Προς το περιεχόμενο

460gtx sli :-)

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη μια προσπαθεια που εκανα για sli με 2 9800gt απετυχε παταγοδως σκεφτηκα να βαλω τα μεγαλα μεσα... λεω να χτυπησω ενα sli με 2 460gtx.. μετα απο καιρο (μολις σκασει το bayoko ;) λεω να χτυπησω και δυο koolance vid waterblosks και να τι βαλω στην υδροψυξη που εχω, και ακομα πιο μετα καμια φθηνη 9800 για physx) λεω για 2 απο αυτες επειδη εχω πιστωτικο στο e-shop κοιταω απο εκει... το προβλημα ειναι οτι εχω 600W τροφοδοτικο και δεν ειμαι σιγουρος τις θα τις σηκωσει.. εσεις τι λετε? πρωτον αξιζει? και δευτερον θα την παλεψει το τροφοδοτικο? δωστε μου τα φωτα σας..

EDIT: με αυτο εδω το vid [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pC96NW2-oMM[/ame] βλεπω οτι μαλλον την παλευει το τροφοδοτικο και μαλιστα αυτος χρησιμοποιει και 1gb καρτες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι δεν σκεφτεσαι κατι σε single gpu και πας απο sli σε sli???

Γιατι τοσο καιρο με single 9800gt δεν ειδα χαιρι!!! :P

---------- Προσθήκη στις 04:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:20 ----------

Δε θυμάμαι πότε είδα για τελευταία φορά VGA σε κάρτα γραφικών.... Βγάζουν ακόμα????

Τι με ενδιαφερει εμενα...? δεν παν να εχει οτι θελει... εγω το dvi θελω

Δημοσ.
Τι με ενδιαφερει εμενα...? δεν παν να εχει οτι θελει... εγω το dvi θελω

Απλά κόντευα να ξεχάζω τι χρώμα έχει.... Μία απλή παρατήρηση έκανα!

Υπάρχει και με λιγότερα χρήματα αν σε ενδιαφέρει και από άλλο κατάστημα... παράδειγμα

Δημοσ.
Απλά κόντευα να ξεχάζω τι χρώμα έχει.... Μία απλή παρατήρηση έκανα!

Υπάρχει και με λιγότερα χρήματα αν σε ενδιαφέρει και από άλλο κατάστημα... παράδειγμα

ναι γαμω το κωλο e-shop mου το ξερω αλλα εχω εκει πιστωτικο... μηπως ξερετε αν δικαιουμαι να παρω τα χρηματα απο το πιστωτικο?

Δημοσ.
Γιατι τοσο καιρο με single 9800gt δεν ειδα χαιρι!!! :P

ενταξει μη συγκρινεις τωρα την 9800 με την gtx460... :lol: :lol:

η 460 768mb ειναι κατα την γνωμη μου απο τις καρτες που εχουν τρελο vfm αμα τις κανεις sli οπως επισης και με cf οι 5770 και οι 5750 (ειδικα οι 5750...)

τωρα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να πηγαινεις απο την αρχη με σκοπο να κανεις sli...

σε πολλα reviews παντως εχει επιδοσεις αρκετα ανωτερες απο gtx480... :confused:

Δημοσ.
ενταξει μη συγκρινεις τωρα την 9800 με την gtx460... :lol: :lol:

η 460 768mb ειναι κατα την γνωμη μου απο τις καρτες που εχουν τρελο vfm αμα τις κανεις sli οπως επισης και με cf οι 5770 και οι 5750 (ειδικα οι 5750...)

Ναι ενταξει και για αυτο προτιμησα αυτες και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω την 9800 με την 460.. απλα απο τοτε που πηρα pc δεν εχω ευχαριστηθει γραφικα ολο στο low και να φανταστεις στο πρωτο μου pc ημουν με ενσωματομενη... τι να ηξερα και εγω τοτε ο καημενος οτι μου λεγανε το εχαβα.. και την 9800 ακομη αργησα ου την πηρα οταν ειχα βγει οι αλλες και ειχε πεσει η τιμη της και εκεινη την περιοδο δεν εσκιζε κιολας.. τεσπα επισης αφου πληρωσα αυτην την μητρικη ειπα να το εκμεταλευτω και αφου επιασα τωρα και δουλεια (φοιτητης γαρ... :P ) ειπα να τα ριξω εκει και εχω και ενα πιστωτικο απο εκει 130 ευρα οποτε θα μου κατσει λιγο καλυτερα :-)

τωρα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να πηγαινεις απο την αρχη με σκοπο να κανεις sli...

σε πολλα reviews παντως εχει επιδοσεις αρκετα ανωτερες απο gtx480... :confused:

Για αυτο χαιρομαι και εγω γιατι διαβαζω οτι εχει επιδοσεις καλυτερες απο την 480 :P

οσο για το αλλο και εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα θα παει η δουλεια οπως και με την 9800 που δηλαδη λεω κατσε να ξεκινησω με αυτην και περνω και αλλη.. παπαρια πηρα.. για αυτο λεω να τις παρω απο την αρχη να τελειωνω (και να ειναι και ολοιδιες για να εχω τα μεγιστα αποτελεσματα)...

Δημοσ.

Μία GTX460 φτάνει και περισσεύει για να ευχαριστηθείς όλα τα games με full details σε (σχεδόν) όλες τις αναλύσεις.

Δημοσ.

με τις δικες μου τις εχω καταχαρει σε ολα τα παιχνιδια μεχρι και τα πιο βαρια! πχ στο νεο το μαφια2 μοθ βαραει χαλαρα 65 fps:-) ειναι overclock απο την μαμα και πανε μια χαρα !!

Δημοσ.
Μία GTX460 φτάνει και περισσεύει για να ευχαριστηθείς όλα τα games με full details σε (σχεδόν) όλες τις αναλύσεις.

Κατα την προσωπικη σου γνωμη δεν αξιζει..? εγω παντως σκοπευα να κανω αυτο να παρω και ενα ακομη δισκο για να κανω Raid και ειχα σκοπο να παρατησω το pc (αν αντεξω... )

και να ασχοληθω με αλλα πραγματα για πολλα χρονια και οχι να εχω στο μυαλο μου την αναβαθμιση καθε μερα οπως τωρα.. με λιγα λογια θελω να το τελικιασω και να το παρατησω για πολυ καιρο για αυτο σκεφτομαι ετσι... (να παρατησω να των πειραζω οχι να τον χρησιμοποιω )

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τι να κάνεις τα λεφτά σου και περνάς τις φοιτητικές σου ώρες bench-άροντας νουμεράκια, αξίζει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι, μία GTX460 είναι υπέρ αρκετή για τα σημερινά δεδομένα.

Η δεύτερη 460 δε θα σου κάνει ούτε μακροπρόθεσμα απόσβεση.

Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί imho.

Δημοσ.

Άρα για αρχή παίρνεις μια single 460 και αν δεν σου αρέσει βάζεις και μια δεύτερη :)

Γιατί δεν παίρνεις αντί για 2η 460 έναν ssd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...