necron Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 θα ήθελα αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει πιό είναι το μεγιστο μέγεθος καρτας για το desire χωρις να κολαει γιατι ρωτισα σε ενα μαγαζι για 8αρα gb και μου ειπαν πως το λογικοτερο θα κολαει..ισχυει ή οχι?επειδί στο site της htc λέει μεχρι 32gb.. thnx in advance!
Nightstrike Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 έχω 16αρα και είμαι comple αργεί λίγο στις Photos αλλά μόνο αυτό
necron Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρά..σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
efstratios1982 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν παίζει ρόλο μόνο η χωρητικότητα αλλά και το τι class είναι η κάρτα.Δηλαδή: κάθε κάρτα έχει ένα μικρό κυκλάκι πάνω με αριθμούς συνήθως 2,4,6.Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός μέσα στο κύκλο τόσο πιο γρήγορη είναι η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής.Τις διαφορές κυρίως θα τις διαπιστώσεις όταν ξεκινήσεις να γεμίζεις τη κάρτα σου. Το Desire "σηκώνει" μέχρι 32 GB. Σημασία όμως όπως σου είπα και πριν σε κάρτες με ίδια χωρητικότητα έχει η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής.Από εκεί και πέρα αναλόγως των αναγκών σου(οικονομικών και μη) διαλέγεις και παίρνεις.
flik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, εφόσον το class το έχω δει μόνο στις sdhc, πόση είναι η ταχύτητα μιας απλής microsd σε σχέση με μια sdhc class 2; Γιατί έχω class 2 και μου φαίνεται αργή, και λέω μήπως να πάρω απλή 2άρα.
efstratios1982 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, εφόσον το class το έχω δει μόνο στις sdhc, πόση είναι η ταχύτητα μιας απλής microsd σε σχέση με μια sdhc class 2;Γιατί έχω class 2 και μου φαίνεται αργή, και λέω μήπως να πάρω απλή 2άρα. Aπό ότι είδα στο wikipedia οι ταχύτητες είναι ίδιες και πάνε κάπως έτσι: * Class 2: 2 MB/s * Class 4: 4 MB/s * Class 6: 6 MB/s * Class 10: 10 MB/s Το class θα το δεις και στις ακριβές Micro SD μεγαλύτερης χωρητικότητας.Αλλιώς αν δεν έχει αριθμό επάνω η κάρτα είναι συνήθως Class 2. Ελπίζω να βοήθησα.
flik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ, η τελευταία φράση είναι που χρειαζόμουν, αν δεν γράφει πάνω τι είναι. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.