Προς το περιεχόμενο

Yu-Gi-Oh! Legendary Collection

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το θέμα το ανοίγω γιατί αυτό το πακέτο λέει πολλά για μενα. Μου θυμίζει πιο μικρός που έπαιζα πάρα πολύ Yu-Gi-Oh.:o Τώρα οι τελευταίες σειρές καρτών που έχουν βγει (5DS κλπ.) με ξενέρωσαν αρκετά και έτσι έχω σταματήσει να αγοράζω και να κοιτάω. :-(

Τυχαία είδα προχθες αυτήν την ιστοσελίδα και από τότε μου έχει κολλήσει στο μυαλό να το πάρω την πάρω την συλλογή.:-D

Μήπως ξέρει κανείς σας ΑΝ και πότε θα βγει στην Ελλάδα? Θα το φέρουν στη Kaissa? Πόσα κομμάτια θα έρθουν? Μήπως πρέπει να κάνω κάποια προπαραγγελία για τυχόν μεγάλη ζήτηση? Και τέλος πόσο θα κοστίσει? Ελπίζω να υπάρχει κάποιος εδώ που να μπορεί να μου απαντήσει γιατί το περιμένω πως και πως.:lol: Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To εκανα search στο ebay και το πουλανε 25-35 usd

Μετα βεβαια ειδα και κατι καρτες 1000-2000 usd,ζαλιστηκα και το εκλεισα

Υπαρχει κοσμος που τα παιρνει αυτα?

Δημοσ.
To εκανα search στο ebay και το πουλανε 25-35 usd

Μετα βεβαια ειδα και κατι καρτες 1000-2000 usd,ζαλιστηκα και το εκλεισα

Υπαρχει κοσμος που τα παιρνει αυτα?

:lol::lol:1000$?Για δώσε λινκ. Βλακείες του ebay πρέπει να είναι.

Ναι η τιμή του Legendary Collection έχει στην Αμερική έχει 35$ αυτήν την στιγμή για pre-order. Πάντως πάντα τέτοιες συλλογές έχουν τόσο στην αρχή και μόλις αρχίσουν να κυκλοφορούν η τιμή τους ανεβαίνει πολύ ψηλότερα.

Το θέμα είναι να έρθει Ελλάδα για να μπορώ να το αγοράσω εύκολα.:oΈνα άλλο που σκέφτομαι τώρα είναι αν θα προλάβω κανένα κομμάτι...:fear:

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...