα βαλαντια μετα.To 8eμα ειναι αν αξιζει να δωσω λεφτα για ξεπερασμενο socket κοιταγα κατι σε μεταχειρισμενο αλλα τιποτα και δυστχως το stock του πλαισιου δεν στελνει μεσω internet.Oποτε τωρα ψαχνω καμια οικονομικη mobo να με βολεψει κανα χρονο oso να κανω την κυρια αναβα8μση mobo cpu ram.Maλλον 8α ανοιξω thread για αγορα Μητρικης :eek:.Γκαντεμια στο φουλ.Εντωμεταξυ το τροφοτικο μου καηκε στο κλεισιμο του PC ουτε καν το πιεσα ..Τελοσπαντ αλλα καπελο αυτο..

ExΕτε να μου προτινετε καμια μητρικη αξιολογη σε λογικες τιμες?

Δημοσ.

Για παραγγελία από το Πλαίσιο μία από αυτές http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Products=1175912,1173901 απλώς πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους εάν έχουν παρελκομένα (κυρίως backplate) γιατί είναι σε συσκευασία bulk(δηλαδή μέσα σε σακουλάκι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...