Προς το περιεχόμενο

QUIZ Αθλητικά

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ανρι πήρε ch l με την Μπάρτσα.Στην Άρσεναλ που τα έπαιρνε όλα ήταν.Τον δίνω μεγάλες πιθανότητες.(Δεν είμαι σίγουρος και εγώ για κύπελλο.) Ο Τουρέ πρέπει να μην εχει παίξει ποτέ του euro σαν γνήσιος Αφρικανός.:lol: Και δεν πρέπει να έχει πάρει και ch l.

Δημοσ.
Α τον άλλον τον Τουρέ λες;Δεν έχει πάρει τίποτα στην Αγγλία.

πριν τη μπαρθελόνα ήταν σε μια άλλη μεγάλη ευρωπαική ομάδα :lol: και πήρε πρατάθλημα και κύπελλο.

αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα, θελει ΤΛ και Euro, δεν εχει σημασια εθνικοτητα ή ομαδα αλλα σιγουρα το πρωταθλημα να ειναι Αγγλια και το Κυπελλο Αγγλια?

Τοτε και ο Ανελκα και ο Ανρι το πιανουν το οριο

Δημοσ.
ο Ανελκα εχει σιγουρα ΤΛ με Ρεαλ, Ευρωπαικο με Γαλλια και Πρωταθλημα με Τσελσι, δεν ειμαι σιγουρος για Κυπελλο

We have a winner....

Peter Schmeichel: European Championship - Denmark 1992, Premiership, FA Cup, Champions' League - 1999

Nicolas Anelka: European Championship - France 2000, Premiership, FA Cup - Arsenal 1998, Champions' League - Real Madrid 2000

http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Anelka

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Schmeichel

Eιναι και ο Ανρι τελικα που το εχει κατεφερει αυτο, εχετε δικιο.Σορυ και παλι αλλα τυπικα ο Καιζερ το απαντησε πρωτος σωστα αρα...:lol::lol:

Αν ειχα βαλει το κουιζ ξεκινωντας "πειτε μου 2" αντι για "πειτε μου τους 2" δεν θα'χαμε προβλημα αλλα δεν το θυμομουνα για τον Ανρι.Σορυ.Καιζερ βαλε αν θες.

Δημοσ.
πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ μπερδευτική η ερώτηση και δε πήρα χαμπάρι

μπαν τον speedy ΤΩΡΑ :P

Δοθηκαν οι απαραιτητες διευκρινησεις ομως.:-)

Δημοσ.

Αφου δεν βαζει κανενας,βαζω ενα καινουργιο.

Πειτε μου 4 παικτες που εχουν αγωνιστει σε 4 διαφορετικες ομαδες οι οποιες εχουν κατακτησει το Τσαμπιονς Λιγκ αλλα οι ιδιοι(παιχτες) δεν το κατεκτησαν ποτε.

Παραδειγμα υποθετικο:o Καραγκουνης εχει αγωνιστει σε Μιλαν,Ρεαλ,Μαντσεστερ,Μπαγερν.Αυτες οι ομαδες το εχουν σηκωσει αλλα οχι ο Καραγκουνης.

ΥΓ:Οταν λεω Τσαμπιονς Λιγκ εννοω την κουπα και οχι την διοργανωση.Αρα και πριν το 1992 ή οποτε τελος παντων δημιουργηθηκε με την καινουργια μορφη του

Δημοσ.

1.Χούντελαρ.Μίλαν,Ρεάλ,Άγιαξ,Αιτχόβεν.

2.Ζλάταν.Μίλαν,Μπάρτσα,Ίντερ,Γιουβέντους,Άγιαξ.

3.Ρονάλντο.Μίλαν,Ρεάλ,Ίντερ,Μπαρτσελόνα,Αιτχόβεν,

Eίμαι μεταξύ Καναβάρο,Ζέντεν,Ράιζινγκερ αλλά δεν θυμάμαι

*Αν έχει πάρει ch l η Παρμα για τον πρώτο αν έχει πάρει

4.Καναβάρο Γιουβέντους,Ρεάλ,Ίντερ,Πάρμα

*Αν έχει πάρει ch l η Μαρσέιγ για τον δεύτερο(νομίζω πως έχει πάρει) αν ναι τότε 4.Ζέντεν.Μαρσέιγ,Λίβερπουλ,Μπαρτσελόνα,Αιτχόβεν.

*Αν ήταν στον Άγιαξ του 94 o τρίτος η ήταν πιο μετά.Αν δεν ήταν 4.Ραιζιγκερ.Αιτχόβεν,Μίλαν,Μπαρτσελόνα,Άγιαξ.

Δημοσ.

Μπραβο Νικο.Οι 3 πρωτοι ειναι σωστοι και απο τους αλλους ο Ζεντεν ειναι μονο σωστος διοτι ο Καναβαρο εχει παιξει σε 3 ομαδες που σηκωσαν Τσ.Λιγκ(η Παρμα δεν εχει παρει βεβαια) και ο Ραιζιγκερ ηταν μελος της ομαδας του 95 που το σηκωσαν.

Η φαση ειναι οτι μονο ο Ροναλντο ηταν απ'αυτους τους 4 που ποσταρες που ειχα στο μυαλο μου.Οι υπολοιποι Σοντερς,Βαν Χοιντονγκ και Μπλανκ.ΒΤW,τι αδικια αυτος ο τεραστιος παιχτης που λεγεται Ροναλντο να μην εχει σηκωσει τη μεγαλυτερη κουπα σε επιπεδο συλλογων.

Δημοσ.

Πες και τους άλλους 3 που είχες στο μυαλό σου.Οι 3 πρώτοι ήταν εύκολοι.Μετά πήρα σβάρα Ολλανδούς-psv-ajax και μου έκατσε στο μυαλό και ο Καναβάρο που είχε 3 ομάδες χωρίς να πάρει κύπελλο σίγουρες αλλά δεν ήμουν σίγουρος για κανέναν.

Eρώτηση:Ποιός ποδοσφαιριστής έχει μπεί στο ρεκόρ γκίνες επειδή έχασε 3 πέναλτι σε έναν 90άλεπτο αγώνα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...