Προς το περιεχόμενο

Gigabyte x58A UD3R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα.Και δεν θα πληρωσεις και τιποτα.Που κοντα εισαι(?) κιολας αν ειναι να το φερεις εσυ σε μενα να το δω.

Αλλα λογικα η δεν εχεις βαλει το 4/8 pin για την τροφοδοσια του cpu,η δεν εχεις βαλει την extra τροφοδοσια στην καρτα γραφικων.

Οπως ειπε ο Νικ.κ κανε και ενα cmos και εχε υπο οψην σου οτι οι μνημες παιζουν στα 2α καναλια στο 1366.

(Εχει συμβει να μην bootarei βαζωντας στα πρωτα 3 slot.)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βαλει και τη 2η τροφοδοσια στην καρτα και εκανα το cmos opws ειπα.. Δεν εχω ψηφιακη εδω θεσσαλονικη, αυτη τη στιγμη. για το πισι εδωσα 2 χιλιαρικα περιπου :P. τελοσπαντων θα σας ενημερωσω το βραδακι, να δω τι θα μου πει και ο τεχνικος.

Δημοσ.
ε βγαλε με το κινητο...Eχεις triple channel μνημες ετσι?

Τις εβαλες στα 2α slot? δλδ στα 2 4 6?

ναι αρχικα τα ειχα οπως τα γραφει στο μανυαλ οπως ειπες στα 2-4-6. μετα εβαλα μονο μια στο αριστερο σλοτ. πηρα στο visionstudio και με ειπε οτι η gigabyte εχει αυτο το θεμα με τα σλοτς των μνημων. Ακομα και που τις αλλαξα θεση δεν κανει boot.

Δημοσ.

λοιπον για τσέκαρε και αυτό.

Στην σελίδα 24 απο το manual έχεις συνδέσει και το 1 και το 2 για την τροφοδοσία της μητρικής; Γιατί χωρίς το 12v (1) δεν παίρνει μπροστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το ρωτησα και εγω αυτο.

Δεν θελω να ειμαι γκαντεμης αλλα αρκετες φορες εχω δει στραβωμενα pinakia σε 1366.

Ο τεχνικος ειπε οτι ειναι η μητρικη 100%. 4 πινακια ειναι οντως στραβωμενα. ετσι λοιπον πηγα στο vision studio και του ειπα το προβλημα. εδειξα τη μητρικη και του ειπα οτι το βρηκα ετσι μολις εβγαλα το πλαστικο καλυμμα.. ( και οντως ετσι ηταν. εγω δεν τα στραβωσα 100%) ειπε θα με παρει τηλεφωνο αυριο οταν τη δει ο τεχνικος. υπαρχει μια περιπτωση να τα σιαξει τα πινακια. ειπε οτι η εγγυηση δεν καλυπτει τη μητρικη σε αυτη τη περιπτωση. R-XIDIA. Ρε παιδια μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο! Θα μου πουν κιολας οτι εγω τα στραβωσα και φταιω. τι να κανω αν δεν μπορεσει να την φτιαξει? Ειναι λιγο δυσκολο να συνηδειτοποιεις οτι χανεις 200 ευρω ετσι..

Παιδια λετε να επαθε τιποτα ο επεξεργαστης?? ο τεχνικος με ειπε οτι ειναι απιθανο μιας και ρευμα περναει μονο οταν ακουμπανε ΟΛΑ τα πινακια..

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ.

Εξαρτάται τα pin, και εμένα η ιδια μητρική είμαι σίγουρος ότι κάποιο pin είναι στραβό που έχει σχέση με τις μνήμες (δεν δουλεύoυν στα 1600 με τίποτα), αλλά το pc δουλεύει άψογα.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Δεν ηθελα να ειμαι γκαντεμης,ας ελεγα να κερδισω το joker!

Δυσκολα να ηρθε ετσι η μητρικη,χωρις να θελω να σε προσβαλω.Τουλαχιστο απο το εργοστασιο δεν εφυγε με τιποτα ετσι.

