Silvershot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε ο τεχνικός να ισιώσει τα pin και τελικά σου είπε δεν γίνεται , η δεν το προσπάθησε καν και σου είπε ότι θέλεις καινούρια..? Δεν με πηραν ακομα απο το VS. Ο υπαλληλος στο καταστημα χθες ειπε οτι θα την κοιταξει τεχνικος να δει τι μπορει να κανει.
Silvershot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πηρα τηλεφωνο( μιας και εκεινοι δεν πηραν ), και ο τεχνικος ειπε οτι δεν μπορει να επιδιορθωθει. Επισης τονισε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ηρθε ετσι η μητρικη, μιας και όλα τα προϊόντα ερχονται σφραγισμενα στο καταστημα. και αυτος που το ξερει δηλαδη? τσεκαρε αν η μητρικη ηταν ενταξει?? ΕΛΕΟΣ!!! Τωρα με ειπε να επικοινωνησω τυ Δευτερα με τον υπευθυνο του καταστηματος για να καταληξουμε καπου. Παιδια αν δεν καταληξει υπερ μου αυτη η ηστορια εχω χασει 200 ευρω και δεν προκειται να παραγγειλω απο αυτους ξανα.
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν καταλήξετε κάπου, ζήτα την παλιά σου μητρική και προσπάθησε να ισιώσεις μόνος σου τα πινάκια πριν παραγγείλεις καινούρια... Δεν έχεις τίποτα να χάσεις....
Silvershot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν καταλήξετε κάπου, ζήτα την παλιά σου μητρική και προσπάθησε να ισιώσεις μόνος σου τα πινάκια πριν παραγγείλεις καινούρια...Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.... σωστα, αλλα ο τεχνικος λεει οτι λιγο αδυνατο. και απο την αλλη, αξιζει να ρισκαρω να κανω boot και να διαλυσω και τον επεξεργαστη?????? ( στη περιπτωση βεβαια που καταφερω να ισιωσω τα πινακια.. )
filip123go Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα... Να σου πω την αλήθεια λίγοι τεχνικοί θα έμπαιναν στον κόπο, έστω να προσπαθήσουν να τα ισιώσουν.... Το πιο πιθανόν είναι να είδε ο τεχνικός πως ήταν τα πιν και να σου είπε απλά ότι δεν γίνεται χωρίς να προσπαθήσει καν... Και δεν νομίζω να πάθει κάτι ο επεξεργαστής... Στην χειρότερη να μην δουλεύει... Να μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως... Κάνε εσύ ότι νομίζεις πως είναι το καλύτερο...
Thrylos7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εχω τη συγκεκριμενη μητρικη και δεν ηρθε με κανενα στραβωμενο πινακι. Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι στη δικια σου δεν ηταν εξαρχης. Γενικα ειναι πολυ καλη μητρικη για ολες τις χρησεις , και overclock και απλο μηχανημα , οτιδηποτε, οποτε αν πας σε αλληη παρε την ιδια θα ελεγα, και για το φοβο τον ιουδαιων ελεγχε τα πινακια στο μαγαζι πριν φυγεις. Αποκει και περα, ειχα παρει μια DFI 1366 και ειχε εξαρχης στραβωμενα μερικα Pins...