MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω και δεν πιστευω βασικα οτι καποιος παρακολουθει ακομη το θεμα... αλλα τελικα τις χτυπησα τις 2 460 και οχι οποια και οποια υλοποιηση... την καλυτερη και ακριβοτερη βασικα που υπαρχει σε GTX460 και ενα σας λεω... το pc μου βγαινει ακλοκαριστο τελειως 3 στο club sli αν το γνωριζετε χωρις ουτε i7 ουτε τιποτα .. και δευτερο αν κλοκαρω :-D:-D δεν εχει κατι αλλο να πω Βλεποντας το συστημα της υπογραφης σου, μια ερωτησουλα. Το τροφοδοτικο σου δεν ζοριζεται/ανεβαζει θερμοκρασιες/κανει θορυβο ? Καλοριζικες και καλοδουλευετες. Το 2 χ 460 ειναι απτα καλα vfm για SLI, αν και εξισου vfm και καλα πιστευω πως ειναι τα 2 χ 6850 πλεον.
nem52 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικες φίλε μου. Ποιές πήρες τελικά και πόσο? Τσιμπισα 2 απο τις msi hawk αν τις ξερεις.. ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε 460. η μαλακια ειναι.. οτι εγω ημουν ανυπομονος και πληρωσα 246 την μια και 248 την αλλη (η δευτερη ηταν κιολας η talon atack edition) ενω μετα απο μια εβδομαδα επεσαν στα 215 και οι δυο τεσπα το ξεπερασα ομως ---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ---------- Βλεποντας το συστημα της υπογραφης σου, μια ερωτησουλα.Το τροφοδοτικο σου δεν ζοριζεται/ανεβαζει θερμοκρασιες/κανει θορυβο ? Καλοριζικες και καλοδουλευετες. Το 2 χ 460 ειναι απτα καλα vfm για SLI, αν και εξισου vfm και καλα πιστευω πως ειναι τα 2 χ 6850 πλεον. Κοιτα απο θορυβο ουτε καν... ειναι και το silent κιολας.. πιο πολυ ακουω την pump της υδροψυξης παρα το τροφοδοτικο.. καταλαβαινεις... τωρα για θερμοκρασια το ιδιο.. το ακουμπαω και κρυωνω.. για το αν ζοριζεται δεν ξερω... προχτες δοκιμασα να κανω καλο o/c και μ ου εβγαζε μπλε οθονες.. δεν ξερω αν εφταιγε το τροφοδοτικο η απλα εγω εκανα παπαριες.. παντως θα με βοηθουσε αν καπου εβρισκα η καποιο καλοπαιδο μου δανειζε ενα τετοιο να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.