Προς το περιεχόμενο

Νέος blogger, ερωτήσεις

nhstikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Είμαι νέος blogger. Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα blog με συνταγές http://nistikosdipnos.blogspot.com/ και θα ήθελα να ακούσω καμία πρόταση για το πως μπορώ να αυξήσω την θέση μου στις μηχανές αναζήτησης καθώς και να ακούσω ιδέες για να προσθέσω κανένα καλό gadget στο blog. Έχει κανείς καμία ιδέα;

Δημοσ.

να εχεις πλούσιο υλικο και να το ανανεώνεις συνεχώς!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και να κλέβεις θέματα απο αλλα blog γιατί απο εκει που τα πήρες έχει περάσει ήδη το robot των μηχανών αναζήτησης!

Δημοσ.
να εχεις πλούσιο υλικο και να το ανανεώνεις συνεχώς!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και να κλέβεις θέματα απο αλλα blog γιατί απο εκει που τα πήρες έχει περάσει ήδη το robot των μηχανών αναζήτησης!

Θα προσπαθήσω να εμπλουτίζω το υλικό και να το αναεώνω συχνά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν το google βρίσκει το νέο υλικό. Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα πρέπει να δηλώσω sitemap στο webmasters (το έκανα ήδη) αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι είναι αυτό το feeds? παίζει κάποιο ρόλο με το sitemap? Έχω την εντύπωση ότι από κάποια στιγμή και μετά το sitemap που δήλωσα δεν περιλαμβάνει τα νέα άρθρα.

Δημοσ.

από΄εκεί και πέρα μπορείς να το διαφημίσεις μέσα από το adwords και το facebook ads.

Γενικότερα, όπως σου είπαν και οι περισσότεροι, να κάνεις συνεχείς αναρτήσεις και να το περιεχόμενο σου να είναι τραβηχτικό. Όποιος έρχεται να ξαναέρχεται. Μια πρώτη ματιά που έριξα μου άρεσε έτσι όπως το έχεις στήσει.

Μετά δες αν υπάρχει καποιο φορουμ κοινότητα για μαγειρική ή κάτι σχετικό, για να γίνεις σιγά σιγα γνωστός και από εκεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...