τα ειδα, και παρ'ολ'αυτα εστησα το συστημα και δουλεψε κανονικα σε πρωτη φαση. Αλλα αργοτερα ειδα οτι δε γινοταν με τιποτα να βαλω triple channel, γενικα με τριτη μνημη δεν μπουταρε καν. (δεν ειανι και βεβαιο οτι φταιγανε τα πινακια γι'άυτο βεβαια...). Τη γυρισα στο Πλαισιο και για αρχη την πηραν για ελεγχο, ενας συμπαθεστατος τεχνικος. Με πηρε την αλλη μερα μου ειπε δε δουλευει κλπ ελα να παρεις οτι θες. Παω να παρω και πεφτω σε αλλον τεχνικο που δεν ειχε ιδεα του συμβαντος. Κοιταζει το χαρτι και βρισκει τη μητρικη, και ερχεται και μου κανει σκηνη "τι ειναι αυτα ρε φιλε, αφου την εεις στραβωσει εδω δε το βλεπεις...πως να δουλεψει? Αυτη η μητρικη ειναι εκτος εγγυησης...." ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ! Τελικα κρατησα την ψυχραιμια μου, τον εβαλα ναπαρει τηλεφωνο το αλλο παλικαρι που ειχε ασχοληθει και με βαρια καρδια μου εδωσε ενα πιστωτικο και πηρα την gigabyte που εχεις και εσυ. Συτμπερασματα απο ολη αυτη την ιστοριουλα : 1) Γινεται να εχει στραβωμενα πινακια εξαρχης, αλλα ειναι πολυ σπανιο και γι'αυτο ειναι δυσπιστοι, επειδη πολλοι "ασχετοι" μπορει να πανε να στησουν μονοι τους συστημα και καθως βαζουν τον επεξεργαστη να την κανουν τη μλκια, δε θελει πολυ με το κολοσυστημα της Ιντελ...παλια μια χαρα ηταν με τα πινακια πανω στο cpu... Δυστυχως ειναι τρυπα του συστηματος αυτη, γιατι επειδη ειναι τοσο εξαιρετικα σπανιο ειναι θεμα του ποιος θα πιστεψει ποιον και θα κανει πισω. Ειναι σα να παρεις πχ μια καρτα γραφικων και να γυρισεις σπιτι να ανοιξεις το κουτι και να μην υπαρχει καρτα μεσα....ενταξει θα σε πιστεψει κανεις αμα γυρισεις στο μαγαζι? Αμα στην τελικη ηταν τοσο "ευπιστοι" μετα θα κανανε abuse πολλα ατομα και θα παιρνανε δευτερα πραγματα τζαμπα ετσι... Το μονο που θα μπορουσες να κανεις, ειναι αμα την παρεις και γυρισεις σπιτι και δεις τα πινακια να επιστρεψεις στο μαγαζι εντος μιας ωρας....ε εκει ενταξει να σου πουν οτι προλαβες και εκατσες και εστησες συστημα και τα στραβωσες ειναι γελοιοι... Αλλα δεν ειναι παντα εφικτο κατι τετοιο. Εγω πχ μαζευα κομματια τοτε με τη DFI και μεχρι να ερθει ο CPU και ολα τα αλλα η μητρικη ειχε μεινει στο κουτι της για 20 μερες....με το που ειδα τα στραβα πινς με ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι ηξερα οτι αντε να αποδειξω μετα απο 20 μερες οτι ηταν ετσι εξαρχης, οποτε την εστησα και ανακουφιστηκα οταν δουλεψε αφου σκεφτηκα θα αποφυγω την αλλαγη. Τελικα δεν την απεφυγα αλλα επειδη πηγα ολο το συστημα και δουλευε και ειχε προβλημα μονο στην εξτρα μνημη, και επεσα σοτν καλο τεχνικο για αρχη, εγινε η δουλεια μου, ευτυχως... 2) Οτι και να κανεις κατεληξε παλι στο ιδιο μοντελο, δεν εχει ανταγωνισμο μεχρι τα 300 ευρω 3) Σε καθε μαγαζι ειναι θεμα που θα πεσεις, υπαρχουν μαλακες, υπαρχουν και αριστοι, απο την ιστοριουλα μου πχ δε προκυπτει καποια διαφημηση/δυσφημηση για το Πλαισιο, επεσα σε εναν γαματο και σε ενα μαλακα μεσα σε 2 μερες...
