Προς το περιεχόμενο

E-shop newsletter 100918

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως, απλα εννοουσα οτι με 13.3" LED οθονη και το συγκεκριμενο επεξεργαστη αν ειχε μεγαλυτερη μπαταρια θα ειχε τρελη (7-8 ωρες) διαρκεια ζωης.

Δημοσ.

Το λαπτόπ είχνει ότι είναι εξαντλημένο.

Μα καλά ποιά μερα ξεκίνησε να ισχύει αυτο το newsletter?

εμένα δεν εχει έρθει ακόμα.

Δημοσ.

Προχθες μου ηρθε αλλα νομιζω οτι σημερα το πρωι που το ειχα δει για ενα φιλο μου που εψαχνε κατι τετοιο για την κορη του οτι ηταν διαθεσιμο. Τι να πω? Και στις κυριακατικες προσφορες βλεπω συνεχως προβλημα διαθεσημοτητας, μου φαινεται οτι και το ε-σοπ αρχισε τις τακτικες πλαισιου στις προσφορες... Υ.Γ. Το Philips spoton απο την πρωτη στιγμη το λινκ πηγαινε σε σελιδα νεκρη του σαιτ.

Δημοσ.
Εξαντληθηκε επιβεβαιωμενα με τηλεφωνο. Ισως βαλουν αλλο στην θεση του.

και ομως αυτην την ωρα ειναι αμεσα διαθεσημο αλλα στην αρχικη του τιμη...:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Και μενα δεν εχει ερθει ακομα το newsletter. Οποτε δεν γνωριζα την προσφορα αυτη του laptop.

Πραγματι τωρα που το κοιταζω το εχει 689 (τοσο ειχε στις 16 που το εψαξα) . Στις 16 του μηνα (μετα απο δικη μου ερευνα αγορας) το πηρε γνωστος αφου του το ειχα βρει στα 440 απο αλλο καταστημα.

Σε αυτο το λινκ το δειχνει εξανλτημενο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907152 (το λινκ αυτο το βρηκα απο το skroutz που εχει αλλη ασχετη τιμη 669. Ο,τι να ναι. :-) )

@Kiros9 ( κατω )

Μα υπαρχει σε πολλα μαγαζια στα 430-450 ευρω...Ποιος μ@λ... θα το παρει 689 απο αυτους;

Δημοσ.
Αλλαξανε μοντελο αλλα ξεχασαν την εκπτωση.

αν δεν ειναι επισκευασμενα ή απο επιστροφες (οπως την πατησαν 2 φιλοι μου με 2 fujitsu σε προσφατη προσφορα - ειχαν στραβοκολλημενα αυτοκολλητα περασμενα 7αρια μεσα χωρις drivers ή τα χαζοπρογραμματα που δινουν με τα λαπτοπ εναν μεγαλειωδη φακελο widows old με μερικες 10δες γιγα μεσα και λογαριασμους χρηστων και μπαταρια με 3 και 7 τοις εκατο wear level). μακρια απο eshop αλλα και plaisio και λοιπους απατεωνες (εκτος ισως απο τα υποκαταστηματα που φερονται αποδεδειγμενα καλα). και στην τελικη πρεπει να ζησουν και οι μικροι και αλλα και σοβαροι παικτες της αγορας που ειναι πολυ καλυτεροι σε σχεση με το καρτελ σε εξυπηρετηση.

Δημοσ.

Καλά εμένα κλασσικά το mail θα μου έρθει 2 μέρες πριν λήξουν οι προσφορές..

Τρομερή η προσφορά στο πολυμηχάνημα HP DESKJET F2480 CB730B!!!

Τιμή χωρίς newsletter: 38.40.. Τιμή με την προσφορά.. ΜΟΝΟ 38.40..

πολλά κόψανε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...