LuNaTiC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλήμερα ! Αναφέρομαι το site της υπογραφής μου... Ήμασταν από την αρχή σε έναν ελληνικό server ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε να μας καλύψει από θέμα Bandwidth... η για να το πω πιο καλά για να ανέβουμε σε θέμα Bandwidth ανέβαινε πολύ το κόστος. Ο ίδιος ο υπεύθυνος μας πρότεινε να παμε σε κατι συνεργάτες του στην Αμερικη και να πληρώσουμε ενα ποσό για απεριόριστο Bandwidth κτλ ... το καναμε και απο τοτε το site ειναι τρομερά αργό... βγάζει συχνά errors και γενικά ειμαι πολυ απογοητευμένος απο το ολο θεμα. Όπως ειναι λογικό δεν εχω σκοπό να μείνω αλλο εκει περα... οπότε ψάχνω για νεο server ... Αυτο που σκέφτομαι ειναι να μην ρισκάρω ξανά για server Αμερικής και να μείνω κάπου Ευρώπη. Έχετε να προτείνετε κατι καλο? Καλο ειναι απο αυτο που προτείνετε να έχετε οι ίδιοι εμπειρία και οχι φήμες παρακαλώ !!! Ευχαριστώ πολύ !
leukonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ την tophost και την hol. Η tophost έχει πολύ καλές τιμές αλλά αρκετά μεγάλο ping.. Η hol έχει καλή απόκριση αλλά στοιχίζει αρκετά. Οπότε θα πρότεινα να πας σε tophost.
Zaxi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να δεις και τα πακέτα εδώ: http://www.1host.gr/web-hosting/
LuNaTiC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου αυτά είναι απο Ελλάδα? ...Δεν νομίζω να υπάρχει ελληνικό web hosting που να προσφέρει Unlimited υπηρεσίες χωρίς να θέλει να σου πάρει ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... Ενδιαφέρομαι αν οχι για unlimited disk space & bandwidth ... τουλάχιστον πολύ μεγάλα νούμερα... Ευχαριστώ
Zaxi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα Lunatic, Unlimited δεν υπάρχει Όποιος σου πουλήσει unlimited, να κοιτάξεις τους όρους χρήσης!! Αν θέλεις hosting από Ελλάδα, με σερβερς στην Ελλάδα, κοίτα την hyperhosting.gr Αν θέλεις αρκετό bandwidth, κοίτα Ελληνικές εταιρείες με σερβερς στο εξωτερικό, όπως αυτή που σου έδωσα!
LuNaTiC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω κολλημα να βρω server εkτος Ελλαδας...ισα ισα προτιμω Ελλαδα για θεματα ταχυτητων επικοινωνιας κτλ... απλα θεωρω οτι εδω θα μου πιασουν το *ωλο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.