Silvershot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εχω τη συγκεκριμενη μητρικη και δεν ηρθε με κανενα στραβωμενο πινακι. Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι στη δικια σου δεν ηταν εξαρχης. Γενικα ειναι πολυ καλη μητρικη για ολες τις χρησεις , και overclock και απλο μηχανημα , οτιδηποτε, οποτε αν πας σε αλληη παρε την ιδια θα ελεγα, και για το φοβο τον ιουδαιων ελεγχε τα πινακια στο μαγαζι πριν φυγεις. Αποκει και περα, ειχα παρει μια DFI 1366 και ειχε εξαρχης στραβωμενα μερικα Pins...τα ειδα, και παρ'ολ'αυτα εστησα το συστημα και δουλεψε κανονικα σε πρωτη φαση. Αλλα αργοτερα ειδα οτι δε γινοταν με τιποτα να βαλω triple channel, γενικα με τριτη μνημη δεν μπουταρε καν. (δεν ειανι και βεβαιο οτι φταιγανε τα πινακια γι'άυτο βεβαια...). Τη γυρισα στο Πλαισιο και για αρχη την πηραν για ελεγχο, ενας συμπαθεστατος τεχνικος. Με πηρε την αλλη μερα μου ειπε δε δουλευει κλπ ελα να παρεις οτι θες. Παω να παρω και πεφτω σε αλλον τεχνικο που δεν ειχε ιδεα του συμβαντος. Κοιταζει το χαρτι και βρισκει τη μητρικη, και ερχεται και μου κανει σκηνη "τι ειναι αυτα ρε φιλε, αφου την εεις στραβωσει εδω δε το βλεπεις...πως να δουλεψει? Αυτη η μητρικη ειναι εκτος εγγυησης...." ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ! Τελικα κρατησα την ψυχραιμια μου, τον εβαλα ναπαρει τηλεφωνο το αλλο παλικαρι που ειχε ασχοληθει και με βαρια καρδια μου εδωσε ενα πιστωτικο και πηρα την gigabyte που εχεις και εσυ. Συτμπερασματα απο ολη αυτη την ιστοριουλα : 1) Γινεται να εχει στραβωμενα πινακια εξαρχης, αλλα ειναι πολυ σπανιο και γι'αυτο ειναι δυσπιστοι, επειδη πολλοι "ασχετοι" μπορει να πανε να στησουν μονοι τους συστημα και καθως βαζουν τον επεξεργαστη να την κανουν τη μλκια, δε θελει πολυ με το κολοσυστημα της Ιντελ...παλια μια χαρα ηταν με τα πινακια πανω στο cpu... Δυστυχως ειναι τρυπα του συστηματος αυτη, γιατι επειδη ειναι τοσο εξαιρετικα σπανιο ειναι θεμα του ποιος θα πιστεψει ποιον και θα κανει πισω. Ειναι σα να παρεις πχ μια καρτα γραφικων και να γυρισεις σπιτι να ανοιξεις το κουτι και να μην υπαρχει καρτα μεσα....ενταξει θα σε πιστεψει κανεις αμα γυρισεις στο μαγαζι? Αμα στην τελικη ηταν τοσο "ευπιστοι" μετα θα κανανε abuse πολλα ατομα και θα παιρνανε δευτερα πραγματα τζαμπα ετσι... Το μονο που θα μπορουσες να κανεις, ειναι αμα την παρεις και γυρισεις σπιτι και δεις τα πινακια να επιστρεψεις στο μαγαζι εντος μιας ωρας....ε εκει ενταξει να σου πουν οτι προλαβες και εκατσες και εστησες συστημα και τα στραβωσες ειναι γελοιοι... Αλλα δεν ειναι παντα εφικτο κατι τετοιο. Εγω πχ μαζευα κομματια τοτε με τη DFI και μεχρι να ερθει ο CPU και ολα τα αλλα η μητρικη ειχε μεινει στο κουτι της για 20 μερες....με το που ειδα τα στραβα πινς με ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι ηξερα οτι αντε να αποδειξω μετα απο 20 μερες οτι ηταν ετσι εξαρχης, οποτε την εστησα και ανακουφιστηκα οταν δουλεψε αφου σκεφτηκα θα αποφυγω την αλλαγη. Τελικα δεν την απεφυγα αλλα επειδη πηγα ολο το συστημα και δουλευε και ειχε προβλημα μονο στην εξτρα μνημη, και επεσα σοτν καλο τεχνικο για αρχη, εγινε η δουλεια μου, ευτυχως... 2) Οτι και να κανεις κατεληξε παλι στο ιδιο μοντελο, δεν εχει ανταγωνισμο μεχρι τα 300 ευρω 3) Σε καθε μαγαζι ειναι θεμα που θα πεσεις, υπαρχουν μαλακες, υπαρχουν και αριστοι, απο την ιστοριουλα μου πχ δε προκυπτει καποια διαφημηση/δυσφημηση για το Πλαισιο, επεσα σε εναν γαματο και σε ενα μαλακα μεσα σε 2 μερες... Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Ναι οτι και να γινει θα παρω την ιδια μητρικη
