Προς το περιεχόμενο

windows xp προβλημα με συμβολα...

TasosPk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω ειχα τα windows 7 ειχα βαλει στο ονομα μου στο facebook μια κινεζικη λεξη και στο μσν γυρω απο το ονομα μου ενα σπαθι(το σημα της τραπουλας :P ) ,τωρα που περασα τα xp δεν εμφανιζονται αυτα τα συμβολα(εμφανιζονται η ως αδεια κουτακια η ως κουτακια με αρι8μους μεσα) και γενικα δεν φαινετε σχεδον κανενα συμβολο...τι παιζει? :P

Δημοσ.

Σου λείπουν η ανάλογες γραμματοσειρές αν μπορείς να θυμηθείς τα ονόματά τους μπορείς να της κατεβάσεις εύκολα από το ιντερνέτ.

Δημοσ.
Σου λείπουν η ανάλογες γραμματοσειρές αν μπορείς να θυμηθείς τα ονόματά τους μπορείς να της κατεβάσεις εύκολα από το ιντερνέτ.

μα δεν ειχα βαλει καποια γραματοσειρα στα 7 :/

Explorer χρησιμοποιείς ? Έχεις κατεβάσει τον ΙΕ8 στα xp?

Firefox χρησιμοποιω...explorer εχω περασμενω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι (ο 7 η ο 8) το cd με το οποιο εκανα φορματ ειναι SP3 και εχει και wmp11...

παντως και στον IE παλι τα βγαζει οπως να ναι!

Δημοσ.
μα δεν ειχα βαλει καποια γραματοσειρα στα 7 :/

Ναι αλλά τα 7 είναι και 10 χρόνια μετά :lol: ,αυτό με τα κουτάκια είναι, ή γραμματοσειρά ή λάθος στην κωδικοποίηση της σελίδας από τον browser.

Δες και εδώ να δεις για τη μιλάμε.

Δημοσ.
Ναι αλλά τα 7 είναι και 10 χρόνια μετά :lol: ,αυτό με τα κουτάκια είναι, ή γραμματοσειρά ή λάθος στην κωδικοποίηση της σελίδας από τον browser.

Δες και εδώ να δεις για τη μιλάμε.

μαλιστα...αλλα δεν βλεπω πιθανη επιδιωρθωση στο λινκ...

Επι τις ευκαιριας εχω κ αλλο ενα προβληματακι...

Αυτο..

149silt.jpg

Τα windows ειναι στα αγγλικα λες αν κατεβασω καποιο language pack και το αφησω στα αγγλικα να διωρθωθει αυτο???(το εχω και σε αλλα προγραματα)

Δημοσ.

Μήπως τα προγράμματα αυτά που βγάζουν πρόβλημα τα έχεις από προηγούμενη εγκατάσταση;

Κατέβασε τα ξανά για το λειτουργικό που έχεις τώρα.

Τα windows ειναι στα αγγλικα λες αν κατεβασω καποιο language pack και το αφησω στα αγγλικα να διωρθωθει αυτο???(το εχω και σε αλλα προγραματα)

Όχι αλλά μπορείς να αλλάξεις το locale και ίσος να φτιάξει.

Δημοσ.
Μήπως τα προγράμματα αυτά που βγάζουν πρόβλημα τα έχεις από προηγούμενη εγκατάσταση;

Κατέβασε τα ξανά για το λειτουργικό που έχεις τώρα.

Όχι αλλά μπορείς να αλλάξεις το locale και ίσος να φτιάξει.

Οχι μιας κ εσβησα ολο τον δισκο πριν περασω τα xp και τα προγραματα τα περασα εγω..

Το location ειναι greece....

πφφφφ....

Δημοσ.
Όχι location Οουφφφ,System locale και μάλιστα για τα non-unicode,έτσι ώστε να δείχνει σωστά οτιδήποτε δεν είναι asci.

language-for-non-unicode-programs.png

και που ακριβως βρισκετε αυτο στα xp?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...