Ειχα παρομοια ιστορια με gigabyte extreme και ενω επερνα ορκο οτι δν το εκανα εγω...αλλα γινεται με λιγη πιεση παραπανω.

Δεν την καλυπτει με τιποτα η εγγυηση.Ουτε DoA προφανως ειναι.

Και αυτο που λεει ο Damastes ειναι συνηθισμενο.Πολλες μητρικες αν εχουν ενα δυο στραβωμενα pinakia δεν διαβαζει σωστα τις μνημες.

Ειτε απο χωρετικοτητα ειτε απο ταχυτητα.(Αναλογως τα Pinakia και την ζημια.)

Και ο επεξεργαστης δεν νομιζω να επαθε κατι.

Δημοσ.
Δεν ηθελα να ειμαι γκαντεμης,ας ελεγα να κερδισω το joker!

Δυσκολα να ηρθε ετσι η μητρικη,χωρις να θελω να σε προσβαλω.Τουλαχιστο απο το εργοστασιο δεν εφυγε με τιποτα ετσι.

Ειχα παρομοια ιστορια με gigabyte extreme και ενω επερνα ορκο οτι δν το εκανα εγω...αλλα γινεται με λιγη πιεση παραπανω.

Δεν την καλυπτει με τιποτα η εγγυηση.Ουτε DoA προφανως ειναι.

Και αυτο που λεει ο Damastes ειναι συνηθισμενο.Πολλες μητρικες αν εχουν ενα δυο στραβωμενα pinakia δεν διαβαζει σωστα τις μνημες.

Ειτε απο χωρετικοτητα ειτε απο ταχυτητα.(Αναλογως τα Pinakia και την ζημια.)

Και ο επεξεργαστης δεν νομιζω να επαθε κατι.

Εγω παντως δεν νομιζω να τα στραβωσα. Το κουτι δεν μου το εδωσε με τη σφραγιδα της gigabyte εκεινη την ωρα. Καποια παιδια που ρωτησα( και ο τεχνικος ), ειπαν οτι πολλες φορες καποιος απο το καταστημα που συναρμολογει το πισι για καποιον πελατη κανει τη μ**α και μετα προσπαθουν να το πουλησουν σε καποιον "ατυχο".

Οσο για την πιεση που λες, εννοεις οταν βαζεις το cpu? Αν ναι, πως αλλιως γινεται να το τοποθετησω? αν ειναι φτιαγμενο ωστω να στραβωνουν οταν βαζεις τον επεξεργαστη τοτε τι στο καλο?

Δημοσ.

σε ποια φαση ομως μπορει να συμβει κατι τετοιο? γιατι μολις κουμπωσει το bracket τα πινακια τρωνε πολυ περισσοτερη πιεση απο οση θα μπορουσες να δωσεις εσυ

και οταν βαζεις τον επεξεργαστη στο socket εφαρμοζει τελεια

δε μπορω να καταλαβω με ποιο τροπο θα μπορουσε κανεις να κανει λαθος και να στραβωσει τα πινακια

βεβαια να πω την αληθεια προτιμω τους amd στη τοποθετηση, πολυ πιο ξεκαθαρα και ευκολα τα πραγματα

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι πολλοί (και έγω μέσα) για την συγκεκριμένη M/b έχουν αναφέρει οτι τα pin ήταν στραβωμένα όταν ήρθε. Καντε ενα search google και θα δείτε.

Δημοσ.

Εγω ετσι την βρηκα τη μητρικη. Τελος, ας πουν οτι θελουν απο το μαγαζι. δε ξερω τι θα κανω θα τους πριξω οσο μπορω παντως εγω δεν πληρωνω αλλα 2 κατοσταρικα. παιδια αυτο να γινει μαθημα σε ολους. οταν αγοραζεται μια μητρικη να την ανοιγετε μπροστα τους και να τσεκαρετε το σοκετ. αυτο εχω να πω. περιμενω τηλεφωνημα απο τον τεχνικο τους να μου πει τι θα γινει. εγω( οπως ο καθενας, θελω καινουρια, αλλα λιγο απιθανο ). ας ελπισουμε οτι θα καταληξει καλα αυτη η ιστορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...