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω αυτη εχω και δεν εχω καποιο προβλημα.. Αυτα τα πινακια δεν φαινονται καν πάντως! Πως διαολο στραβοσε:S
Silvershot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω αυτη εχω και δεν εχω καποιο προβλημα.. Αυτα τα πινακια δεν φαινονται καν πάντως!Πως διαολο στραβοσε:S Εμενα μου λες?! ακουμπησα ενα με το δαχτυλο μου για να δω ποσο ευαισθητα ειναι και ουτε καν εγειρε.. τεσπα τι να πεις. θα καταληξω τη δευτερα
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Για αυτο που ελεγα με την πιεση ειναι καπως περιεργο να το εξηγησω. Εννοω οτι οταν πας να τον κουμπωσης αν τον συρεις λιγο...και με λιγη παραπανω πιεση στραβωνουν. Εχω στησει παρα πολλα pc και εχω στραβωσει μονο μια φορα pinakia σε 1366 και επερνα ορκο οτι δν το ειχα κανει εγω. Και στην Gigabyte Extreme ειδα παρα πολλες σελιδες να αναφερουν οτι ερχετε με στραβωμενα pinakia γιατι εχει στην συσκευασια και καλα πανω την εξτρα ψυκτρα για το chipset. Αλλα καμια εταιρια δεν θα σου δωσει εγγυηση για στραβωμενα pins. Γιατι και εσυ να μην το εκανες αντε να αποδηξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς το θέμα μετά από τόσο καιρό αλλά θα ήθελα να μάθω αν έγινε τίποτα τελικά με το θέμα και να μοιραστώ την παρόμοια ιστορία μου. Κανένα καλό νέο μήπως; Έχω και εγώ μια μητρική socket 1366 της ASUS μοντέλο p6t deluxe v2. Το πήρα στις 7/7/2009 από www.smartcomputer.gr μέσω ιντερνετ και με το που έφτασε στα χέρια μου είχε 4 στραβωμένα Pin στην βάση για την cpu. Με το που το είδα τρελάθηκα και το επέστρεψα πίσω καθώς ότι το είχα πάρει. Η υποστήριξη που είχα από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν ελεεινή! Μόλις το είδαν το πρόβλημα άρχισαν να με κατηγορούν ότι εγώ φταίω και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Με τα πολλά όταν πείστηκαν ότι δεν πείραξα τίποτα, επικοινώνησαν με την προμηθευτή τους (Infoquest) για αλλαγή. Με τα πολλά η Infoquest δεν τους την άλλαζε την μητρική οπότε και αυτός με την σειρά του δεν μου την άλλαζε. 250ευρώ χαμένα λοιπόν. Με τα πολλά και αφού είχα απελπιστεί με την Ελληνική αγορά και αφού είπα πραγματικά είπα ότι δεν ξαναγοράζω components άπο ελληνικό κατάστημα, βάζω πάνω την cpu που είχα αγοράσει ήδη και την μνήμη 2x4gb και παίζαν κανονικά (για καλή μου τύχη). 2.5 χρόνια έχουν περάσει από τότε και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα ευτυχώς πέρα από την στεναχώρια και ταλαιπωρία με την όλη ιστορία.. Μετά από τόσο καιρό λοιπόν και τώρα που πέσαν οι τιμές των ddr3 είπα να αγοράσω έξτρα μνήμη να γεμίσω όλες τις θέσεις 6x4gb Για κακή μου τύχη όμως οι 2 τελευταίες θέσεις δεν παίζουν καθόλου και ότι dimm και να βάλω δεν αναγνωρίζεται. Παίρνω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της asus και μου λένε ότι αυτό συνήθως συμβαίνει ή γιατί έχει πρόβλημα η μητρική και θέλει άλλαγμα ή κάποιο από τα πινάκια του socket είναι στραβωμένα, η οποία τελευταία περίπτωση δεν καλύπτεται και από την εγγύηση. Α ωραία λέω στον εαυτό μου... τσάμπα τα λεφτά για τα καινούρια dimm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα